Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Ce mare pare Alex!
Sa-ti traiasca baietii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Ce mare pare Alex!
Sa-ti traiasca baietii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try ai niste baieti tare frumosi si au nite ochi, Adrian a crescut mult si arata foarte bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,sa-ti traiasca flacaii.Adrian in poza asta e un scump.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, ce vreme frumoasa si la voi daca Alex a prins curaj si intra sub stropitoare. Am ramas uimita ca aveti gard. Este tare bun cand ai copii neintelegatori si in continua miscare. Am observat ca Adrian sta in funduletz, bravo. Nu-i asa ca-i tare frumos la curte?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hello si de la noi!

suntem bine dar tare ocupati!Ken s-a pricopsit saptamana trecuta cu o mica enterocolita dar ca sa nu ajungem in sit de acum 1 ani si ceva mami a luat masurile de rigoare si dupa 3 zile am scapat de diaree.
copii mei tare se mai iubesc.Amon la vederea lui frate-su se topeste iar Ken se joaca din ce in ce mai mult cu el.
maine mergem si noi la analize si sper sa mi se confirme prezenta viermisorilor caci ii miroase gura lui Ken si in plus are niste cearcane,moammaa!
azi sunt matinala caci am decis ca e mom sa incepem diversificarea la bebe.mi-e groaza dar asta e ,trebuie facuta si asta!

pupicei si revenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Monica,sigur ca mergem,numai sa nu intervina ceva.Vb daca e joi pe mess sau pe telefon.
Try,sa-ti traiasca baietii!Alex e asa mareeeee..si Adrian e frumusel foc!
Bits,bine ai revenit!Sanatate multa lui Ken!
Mariuca e bine,alergam in fiecare seara prin parc(Monica.....chiulesti..).In rest..noutati nu prea am.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Noi suntem cu diaree de vineri. Initial am crezut ca e un deranj stomacal de la cirese... dars e pare ca-i mai mult.
Sambata a fost apogeul de 7 kk lichizi/zi. Duminica 5... ieri 3... dar tot diareici. Cu tot regimul alimentar si prafurile de rigoare..
Ieri dupa-amiaza i-am dat prima data Ca carbonic. Si-am schimbat Furazolidonul pe Saprosan.
I-ma mai dat tinctura de afin si-n loc de Biotics, Ecoflorina.
Sper sa fie mai bine, fiindca noi duminica ar trebui sa plecam... si ea e in halul atsa... Doamne ce stresuri am, si-o sa am si-n concediu...
Azi dimineatza kk-ul a fost mai legat dar tot nu era ok. Am dus proba pt. coprocultura. Din pacate numai in 3 zile imi da rezultatul. Asa ca risc s-o duc in convalescentza in vacantza.

Ea a fost super energica in toata perioada asta, cu pofta de mancare. Nu face enterocolite cu febra si varsaturi, cu stari de rau..
Imi cere mereu de mancare si ma termina nervos cu plansetele ca nu-i dau ceea ce cere. Ar vrea dulce, ar vrea fructe..
OFFF.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monicutzo, noi joi avem serbare la Bianca la gradi, nu putem muta intalnirea miercuri sau vineri? (serbarea incepe la 5 si banuiesc ca se intinde pana pe la 7 minim)

Dana, multa sanatate Irisinei, asa se intampla minunile astea tocmai cand nu trebuie...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi raportam varicela

am pus si poze noi http://family.webshots.com/album/559418890nwUzqu

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput