Comori de nov-dec 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
ochi_verzi spune:
Ioana, sa stapaniti sanatosi patutul si sa se acomodeze Paul cat mai repede.
Eu nu-ti pot da niciun sfat.Diana inca doarme in patut(adoarme singura), dar cred ca try, ti-a dat un sfat bun.
Ce fericita a fost Diana ieri!!!
I-a placut foarte mult la scoala.
Am pus-o in banca si si-a pregatit si ea caietelul si creioanele colorate cum i-a vazut pe ceilalti copilasi. Eu am scris cu copilasii prima lor scrisoare, bunicilor si le explicam ca trebuie sa scrie "Dragii mei bunici," sau "Draga mea bunica,"... Diana, s-a ridicat din banca ei, s-a dus la tabla si mazgalind spunea "Draga tati,", apoi s-a intors catre copii si le-a spus:"Asa sa schietzi, bine!"...a fost asa dulce. Am ras toti de "mica domnisoara invatatoare"
Cand ne-am intalnit cu preotul, care avea a treia ora religie la clasa mea, Diana i-a spus "Sa nu ma miluiesti(miruieshti), ca nu-s la biseica."
Toata ziua, a povestit persoanelor cu care ne intalnea, ca a fost la mami, la scoala.
Ma bucur ca am luat-o cu mine, ca a fost asa fericita.
Va doresc un WE cat mai placut!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana
paxela spune:
neata si de la noi o cafeluta si ceva calmante de cap si pentru mine?
ieri am fost la controlul de 3 luni al fetii, totul ok
, 6030 de la 3630 si 61,5cm de la 50, a luat bine luna asta desi pierduse 300 de grame intr-o sapt
dar l-am luat si pe silviu
, cine m-o fi pus, si evident l-a cantarit caci cat a tras cu el dr asta e mai obsedata ca mine deja, si il pune pe cantar dala electronic de bebelusi ca vrea precizie, si il da jos il pune iar
, concluzia -1kg intr-o luna

, nu mai inteleg nimic, eram super incantata caci in sfarsit mananca, da da Silviu mananca
, nu exagerat dar cel putin ca un copil normal zic eu, si enorm fata de cat manca, si totusi
un kilogram in minus
, cum , de ce ?
ajunsese la 12,100 acum avem 11,000

i-a dat analiza de viermisori si sicer sper sa fie plin
, nu de alta dar cealalta varianta prezentata m-a ingrozit
, nici macar nu vreau sa imi imaginez,speram sa fie viermisori, si sa inceapa sa puna pe el, sau macar sa stagneze, ca daca o tine asa
off ce o fi si cu copii astia ce or avea cu sufletelul meu, ca daca o tin asa ma duc singura la balamuc inainte sa ma caute astia cu camasi albe![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Otiliav spune:
Alexa, de ce esti asa speriata cu Silviu? Pana la urma au fost masuratori la cantare diferite. Deliei vad ca ii merge foarte bine, bravo!
Ioana, sper ca ne dai vesti bune despre acomodarea cu patutul. Sa-l folositi sanatosi.
Miria, eu pe al meu il pun la punct. Ii spun ca atata vreme cat nu platesc extra pentru bagaje este ok din punctul meu de vedere. Ultima data, eu cu mama si Ana am avut voie 90 de kg si desi am avut vreo 8 bagaje
nu am depasit 75 de kg. Si apai in concediu plec sa ma simt bine, asta inseamna sa ma imbrac altfel zilnic, sa am haine de plaja dimineata, ceva mai elegant seara daca iesim la un restaurant, haine mai grosute in caz ca vine ploaia sau vreau o plimbare noaptea pe plaja. In aeroport sunt usor de carat daca luati un carutz pana la check-in, de la aeroport la hotel poate luati un taxi. Asta-i parerea mea, mai bine ma car cu diverse chiar daca poate nu voi avea nevoie, decat sa ma crizez ca nu am ce-mi trebuie si sunt nevoita sa alerg pe acolo sa imi cumpar.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
noi astazi am fost la teatrul tzandarica la "frumoasa si bestia" intr-o varianta destul de haioasa si care le-a placut tare mult copilashilor mei si lui mihnea(prietenul lui alex) de fapt toti copilashii din sala erau in extaz
la sf am mers si au dat flori actorilor(la ideea violetei, eu tre' sa recunosc ca nu-mi dadea prin cap
)...daca am vazut ca le-a placut asa mult am luat bilete si pentru maine la "pacala" nu veniti si voi cu cei mici? la ora 11 incepe...pupici
sala este plina de copilashi mici care comenteaza, rad si urmaresc spectacolul cu vadit interes
...nu ma asteptam ca ruxi sa stea atat de cumintica si mai ales sa inteleaga atat de bine actiunea de pe scena.
