*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

merge si la mine..ma speriasem..tocmai cand am bani
o intrebare..daca stiti:cineva a comandat pantofi barbatesti de pe LR???sotul meu vrea neaparat unii,care,dupa parerea mea,sunt cam scumpi ptr.a fi luati pe nevazute/neprobate.Asa ca,daca stiti,ajutor!!!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu m-am tot codit sa-i iau sotului niste Timberlanzi, cam scumpi pt a fi luati pe neve... Stiu ca fetele au comandat adidasi, de pantofi nu stiu sa fi luat cineva...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Alooo,ce e mizeria asta?Ca m-au apucat nervii.Nici macar nu se poate exprima clar,sa pricepem si noi ceva.Adica ce vrea sa spuna?Ca nu mai livreaza deloc in Romania,nu mai vor sa primeasca de aici comenzi?Sau ca daca se pierd pe drum colete nu ne mai despagubesc (prin retrimiterea coletelor)?Ce e asa de greu sa vorbeasca limpede?

Acum m-am uitat si eu pe mail,am primit acelasi gen de raspuns aiuritor de la Sabine :
"We are investigating but at present we do not ship anymore in your country. If you place orders online and the parcels got lost, we will not reimburse anymore. So, for the parcel n° 094 5732776 you have not received can I reimburse by cheque ? We do not reimburse to credit card."

Ce sa-i spun?Ca sunt de acord sa-mi trimita un cec?In cutia mea postala care e deschisa?

Mergi la inceput

Jasmine, am citit mailul de cateva ori si tot nu pricep ce vrea sa zica... Nu mai livreaza in tara noastra si nu mai retrimit coletele ???? Amandoua? Sau doar una?

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor, eu nu ma inteleg nimic. deci treaba voastra, comandati, noi va luam banii fericiti, dar daca nu va ajung coletele sa fiti sanatosi!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Cam dupa cat timp de cand dau comanda se iau banii din cont ?
Va mai vine vreun mail cum ca s-a accepta comanda sau doar cel initial cu lista de preoduse si pretul total?
Vad ca fetele zic ca s-a sistat comanda si nu stiu ce sa fac sa mai astept coletul ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu cred ca vrea sa zica doar ca nu mai retrimit coletele cu probleme ...nu ca nu mai livreaza in ro...si saracutza cum e mai nu stie sa se exprime asa cred eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danilamonica

Cam dupa cat timp de cand dau comanda se iau banii din cont ?
Va mai vine vreun mail cum ca s-a accepta comanda sau doar cel initial cu lista de preoduse si pretul total?
Vad ca fetele zic ca s-a sistat comanda si nu stiu ce sa fac sa mai astept coletul ori ba?

pozele noastre

poze_2006

Banii ii blocheaza instantaneu. De luat efectiv ii iau peste cateva zile. Acum daca ai dat comanda trebuie sa o si astepti, nu ai ce face.

poze Simon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

eu cred ca vrea sa zica doar ca nu mai retrimit coletele cu probleme ...nu ca nu mai livreaza in ro...si saracutza cum e mai nu stie sa se exprime asa cred eu

Si eu tind sa cred la fel...Bine daca trimit si cecuri, tot recuperezi ceva.

Edit: eu am ramas singura careia i-au venit TOATE coletele????

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

Speranta moare ultima!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput