Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Paxela,stai linistita....se poate sa fie de la viermisori.eu i-am facut Mariucai 2 "cure"de Helmiflores..parca e mai bine,desi analizele nu le-am mai repetat.Cat despre bubite,Maria a avut la fel,dar numai pe picioare.am tratat-o acasa,cu Peritol si mixtura mentolata.Aratau exact cum zici tu:ca o ciupitura,numai ca aveau un "cap" plin cu lichid transparent.eu am banuit ceva insecte de prin iarba.Pupici
Onitza,felicitari!Sper sa am si eu succesul tau cand voi incepe "operatiunea".
Roserb,poate ne auzim pe mess intr-o zi....sa ne vedem in parc,desi la stilul copiilor nostri e mult spus sa ne vedem,ca fiecare alearga in alta directie
In rest,noi suntem bine.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Bobita

Buna!

La multi ani Alex, sa fi cuminte si ascultator.

Ce de preocupari aveti PAP, concedii.
Noi vom merge in Delta anul asta si poate la mare, dar nu mai vreau sa stam caci noi decite ori mergem la mare, Maria da in diaree iar anul trecut a facut o frumoasa enterocolita.

Try, eu nu cred ca e ceva in neregula cu Adrian, Amina fata de Maria a fost mai "puturoasa" la stat in fund sau la intoarcere pe burta.

am pus si poze noi la adresa;

www.webshots.com/user/valentina611969

Toate bune.

Amina vorbeste in continuare fara verbe, sanatoasa, doar cu mucii care ii aduce sora-sa de la gradi. Nu se omoara prea tare cu mincare, are in jur de 13 kg dar inaltime chiar nu stiu.

Sanatate puiutilor.

Bobita, mamica a 2 albastrele

Mey, chiar ca ai doua albastrele, amina e o dulce, iar Maria deja e domnisoara mare. Cand v-am vazut pozele de la 1400 m-au napadit toate amintirile din tinerete, he, he... pe-undeva pe-acolo m-a prins si fioru' dragostei cu-al meu sot. Pare neschimbat, aceeasi scara luuunga pana la barul de sus, aceeasi cabanuta mica la baza, aceeasi parcare...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Noi am fost 2 ore la plaja, am pus cateva poze aici .
Monica, ce frumos la teatru, ar trebui sa merg si eu cu Ana cand venim in tara, aici degeaba ca nu intelege limba .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Otilico, ana nu e decat pui de norvegian, se incadreaza in "decor" perfect. Cre' ca nu banuieste nimeni ca e de alta natie .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Azi am fost si l-am plimbat pe Robert cu trenul...La cat e de disperat taica-su n-a putut rezista tentatiei de-ai face o promisiune si a trebuit sa ne tinem de cuvant. La dus a mai fost cum a mai fost ca am mers cu acceleratul,dar la intors..cu personalul.
La un moment dat s-a "lipit" la niste biscuiti.Si ii raspunde domnului politicos: "nu veau,da mami vea"

Un zambet pentru voi si o duminica minunata in continuare.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mey ce dansator innascut e robert. Mor de ciuda ca alex e antitalent la dat din fundulet. Nu are nici macar o singura miscare care sa semene a dansat. I-am aratat si lui filmuletul si i-am zis ca uite cum danseaza copilasii, cum dau din fundulet. La care alex incepe un set de 2-3 miscari de credeam ca vrea sa plece undeva si nu e hotarat in ce directie s-o apuce, dar numai a dans nu semana. Clar ca seamana cu taica-su , nu cu mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Va salutam si noi
Miha, Otilia, am vazut doi frumosi
Paxela,Diana imi tot facea de pe la 8-9 luni, tot mereu alergii (tot asa ca besicutele si tot pe picioare)......am sunat la Timisoara, iar medicul ne-a recomandat in primul rand copro, spunandu-ne ca viermisorii pot fi cauza a alergiilor. Avea giardia si am tratat-o cu HELMIFLORES 10 zile cate 10 picaturiu de 3 ori pe zi, 10 zile pauza si apoi alte 10 zile de picaturi. Si am scapat de giardia, dar am facut si noi tratament, dar nu cu picaturi de la plafar ci cu pastile.
Sanatate multa

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Paxela, sper sa fie bine si sa fie doar viermisorii de vina. Imi imaginez ce griji iti faci. Pupici la Silviu.

Onitza, ma bucur ca ti-a iesit figura cu Paul. E baiat mare acum, gata. Cand am vazut ca prima zi l-au culcat ajutat de tine, ma gandeam sa-ti spun sa nu mai intri cu el in pat, ci sa-ti iei un scaun si sa stai in camera cu el pana adoarme, dar sa nu intri in pat cu el. Caci e mai usor sa-l dezveti de prezenta ta in camera decat de prezenta ta cu el in pat. Dar ma bucur ca tati a avut un rol important. Nota zece pentru tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, ai cu ce te lauda, sper sa nu-ti deochi virtual baiatul .
Bravo Ioana, ati reusit.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor acum am vb cu fulgu' la telefon ce ziceti asa in principiu un joi dupa amiaza de la 18-18,30 o intalnire in Moghirosh
Andreap daca e mergem impreuna
Roserbina sta aproape
se mai anuntza cineva?
va pup pe toate si astept sa-mi ziceti daca puteti sa stiu ce sa-i zic cuscrei

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim pentru laude. Va pupam pe toate.

Paxela,sanatate multa lui Silviu.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Cateva poziteca sa mai vedeti flacaii lu' mama.

Mergi la inceput