Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 13
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Si o duminica frumoasa la toate!
N-aveti idee de unde pot cumpara slip pentru fata?
Am cautat, dar nu gasesc si pace!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
paxela spune:
cristina, slip normal? sau pampers de apa?
cred ca ambele variante la gasesti in cora, slip normal am vazut in magazinul titan, in piata la Delfinului( pantelimon), cred ca sigur gasesti si in unirea la etajul 3 unde sunt magazine multe de copii, cred ca si in cerefour au bagat dar nu am fost de curand asa ca nu garantez, depinde ce cauti si la cre pret , am mai vazut si in magazinele acelea cu 38000 orice, si la tarabe in bazare, dar sunt si la tarafashion pe net
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
miria_cristina spune:
PAXELA - Multumesc frumos!![]()
Numai eu nu am gasit exact cand caut.![]()
![]()
La Carrefour nu-i, ca am cautat.
Pe unde mi-ai spus, am sa caut saptamana asta.
Cristina si D
onitza spune:
Salutari.....nu scriu mult, lipsa de timp
...am citit sfaturile voastre, am avut intentie insa nu a iesit asa cum as fi vrut eu, din pacate....abia ajunsi acasa, a vazut patul, i-a placut, se tot urca in el, cand a venit timpul de nani, s-a pus in pozitie linistit, fara scandal, i-am povestit, i-am vb frumos insa nu am iesit bine pe usa ca s-a dat jos....dupa 3 tentative esuate, m-am asezat langa el, in patul lui si asa a adormit....ma disperaaaa ca nu asa vreau sa il invat...
...am si fff multa treaba si mi-era clar ca nu ar fi adormit daca il lasam singur..insa diseara vreau sa incerc din nou, nu as renunta 
Pupici sa auzim de bine!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
mariussimiuc spune:
Azi am fost si l-am plimbat pe Robert cu trenul...La cat e de disperat taica-su n-a putut rezista tentatiei de-ai face o promisiune si a trebuit sa ne tinem de cuvant.
La dus a mai fost cum a mai fost ca am mers cu acceleratul,dar la intors..cu personalul. 
La un moment dat s-a "lipit" la niste biscuiti.Si ii raspunde domnului politicos: "nu veau,da mami vea"
Un zambet pentru voi si o duminica minunata in continuare. 
Miha
si Robert 
onitza spune:
'Neata! aseara a fost un succes total!!!!!!!!!!!!!!!!
l-a dus tati la nani, l-a plimbat putin in brate, au numarat stelutele de pe perete si apoi a vrut Paul in patul lui....tati l-a invelit si a iesit afara din camera...am intrat mai tz la el si dormea dus! nu a cazut nici din pat azi-noapte!!!
mulam fetelor de fsaturi! sper asa sa o continue...el accepta fff bine patul, e incantat de schimbare, si simt si eu ca ii face bine ca am renuntat la pat, mi-e clar ca era pregatit de mult! ![]()
ALEXA am citit de copilasi, m-am intristat cu SIlviu, Doamne, sper sa nu fie ultima varianta si sa descoperiti ce se intampla cu organismul lui, nu ma asteptam nici eu sa scada in greutate, mai ales ca incepuse sa manance ok! O sa fie bine, o sa vezi, tinem pumnii! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
roserb spune:
Neata si de la noi!
Paxela, eu zic sa nu te gandesti la ce e mai rau, la diabet (Doamne-fereste!) sunt si alte simptome- bea lichide in cantitati foarte mari, urineaza des si mult (de ordinul litrilor), oboseala excesiva. Oricum, cel mai simplu e sa faci o glicemie, ca sa-ti scoti din cap, asa am facut si eu anul trecut Biancai, imi treceau si mie idei din astea prin minte (mai ales ca la Catalin in familie sunt multe cazuri
). Pupam copilasii si sper sa nu fie nimic rau cu Silviu.
Miha, pupam zambaretul cel frumos!
Bobita, ce mai faceti voi? Ai doua frumoase!
Monica, daca ne vedem in Moghioros ar fi chiar grozav, noi iesim acolo cam in fiecare seara dupa 6 jumatate, cu exceptia zilei de luni cand are Bianca engleza!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
miria_cristina spune:
Buna dimineata, fetele!
Am intrat sa va salut si fuuug ca am atata treaba!![]()
PAXELA - Are dreptate Roxana. Fa-i intai analizele si nu te mai gandi la ce-i mai rau.
ONITZA - Felicitari! Asta ma incurajeaza si pe mine, ca unde ne mutam o sa aiba pat mare si nitel imi era teama pentru ca acuma doarme de-a curmezisul patului.
MIHA - Mi-a placut tare mult poza in care l-ai luat de foarte aproape si i se vede fetisoara.
BOBITA - Ce printese ai! Pai, ai cu ce te mandri.![]()
Cristina si D
paxela spune:
multumim de grija
iam facut coproparazitologicul la un cabinet pe langa tineretului, care da rezultatul in 10 minute,au iesit oxiuri sa speram ca asta a fost cauza, analize el are o gramada facute si nimic suspect niciodata, si sa il intep asa sa ma linistesc eu , mai bine nu, astept sa vad evolutia si daca nu isi revine deabia atunci
acum nu ii pot da tratament ca a facut enterocolita
, si i-au aparut si niste bubite, si nu putem sti exact de la ce
exista varianta de varicela atipica, pt ca a intrat in contact cu copii bolnavi si a primit vaccin ulterior, si poate face o forma usoara sau atipica, exista varianta de eruptie de la stomacel sau ciupituri de diverse insecte, basicutele sunt ca ciupiturile dar pline cu apa nu cu puroi, si nu se scarpina, a vut una ieri intre picioruse si azi mai are 2 una pe mana si una pe spate , sa vedem cum evoluaeaza
oricum cred ca in curand ma vor cauta astia cu camasi albe cu sfori la maneci![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica