Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by GETY

Maria mea iar a facut scaun moale, desi mananca aceleasi mancaruri. Este semn de iepuras, sau o fi altceva?

Gandeste-te bine ce a papat ieri si azi...poate caise, cirese??? Iaurtul si branzica daca sunt facute in casa nu au cum sa faca rau (evident, daca sunt proaspete). Cate scaune moi a facut? Si cat de moi? Apoase??? Sunt multe intrebari...Dintii zic eu ca sunt ultimii la care trebuie sa te gandesti. Elimina mai intai toate celelalte piste.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Caise nu, cirese nu. Piersica cu banana. Nu sunt apoase scaunele, doar kk-ceala e de consistenta unei smantanici groase. Scuzati exprimarea. Iaurtul l-am facut ieri. Branzica n-a papat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

I-am gatit borsuletz. A papat, dar cu pireut e mai usor de hranit copilul, borsuletzul mai curge din gurita, mai ales daca mai intoarce capul, nici nu mai ajunge in gurita.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cucuoancea, de cine e produs ceaiul? Eu am baut de la Fares, parca se numea firma, se gasea la farmacii.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

*****La multi ani, Ignatica!*****

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Floricel, uite www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm" target="_blank">aici informatii despre pasapoarte. Este f simplu sa-ti adaugi copilul in pasaport, mult mai simplu decat in cazul schimbarii pasaportului.

Mergi la inceput

Despre noi...sambata am fost la nunta, in calitate de nasha. Eram un pic mai dezumflata, iar cu machiajul am reusit sa camuflez cat de cat traumatismul. Mireasa a fost tare frumoasa (mie nu-mi plac deloc miresele...prietenii stiu de ce ), dar ea chiar arata super. Si petrecerea a fost f reusita.

Eu inca mai am buza umflata,sper ca dupa ce-o sa-mi scoata firele sa ma vindec mai repede.

Azi e ziua mamei mele . Te iubesc mult, mamica mea! La multi ani!

Raspunsul la testul de perspicacitate din capitolul trecut (ce reprezinta "liniuta-punct-punct" si nu e limbaj Morse?) este: viitorii incisivi superiori ai lui Mathias.

Gonghy, condolenate pentru pierderile suferite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Multa sanatate,fericire si bucurii!!!

Fetelor prietena mea este mai binisor,si-a mai revenit unpic.Parca nu mai e asa depresiva.
oricum va multumim amandoua pentru cuvintele de bine,asta este viata,nu ne putem inpotrivi cu nimic destinului,asa scrie in carte sus la DD.

Eu am o intrebare:Cum sa fac ca Maya sa faca kk ca tot omul?? Este atat de constipataaaa asa de tare se roseste la fatza cand se screme de burtica si pe mine ma ia o milaaaa
Am incercat cu para,mere,suc de mere.Ghinionul meu dar si al ei este ca nu mananca supitza,ciorbitza nicicum.Am incercat de doua ori si fortat si nimic,am pus supita si in sticlutza si tot degeaba.
Si inca ceva,nu mananca ficatzel de pui,l-am facut simplu,apoi cu putina ceapa,alta data am pus putina ceapa si un catzel de usturoi asa pisat cu orez,cu cartof si nimic.Il scuipa afara.
In rest papa de toate fara mofturi la absolut nimic,dar am vrut sa ii dau si ficatzel pentru continutul de fier.

Voi cum mai preparati ficatelul de pui.Sa incerc si metodele voastre,poate ca dau rezultat.

Va pup si mai revin.
Acum merg sa bag la frigider ce am cumparat.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Vacanta placuta mamicilor calatoare!

Itzy, ai pescuit ceva?

Lilina, ne trimiti o baclava?

Mergi la inceput

Gonghy, ai identificat alimentele care o constipa pe Maya? Poate reusesti sa i le scoti din meniu. Supozitor cu glicerina sau Lactulose ai incercat?

Nu stiu ce sa-ti raspund legat de ficatel, eu inca nu i-am dat lui Mathias.

Mergi la inceput

Gety, desi la primii dintisori Mathias n-a avut nici un simptom, acum, cand ies ceilalti incisivi, e cam agitat, uneori urlacios si mai ales...are 2-3 scaune/zi ( de obicei are unul). Desi se spune ca febra sau diareea n-au legatura cu eruptia dentara, eu cred totusi ca asta-i cauza scaunelor dese.

Mergi la inceput