*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 11
Jasmine spune:
Eu tocmai i-am trimis Sabinei un mail in care o rog sa explice mai clar ce vrea sa spuna cu "we do not ship anymore in your country. If you place orders online and the parcels got lost, we will not reimburse anymore."
Adica e laie sau e balaie?
Astept raspunsul ei.
Oricum si eu cred la fel ca voi.Ca s-au saturat de mailuri din RO in care li se spune ca nu ajung coletele,dar nu au de gand sa renunte la o piata destul de mica in momentul asta dar cu potential clar de crestere.
Mesajul cred ca vrea sa sune cam asa :"comandati,va luam banii,dar nu va garantam ca ajung coletele pt ca in tara voastra bla-bla-bla.Comandati pe riscul vostru".
claujro spune:
Avand in vedere ca e in mijlocul programului, poate binevoieste sa raspunda azi...sunt tare curioasa si eu... Jasmine, fii cu ochii pe mail!
Jasmine spune:
Sunt cu ochii pe mail,dar nu ma astept la un raspuns prea rapid.Ce mi-a scris acum a fost dupa 3 zile de la mailul meu.
andreap spune:
Clau,nu esti singura..si eu am primit toate coletele..inclusiv cele comandate de Aissa pe numele meu
Deci mai bine renunt la a cumpara pantofi de 70E de la ei????Problema e ca sotul meu poarta 39 la pantofi,aici gaseste ffff greu ceva marimea lui si sa-i placa si de astia s-a "indragostit"...offf..nu prea imi vine sa arunc atatia bani
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
vlada spune:
Hai ca lipsesc si io si numai nenorociri cand ma intorc...si abia asteptat reducerile !!!
Si mie mi-au ajuns toate coletele, n-am avut nici o prob .
Andreea si Vlad
Iubirea mea
felicia74 spune:
fetelor, gata, am recunoscut ca am 2 conturi: unul pe care am primit toate comenzile si altul pe are nu am primit nimic, poate imi explica si mie acest mister.
Dar ce-ar fi sa intrebam direct pe site daca livreaza in RO? Sa intrebe o fata noua, care nu a corespondat cu S chiar asa dori sa aflu raspunsul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Eu inteleg asa:
-de acum incolo n-o sa mai trimita spre Ro (dar atunci de ce v-au luat comenzile?)
-pentru comenzile pierdute deja nu mai fac retrimiterea ci eventual trimit cec.
Teapa mea (ultimul colet neajuns) e de 62 de euro.
Sa vedem cat mi-oi recupera cu cecul!
claujro spune:
Daca avem suficiente coduri de FDP gratuit, la reduceri cred ca o sa dau mai multe comenzi mici de 10 euro fiecare.
Nu are nimeni o cunostinta/o ruda la posta care sa ne spuna UNDE se pot "pierde" coletele? Macar sa ne dam seama...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
danilamonica spune:
De asteptat astept si sper sa nu se piarda pe drum ca am o comanda destul de voluminoasa...
andreap spune:
Eu am bagat un cod(cel scris inainte cu 2 pagini ca reduce cu 15E)..la mine a marit pretul..din 130 E comanda,dupa ce am bagat cosul,aveam 150E...asa ca..daca ma ajutati cu un cod..mai ales Aissa,vreau si eu gentile verzi..sau altceva dragut.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004