Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - Dar ce s-a intamplat? Asa dintr-o data, ca n-aveai probleme?!
Eu sper sa fie totul bine si sa nu fie nevoie de internari.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

moaamaaaaa onitza sa vezi ce-ti fac cum vii tu sa arunci "pastila" cu internarea si apoi fugi. !!!

try nu pot sa le pun pampers de apa ca nu mai vor sa faca in pampers sub nicio forma. eu inca le mai pun noaptea ca sa evit accidentele nocturne, dar bianca nu mai scapa nici noaptea deloc, asa ca m-am hotarat ca din week-end-ul asta sa nu-i mai pun nici noaptea. tudor mai scapa putin noaptea pishu si cate un kk ziua de grija jocului ....bianca insa e o domnisoara f. cocheta : mi-a zis ieri mama ca lucra ceva in gradina si vine la ea bianca fuga-fugutza: "buni face bibi pishu" . ei mama (o data ca aude f. rau, tocmai ii facem proteza auditiva) si 2 la mana a zis ca si-a terminat ce avea de facut, a trebuit sa se spele pe maini ca era murdara...fetita nu a mai reusit sa tina si a scapat putin pe ea...cica a plans de numa' de necaz dragutza de ea. Doamne, eu nu credeam vreodata ca o sa-i vad cerand la wc. so, habar nu am ce fac cu ei, ca doar sunt 2 si daca nu gasesc un wc tot pe jos voe trebui sa faca...o sa cam mor de rusine, asta e

dana ma bucur ca mergeti spre bine, ca sa puteti pleca linistiti in concediu. am si eu un coleg care pleaca in antalya pe 18.iunie, dar am uitat unde exact

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

ADRIANA - Dar tu nu le mai dai apa inainte de culcare, nu?
Adica, nu cer ei.
A mea cere foarte des.

Mergi la inceput

cristina le mai dau cateodata, cand isi amintesc ei si-mi cer ...ceai beau, tudor nu vrea sa bea apa deloc. bianca imi cere cateodata apa, dar tudor nu bea decat sirop sau ceai. la somnul de dupa masa nu scapa niciunul pishu, doar noaptea tudor, dar ei se mai trezesc si noaptea uneori si cer ceai

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Si cu toate ca beau seara, nu fac pipi?! Super!
A mea face si nu stiu ce sa ma fac.
Pampers nici nu mai vrea si nici eu nu i-as mai da.
Si uite-ma, ca spal in fiecare zi,iar asta nu-i nimic doar sa se poata stapani in timpul somnului, dar vad ca nici prin gand nu-i trece.
Uneori, se mai trezeste sa ceara, in rest...

Mergi la inceput

voi ce le mai dati in picioare la joaca copiilor? zic si eu asa pt. ca ai mei la tara sunt afara toata ziua la joaca, si azi imi zice mama ca a fost cu ei la cumparaturi...le-a luat slapi bianca mai umbla cu ei dar tudor nu, pe mine tudor ma enerveaza la culme: nu vrea sandale sau "balerini" de panza pe piciorul gol: vrea sosete cu adidasi . e prea devreme cu slapi? ei umbla cat e curtea de mare, au iarba si ciment pe jos si m-am gandit ca ar fi mai usor cu ei

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza dar ce-ai patit de vor sa te interneze? sanatate multa si Domnane ajuta sa fie totul ok sa poti invatza si sa iei titularizarea
adriana, si eu o tin pe ruxi cu slapi cand stam la curte insa de cele mai multe ori prefer sandalutzele fiindca se impiedica destuld e des cu slapii
de cateva zile o culc si eu pe ruxi la pranz fara pampers(folosesc pampers de pat) dar noaptea inca mi-e teama sa i-l scot fiindca dimineatza pampersul de pe ea are 1 kg
pupici nu se mai inscrie nimeni la "intalneala"?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Am o prietena cu care ma intalnesc destul de des si are curte. I-am luat fetei slapi si vad ca e tare incantata de ei. ii poarta si prin casa, dar mai ales prin curtea respectivei.
Vad ca ii rezista in picioare, dar asta pentru ca ii plac si sunt noi. Nu bag mana in foc c-o s-o tina mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by bits

aaaa si servetele de alea dezinfectante folosesc si eu dar se pare ca in Romania nu exista.am fost si am intrebat(caci imi sunt pe terminate)si nu a auzit nimeni de asa ceva.

Ken stiu de ce a facut enterocolita:l-am scos in parc la joaca,s-a jucat in nisip,pietris si altele avea mainile negre iar mamica unui baietel ii da pufarine.binenteles ca copilul le-a bagat in guritza imediat.eu in permanenta am sevetele dezinfectante in geanta dar nu am mai avut timp sa-l sterg caci el deja pusese in gura pufarinele.nu pot sa inteleg de ce unii parinti iau dulciuri sau biscuiti cand merg cu copii la joaca?in Romania sunt conditiile care sunt caci nu ai unde sa-i speli pe manini prin parcuri,cum pot sa le dea sa manance asa pe unde apuca fara sa se gandeasca la consecinte?!

Bits, servetelele alea dezinfectante de care vorbesc eu nu-s pentru manute, adica cu ele poti sterge doar ce nu are viata. Pentru manute noi folosim un gel (hand sanitizer) care are eficienta mult mai mare ca apa si sapunul (dezavantajul e ca are gust degetul daca il bagi apoi in gura, pe cand de la apa si sapun n uare gust degetul). Cand plec de-acasa cu copiii mereu iau un mic flacon (cat un deget de inalt pe care-l reumplu dintr-un flacon mare) dupa mine si cand alex vrea sa manance ceva ii dau inainte cu gel de-asta pe maini si scap de stres. Ca si el se face ca porcu' la tobogane si oriunde mergem. E la varsta cand atinge tot si pune mana pe toate. Plus ca el e innebunit sa-si dea cu gel de-ala pe maini. Aici in orice cabinet medical sau spital gasesti asa ceva inca de la intrare. De cand a fost epidemia de SARS exista obligativitatea acestui hand sanitizer in orice cabinet si de atunci toata lumea foloseste.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

TRY - Gelul dezinfectant pe care il folosesti tu se gaseste la noi la farmacii. Este pe baza de alcool.
In combinatie cu servetelele umede sunt binevenite cand iesi cu copilul la joaca.

Mergi la inceput