*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!!!

In primul rand, distractie placuta, mada, si zbor usor si placut! Sa va intoarceti bronzati, odihniti si cu muuuulte poze!

Ne-am intors si noi aseara dar din cazua de prichindei nu am apucat sa intru sa va scriu. Sambata seara stateam cu 2 cojoace pe noi, ieseau aburi din gura de ce frig era seara acolo si aici ne-am intors intr-un adevarat cuptor... Acum juma de ora au plecat la tara la bunica mea, langa Bucuresti, sa mai prinda si ei ultimele capsuni si cirese si oricum, nu avea nici un sens sa-i mai tin pe arsita asta in Bucuresti...

Eu nu mai am nimic de reglat cu LR deocamdata...nici un colet pe drum si nici nu intentionez sa mai dau vreunul deocamdata.

Sunt pe aici, ma apuc sa citesc pe forum...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Raspuns tot n-am primit in schimb m-am demoralizat de tot ca produsele pe care le aveam in cos, fara exceptie, s-au scumpit. Unele chiar 100%, adica era un tricou la 7 euro (redus, fireste) si acum e 14. Alta bluza era 10 euro, acum e 19. Adidasii fetei erau 24 acum sunt 27 (aici e inca ok).... Ce Dumnezeu fac astia nu pricep, de ce scot reducerile?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by aissa

Raspuns tot n-am primit in schimb m-am demoralizat de tot ca produsele pe care le aveam in cos, fara exceptie, s-au scumpit. Unele chiar 100%, adica era un tricou la 7 euro (redus, fireste) si acum e 14. Alta bluza era 10 euro, acum e 19. Adidasii fetei erau 24 acum sunt 27 (aici e inca ok).... Ce Dumnezeu fac astia nu pricep, de ce scot reducerile?

Poze

daca nu te grabesti foarte tare mai stai nitzel ca le vor reduce iar.Sau le scot de tot o vreme si pe urma le vezi pe la Aubaines.

Asa am patit si eu cu niste chestii pe care le ochisem si pana m-am invartit eu in stanga si in dreapta...PAC!sarisera preturile.Am zis "pai la pretul asta nu le mai vreau" si dupa ceva vreme au reaparut.Unele cu reducerile de dinainte,altele direct la Aubaines cu reducere de 65%.

In alta ordine de idei,nici eu n-am primit nici un raspuns de la LR.

Mergi la inceput

Ce liniste este pe la subiect! Nu cred ca mai comand ceva pana la reduceri...nu mai e nimic foarte tentant (ma refer la preturi ).

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Buna!

Nu stiu care dintre fete a comandat tricoul acesta de la copii:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9172130&SizeCode=00168&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Am vazut ca a comandat 168 si as vrea sa intreb ce marime poarta de obicei ?

Edit: imi puteti da si mie un cod cu FDP = 0
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Eu l-am comandat. Eu am 168 cm si port 38 la tricouri. Parca e putin mare. Dar merita banii, imi place de mor!
Cod cu FDP gratuit: 37656.

PS: Claujro bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , esti prin preajma ca vreau sa te intreb ceva

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Neata!

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
incep sa numar...astept colet din 25 ...eu zic ca trebuie sa apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am primit azi colet din 25linkuri bag diseara

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ati vazut ca au inceput sa bage haine de toamna-iarna? Chiar vine toamna???

Mie mi se par destul de reduse si acum, dar nu prea mai am ce comanda, copiii cam au ce le trebuie iar pentru mine prefer sa iau din magazinele reale (nu virtuale), sa pot proba. De pe LR doar haine din tricot imi mai cumpar: tricouri, pijamale, pantaloni de trening; altele e f f f putin probabil sa mi se potriveasca.

Nasol ca nu prea am timp sa umblu prin magazine pentru mine: nevoie mare este, banii-s pregatiti, dar cand?!

Am coletul din 12 mai nevenit, sa incep discutiile cu Sabine oare?

Mergi la inceput