*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mergeeeeeeeeeeeeeeebag comanda diseara

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Intru chiar acum sa vad daca a raspuns. De logat m-am putut loga. Cred ca vor sa zica cum ca nu ne mai re-trimit ce se pierde. Pb cu cecul e ca uite, cel de 10 euro depus pe mine pe 10 aprilie nu a intrat nici azi in cont asa ca mi se lungesc urechile pana vad banii inapoi. Din pacate nu mai stiu la care comanda mi l-a trimis si nu am pastrat nimic, nu am nici dovada ca am depus cevala banca, ma orientez doar dupa data la care am deschis contul. Asta e, macar nu e suma mare, dar daca era mai mult era cam nasol.

Poze

Mergi la inceput

N-am mail de la ea.

Poze

Mergi la inceput

aissa eu am depus cec de 58euro parca sau 56 nu mai stiu la bcr in mai cam pe 12-15 si au intrat deja banii...deci cred ca,conteaza si banca cu care lucrezi

bine ca merge site-ul ca muream aici

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost azi la Naf-naf...numai porcarii...Am senzatia ca astia strica materialele facand numa modele pt babe... Bagasera niste costume cu forme geometrice imprimate...urate rau... Au si lucruri foarte dragutze dar mi-e ciuda ca nu fac mai des lucruri frumoase...

Si stati linistite, nu sisteaza livrarile catre RO, sunt sigura!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Nushu la bcr am depus. Sunt culmea ghinionului, clar.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

HELPPPPP!!!
Fetelor am o problema dupa ce dau comanda si trec si de faza cu cardul bancar imi spune un mesaj cum ca numarul pt SMs trebuie sa aiba 10 cifre si sa inceapa cu 06 ???
A patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

monica intra si scimba nr de tel la "je gere mon compte"

clau sau suntem noi prea mofturoase...sau prea tinerele pentru modelele lor

aissa nu inteleg de ce ai ghinionul asta...poate e bcr-ul din bucuresti mai ocupat decat asta din iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

am reusit.. am schimbat nr de telefon sa inceapa cu 06 in fata....si am dat comanda sper sa vina fara sa se rataceasca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Am dat o comanda in acest moment si a mers.Acum nu imi ramane decat sa astept si sa ma rog sa si ajunga.
Am dat-o cu codul42161 si mi-a redus 15e .Mi-a iesit un tricou Adidas pt pici gratis si inca unul pt mine (de la copii) cu doar 1e.
Ce tare ma bucur ca nu au sistat livrarile in RO.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput