*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lavi, unde sunt haine de toamna-iarna?

Iar despre discutia cu Sabine, mai asteapta pana se face 1 luna, stii doar ce raspunsuri da...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

clau, de exemplu la copii, pe la rochite, daca te uiti vezi rochite groase, cu ciorapei lungi... pe la majoritatea categoriilor au inceput sa apara haine de toamna-iarna dar la niste preturi...

Cu Sabine, problema e ca intotdeauna primul ei raspuns e ca sa mai asteptam, indiferent cand ii scriu. Iar eu nu vreau sa astept prea mult ca pe 30 plec la mare, apoi la munte.. si nu vreau sa-mi vina colete in lipsa mea. Ar trebui sa ma mobilizez sa-i scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am ridicat ieri 2 comenzi, una din 22 si una din 23, erau comenzi mici, cu un costum de baie pentru mine si cite un costum de baie pentru fetele mele ca, deh, ne pregatim de vacanta si de mers la mare. Costumele sint frumoase, insa gentile roz si geanta bej cadou nu imi plac. Dar cum sint cadou, nu le caut de dinti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BRIGHT spune:

Fetelor am sunat acum la posta si am primit un plic cica(comanda din 26 de 2 tricouri pt bebe)
Intrebarea e de ce nu mi-au trimis aviz astia de la posta?
Revin diseara cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!
Feli- sarut mana ! Si mie imi place f f mult tricoul dar cred ca imi este mare.Daca tu porti 38 si iti este putin mare , eu care port 36 atunci inot in el.168 este cea mai mica marime

Am mai gasit un cod 42161 care mie mi-a redus 15 din 30 la hainele pt copii , chiar si din cele reduse.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bai cititi aici. Cica nu mai trimite in Romania nimic:
"Hi,

For parcel n° 1246339348 you have not received, I could not resend it because we do not ship anymore in your country. If you place new orders online and that the parcels got lost, we will not reimburse anymore. Can I reimburse by cheque this parcel because we do not reimburse to credit card ? For your order of May 14th, the parcel ahs been shipped on May 15th through parcel n° 134 8019690. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting.

Best regards."

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Bai cititi aici. Cica nu mai trimite in Romania nimic:
"Hi,

For parcel n° 1246339348 you have not received, I could not resend it because we do not ship anymore in your country. If you place new orders online and that the parcels got lost, we will not reimburse anymore. Can I reimburse by cheque this parcel because we do not reimburse to credit card ? For your order of May 14th, the parcel ahs been shipped on May 15th through parcel n° 134 8019690. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting.

Best regards."

ceeeeeee??/ dar de cand asta???ca eu am dat duminica comandaaa

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu am primit mailul azi la 11:07. Cam asta a fost povestea cu LR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sau poate a vrut sa zica ca nu mai retrimite coletele pierdute???...nu inteleg

edit: clara treaba ne-au blocat si conturile...eu nu ma mai pot loga

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Eu nu pot sa ma loghez

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU