Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am uitat ceva:
Marina, mama are cablu de net prin Astral si plateste aprox. 500.000/luna. Si ti-am zis, tot central sta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vezi, Marina, toata lumea iti zice ce-ti zice, numai sa ramai pe forum si din iulie incolo.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Marina, mananca, nu ma plang, si fructe si legume si carnita si iaurt simplu de-ar tine-o tot asa, lapte nu mai zic. Am reusit sa-i gasesc o chestie: noaptea, inainte de nani, ii plage sa traga tzitzi.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Anangel, cum stati cu buclusoarele?
MamiLili, pe unde eeeeeesti?

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Maria mea iar a facut scaun moale, desi mananca aceleasi mancaruri. Este semn de iepuras, sau o fi altceva?

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Maria mea iar a facut scaun moale, desi mananca aceleasi mancaruri. Este semn de iepuras, sau o fi altceva?

Gandeste-te bine ce a papat ieri si azi...poate caise, cirese??? Iaurtul si branzica daca sunt facute in casa nu au cum sa faca rau (evident, daca sunt proaspete). Cate scaune moi a facut? Si cat de moi? Apoase??? Sunt multe intrebari...Dintii zic eu ca sunt ultimii la care trebuie sa te gandesti. Elimina mai intai toate celelalte piste.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI MIHAELA!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!!!!!!

Noi am fost la tara....suntem ok.....ma duc sa termin mancarea...intru mai incolo cd ma lasa goangele

Eu
Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Noi am fost ieri pana la urma in parcul Carol.
Lilina, in legatura cu certificatul de nastere, daca mergi in afara tzarii, nu ai de ce sa il iei ca doar ai pasaportul cu care dovedesti ca sunt ai tai copii. Stiti ca nu se poate merge nicaieri fara pasaport in cazul in care ai copii, asa-i? Eu tb sa merg zilele astea sa ne trecem odraslele in pasaport.

Eunice, cum se face sa-ti treci copii in pasaport??? Trebuie schimbat pasaportul si asteptat - saptamani sau cum se face?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, Mariei a inceput sa-i creasca iar perisorul, la spate deja se onduleaza

Marina, felicitari pt articolul din mami. N-am apucat sa-l citesc, dar am vazut poza voastra

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Inca nu stiu clar, eu oricum tb sa mi-l schimb ca e expirat iar sotzul tb sa isi faca. Dar cand aflu iti zic.

quote:
Originally posted by floricel79

quote:
Originally posted by eunice78

Noi am fost ieri pana la urma in parcul Carol.
Lilina, in legatura cu certificatul de nastere, daca mergi in afara tzarii, nu ai de ce sa il iei ca doar ai pasaportul cu care dovedesti ca sunt ai tai copii. Stiti ca nu se poate merge nicaieri fara pasaport in cazul in care ai copii, asa-i? Eu tb sa merg zilele astea sa ne trecem odraslele in pasaport.

Eunice, cum se face sa-ti treci copii in pasaport??? Trebuie schimbat pasaportul si asteptat - saptamani sau cum se face?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput