Comori de nov-dec 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

UFFF ce de copilasi bolnaviori!! ce-o fi cu enterocolita asta? de la calduri, fructe? ce sa fie? tudor mananca tare rau si el, in schimb ma termina cate caise mananca: cam 5 o data de vreo 2 ori pe zi. numa il aud: "mami la dudol tebe caise"! ma dispera cum vorbesc la persoana a 3-a!
pupici si sanatate multa: iris, silviu, ken

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Offf Adriana...oare eu am sa-l aud vreodata pe Robert al meu ca-mi cere fructe?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Danette,sanatate multa!Sava faceti bine sa plecati n oncediu linistiti..Nu i-ai dat si ceva antibiotic,sa nu fie de la microbi si nu de la mancare/caldura?
Paxela...varicela?Si ce faceti cu puiuta mica?offf..sanatate multa!
Roserb,eu pot si miercuri..vineri nu stiu,ca daca iar plec in we..
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, imi pare rau ! Poate are noroc Delia si nu ia si ea, ca e cam micuta! E o frumoasa si o eleganta , am admirat-o in toate pozele.Si seamana cu tine!

Try, ce baieti grozavi ai! Ce inaltime mai are Alex, ca mi se pare mult mai inalt decat Mihnea, care are 1m?

Am fost intre timp si mi-am luat masina din service, sunt foarte fericita ca-s din nou motorizata!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dana ti-ai luat aparat de facut paine? azi mi-a adus un coleg o painica de seminte facuta la un aparat panasonic....nu mi-a venit sa cred cat e de buna asa ca merita sa-ti iei daca vrei

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Imi doresc si eu sa o cunosc pe Fulguleatza, pe micul nemtzisor, si sa le revad pe fete de care mi-e tare dor!!! poate reusim si noi sa ajungem la intalnirea din parcul Moghioros...la ce ora era?
SANATATE MULTA PUIUTILOR DE SUNT BOLNAVIORI!!!!! INSANATOSIRE GRABNICA!
VIn de la medicul de familie no comment ....in loc sa stau sa invat....umblu prin spitale.......dupa analize peste analize si investigatii

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Esti de groaza! Cum a facut, saracutzul, varicela? Sa ai grija mare cu fata! E tare frumoasa, "capsunica"!

ONITZA - Sa fi sanatoasa si sa rezolvi cu bine ce ai acuma si bafta la invatat!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, voi cum faceti cu cupiii cand dorm ca sa nu faca in pat? Ca a mea face de 10 ori pipi pe ea si doar cand isi aduce aminte ma mai cheama.
Si nu stiu cu ce sa mai spal plasticul ala de pe saltea ca sa nu prinda miros.
Toata ziulica spal!

Nu am vrut sa-i pun pampers pete noapte ca se invata tarerepede cu el, desi acuma plange daca i-l pun si nu mai strica deloc.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Paxela... offf... sanatate. Poate scapa Delia...

Iris pana la ora 13.30 nu mai facuse nici un kk. Biata de ea cere de mancare...intr-una. I-am dat azi doar NESTLE - orez cu roscove facut cu mucilagiu in loc de apa fiarta.
Dimineatza am cumparat si NEGRAM (acid nalidixic) si prima doza a luat-o la amiaza. E un soi de antibiotic. Cam ca si biseptolul.
Asta mi-a dat pediatra noastra.

Mi-a 'tras' in schimb o polologhie despre cat de inconstienta sunt ca o duc in Turcia in calduri, la mancare aiurita, apa din piscina cu "N" microbi si bacterii.. etc.
Ca ea nu mi-ar da consimtamantul ei sa duc copilul convalescent la drumul asta, ca de ce nu merg numai eu cu Mircea(!!! doar eu pentru Iris am ales genul asta de concediu)... asa ca m-am pus pe un plans serios si sunt tare tare intoarsa pe dos. Ma simt vinovata ca fetitza e bolnava, ca nu ma-m gandit ca-i pot face rau. Poate intr-adevar e prea mica .....si eu o sa fiu stresata tot concediul ca fiica-mea sa nu inghita apa, sa nu manance ceva ce i-ar putea face rau...

Mi-a recomandat sa cumpar ceva nou aparut BESSAU -de la Toepfer. Este hrana pt. copii cu diaree. Ceva mai bun decat Nestle, Milupa.
Si sa-i dau si-acum si sa duc si in concediu cu mine.
http://www.toepfer-shop.de/index.php?cat=c9_Special-Products.html
Astea sunt.
Eu lapte de la LACTANA Bio Toepfer i-am dat mereu si ca bebe... cam pana la 2 ani.
Produsele astea speciale acum au aparut in farmacii la noi. Stiu ca si la Cluj sunt. Iar depozitul central fiind la Bucuresti, precis si in Bucuresti se gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Hai, mai , Dana, fii serioasa, cum sa fie prea mica Iris de mers in concediu? Mi se pare ca pediatra ta are niste idei cam invechite. Pana la sfarsitul saptamanii cand plecati, sigur o sa fie bine, si apoi nu zice nimeni ca o sa-i dai acolo toate traznaile de mancaruri. Eu intotdeauna la iesiri din astea, dau copiilor mancaruri cat mai "clasice " ca sa zic asa, si pana acum n-am avut necazuri. Asa ca nu mai pune la suflet, inveseleste-te si priveste optimist problema!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput