*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 8
nushulica spune:
eu m-am logat dimineata si am mai bagat cate ceva in cos deci nu era problema dimineata
eu i-am scris un mail lui sabine sa ma lamureasca de ce nu ma pot loga...ca vorba voastra sisteaza comenzile...dar nu e normal sa-mi blocheze contul sa nu-mi mai pot verifica nici macar comenzile care sunt pe drum
INGRID
vl-ad spune:
Daca nu mai vor sa livreze in RO de ce acum jumatate de ora mi-au trimis mail cu o oferta Habillez votre maison jusqu'à -55% ?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
felicia74 spune:
si eu l-am primit. Cred ca eram inca in baza de date
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by vl-ad
Daca nu mai vor sa livreze in RO de ce acum jumatate de ora mi-au trimis mail cu o oferta Habillez votre maison jusqu'à -55% ?
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
si mie mi-au trimis dar stii cum trimit ei
INGRID
cin spune:
feli...din ce ti-a scris tie eu inteleg asa "daca faceti noi comenzi online si aceste colete se ratacesc, nu va mai despagubim" deci nu zice ca nu mai putem face comenzi
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cin
feli...din ce ti-a scris tie eu inteleg asa "daca faceti noi comenzi online si aceste colete se ratacesc, nu va mai despagubim" deci nu zice ca nu mai putem face comenzi
mai, eu asta am inteles de aici
quote:
we do not ship anymore in your country.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
nu stiu ce sa zic...sper sa fie doar niste vorbe aruncate intr-o doara..
sper sa nu ia decizia sa nu mai trimita deloc in romania
eu tocmai umpleam cosul si asteptam coletul din 25 sa vad cat de mari sunt pantalonii masura 94, ca eventual sa comand 86
dar eu tot mai sper...
vl-ad spune:
Am mai incercat si acum sa ma loghez si mi-a aparut urmatorul mesaj: "aceasta firma are probleme cu certificatul de securitate"
Si eu tot mai sper ca este o problema cu situl lor si ca vom putea sadam comenzi in continuare
Tocmai acum caind abea ii descoperisem si eram atat de incantata , le spusesem tuturor prietenelor...
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
claujro spune:
Lipsesc un pic si ce revolutie gasesc!!!! Intru si eu acum pe LR...
Edit: m-am logat chiar acum, bine, merci! Si am si simulat o comanda si au mers toti pasii pana la ala cu cardul bancar...
Vedeti ca pregatesc reduceri noi la Aubaines?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
andreap spune:
buna
iata si eu apr..dupa o absenta tareeee indelungata.Tocmai acum mi-am gasit sa pun niste lucruri in cos,sa dau o comanda mai 'grasa'.Dimineata a fost relativ OK,adica mai putin partea cu vizualizarea cosului..deci pana la urma cu finalizarea comenzii
acum incerc sa ma loghez iar..nu mai vrea
din pacate nu stiu intreaga discutie cu sistarea comenzilor(e drept ca 'amenintari' din astea mai trimitea sabine si acum 1 luna)..deci pana la urma mai putem face comenzi au ba?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004