pupici la mamici si bbici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Noi am fost 2 ore la plaja, am pus cateva poze aici .
Monica, ce frumos la teatru, ar trebui sa merg si eu cu Ana cand venim in tara, aici degeaba ca nu intelege limba
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
paxelina nu te nelinisti, cantarirea lui silviu de data trecuta a fost facuta pe acelasi cantar? numai asa ar fi relevant si chiar daca... mai sunt variatii si scaderi in greutate mai ales pe caldurile astea...
baiatul sanatos si voios si felicitari pentru evolutia printesei delia
oti
anutza balacitoare...ce-i mai place sa "vanture" apa cu galetusha ei...ii sta tare bine in culoarea asta si costumashul e super...ref teatru lasa ca puteti merge cand veniti aici in co si noi profitam acum cat putem![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
da din pacate cantarirea a fost pe exact acelasi cantar,care este electronic, inainte sa intre la dr mi-l cantareste si asistenta pe dala normal de oameni mari, de policlinica dar ala da variatii mereu, si poate nu mi-as fi facut griji de 3-4 sute de grame dar 1 kg
si asta in conditiile in car el mananca mi se pare enorm, si din pacate nici dr nu a putut fi calma sa ma sustina ci sa vazut clar ca s-a speriat si ea si ca nu e in regula
, sa speram si fie doar o toana si atat o scadere de la caldura sau mai stiu eu ce, chiar si niste viermisori, dar nu vreau sa accept si nu ma pot gandi a varianta 2
, diabetul
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
monica-elizabet spune:
offf paxela...dar tu i-ai mai facut analize de sange pana acum, nu? cred ca s-ar fi obs ceva daca era asta...nu sunt in masura sa ma pronuntz dar la cat de "agitel" e silviu nu ma mir ca nu ia in greutate si sigur trebuia sa mai aibe si alte simptome...Doamne ajuta ca totul sa fie bine...
si pentru copro sa mergi la mai multe lab ca sa fii convinsa de un rezultat klumea...eu imi aduc aminte ca i-amf acut lui alex cand era mic in 3 locuri in 2 iesise negativ si al treilea pozitiv(la toate am dus proba de 3 ori)nici acum nu stiu care era de fapt rezultatul corect...cert este ca i-am adminsitrat tratament
pupici si numai bine
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Bobita spune:
Buna!
La multi ani Alex, sa fi cuminte si ascultator.
Ce de preocupari aveti PAP, concedii.![]()
Noi vom merge in Delta anul asta si poate la mare, dar nu mai vreau sa stam caci noi decite ori mergem la mare, Maria da in diaree iar anul trecut a facut o frumoasa enterocolita.
Try, eu nu cred ca e ceva in neregula cu Adrian, Amina fata de Maria a fost mai "puturoasa" la stat in fund sau la intoarcere pe burta.
am pus si poze noi la adresa;
www.webshots.com/user/valentina611969
Toate bune.
Amina vorbeste in continuare fara verbe, sanatoasa, doar cu mucii care ii aduce sora-sa de la gradi. Nu se omoara prea tare cu mincare, are in jur de 13 kg dar inaltime chiar nu stiu.
Sanatate puiutilor.
monica-elizabet spune:
buna dimineatza mamici
sa aveti o Duminica minunata alaturi de copilashii vostri
ps bobitza
frumushelele
monica
si ruxi(16 dec 2004)