Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

CATEVA POZE.

Miria, Mihnea nu a facut febra dupa acest vaccin.

Dana, nu te mai omori atata cu grijile, nu mai fii asa de prapastioasa. O sa fie OK si o sa va distrati, nu inteleg de ce ar face diaree din nou...
Eu va doresc vacanta placuta de pe acum!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cristina chiar voiam si eu sa intreb cum s-au comportat copiii dupa vaccin, ca eu o sa-i aduc duminica in cluj, luni mergem la vaccin, iar dupa masa as vrea sa-i duc din nou la tara...si tare mi-e frica sa nu se simta bine...ce sa fac, cum sa-i las asa saracutii in grija bunicii? nu ca nu i-ar ingrijii bine...ufff, ce m-ai mama sunt si eu!!!!

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,eu nu vad pozele..
Ad_rianna,nici eu nu i-am facut vaccinul inca..si ma gandesc sa o trimit cu bona,ca eu,cu serviciul asta nou , nu-mi prea permit inca sa plec cand vreau..si am si eu mustrari..

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Roxana,nu se vad pozele! Spuneai ca lucrezi in IT?

Cristina,nici Robert nu a facut febra dupa vaccinul de 2 ani jumate. Ma trezesc acu vreo 2 zile cu telefon de la dr sa vin sa vaccinez copilul! Dupa ce-am luat-o la...intrebari si-a adus aminte ca fu sotul pe acolo.

Bits,si lui Robert ii moroase gurita,dar nu tot timpul si mai ales dimineata cand se trezeste.I-am facut analize si au iesit negative. Nu stiu ce sa cred...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Bai, da, lucrez in IT, dar au fost niste probleme de tensiune pe aici si probabil nu a apucat sa-mi ia toate setarile. Sa stiti ca le facusem publice,mai am o speranta , nu-s dusa definitiv.

Incercati acum again!

pup you

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

gata draga mea,le-am vazut!..ce haiosi erau..imi place poza aia cand se "cearta" cu sotul ei..asta dupa ce mariuca i-a bagat degetul in ochi,iar Mihnea a tacut..culmea!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

gata draga mea,le-am vazut!..ce haiosi erau..imi place poza aia cand se "cearta" cu sotul ei..asta dupa ce mariuca i-a bagat degetul in ochi,iar Mihnea a tacut..culmea!

Mai, a tacut saracul baiat o data (ca asa l-am batut eu la cap, ca n-are voie sa dea in domnisoare-mai putin in sora-sa), dar a doua oara nu garantez ca mai scapa Mariuca nejumulita.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by roserb

Bai, da, lucrez in IT, dar au fost niste probleme de tensiune pe aici si probabil nu a apucat sa-mi ia toate setarile. Sa stiti ca le facusem publice,mai am o speranta , nu-s dusa definitiv.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

A mea a facut 39 temperatura.
Si a nu doar o data.
La celelalte vacc. nici nu am simtit ca i le-am facut.

Ce frumusei sunt toti insirati pe canapea!!

ROXANA - Ce personaj a fost domnisorica ta la serbare, primavara?
A fost tare frumoasa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mai am vazut si eu pozele cu trupa de shocerau haiosi foc
roserbina si alex m-a zapacit cu bianca ta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput