*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

da, s-au blocat si conturile.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Si nu se poate face nimic?
Sa le scriem un mail, sa semnam toate ...,eu stiu,sa facem ceva

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

da, nici eu... nasol.
asta a fost cu LR-ul. ii cred si eu la cate probleme au fost - si edit: nu cred ca noi cele inscrise pe forum eram singurele cliente, cred ca s-au saturat sa tot retrimita colete sau sa dea banii inapoi...

imi pare foarte rau, si noi de aici nu stiu ce am putea face sa oprim hotiile din sistem...

poate facem un mail comun sa ii rugam, sa livreze iar?

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

cred ca au ei momentan pb pe site...ca nici daca vreau sa-mi creez cont nou nu ma lasa...
mie chiar ieri mi-a inregistrat sabine o comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu inteleg totusi ce politica au ei acolo de isi permit sa piarda atatia clienti(o tara intreaga...adik doar nu numai noi comandam) pentru niste probleme cu niste colete care practic apareau tot din vina lor...ca nu dadeau afurisitul ala de numar parerea mea este ca or sa-si revina nu au cum sa sisteze livrarile intr-o tara care mai nou e si membru UE

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

cred ca au ei momentan pb pe site...ca nici daca vreau sa-mi creez cont nou nu ma lasa...
mie chiar ieri mi-a inregistrat sabine o comanda...

sunt ocupati sa baneze conturile romanilor Era sa zic eu ceva dar pot fi acuzata de rasism

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

am cautat in arhiva mea de mailuri
"Après ce délai, si vous ne les avez toujours pas reçus, je ne pourrais que vous rembourser par chèque ou par virement bancaire car nous ne pourrons plus effectuer d'envois."
e acelasi lucru, doar ca in franceza...asta e mail din 29 martie... sau poate chiar avea fata dreptate ca nu mai trimit, ca sincera sa fiu, acel colet, chipurile retrimis, n-a ajuns nici pana azi

Mergi la inceput

eu raman la parerea ca au probleme cu site-ul
daca ar fi fost treaba cu sistarea comenzilor pt romania, ar fi putut anunta pe mail, sau pur si simplu nu-ti mai accepta comanda...dar asta nu inseamna sa nu poti intra pe contul tau sa-ti verifici cos, produse, comenzi si retururi...n-ar fi corect...eu asa zic
probabil e mai comod sa-ti trimita cec...asta o fi fost procedura standard pe care noi om fi incalcat-o rugand-o sa ne retrimita colete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Daca s-au blocat conturile pt RO , s-au blocat in aceasta dimineata pt ca aseara , mai bine zis azi noapte(24-24,30) eu am vrut sa dau o comanda (si se putea comanda), dar am zis ca mai astept pana dimineata sa mai dau un ochi pe sit.Mare gresala
Mie parca totusi nu imi vine sa cred ca s-au sistat livrarile pt RO.Poate se razgandesc...

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Cine mai astepta mail de la Sabine? Aissa, Jasmine nimic?

Cin parca nici mie nu-mi vine a crede, dar uite zice:

quote:
If you place new orders online and that the parcels got lost, we will not reimburse anymore.

Deci nu tu livrari, nu tu bani inapoi Cu siguranta credeau ca-i mintim si de fapt coletele ajungeau

Mergi la inceput