Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 9

Simo78 spune:
 Daca va duceti, sa alegeti sept-oct-nov sau feb-mart-aprilie pentru plaja.
In nici un caz vara din aprilie pana in septembrie, se ajunge si la 50 de grade cu umiditate 99%, iar din nov pana in februarie e racoare pentru plaja. 
Sau poti sa te duci la Shopping Festival. Aia fac REDUCERI nu se joaca!
Succes in lamurit jumatatea ![]()
Simona 
 30+ 
 Matei Hisham

valen spune:
 pai Valen face din ce in ce mai bine; ma simt excelent azi, nu mai am contractii ci o energie ceva de speriat; e clar, nu nasc eu asa usor
; Luna, Andicu, merci frumos
Si eu am luat cosmetice tot de la Mustela si sper sa-i fie ok d-rei; Mie imi place tare mult Sophie /sophia doar ca sotu' atat s-a sclifosit de zici ca cine stie ce-as fi propus; nici Ines nu i-a placut prea tare da' daca stateam dupa el...Si eu vreau un concediu scurt la sf. de iulie, inceput de august si chiar daca fetele vor fi mici, eu risc sa plec cu ele. Luna, tu razi de englezi ca spun munte unui deal de 800m?pai au dreptate mai; imagineaza-ti ca astia ai nostri considera ca noi locuim la munte (adica pe un musuroi care nu are mai mult de 200 m)

gabiarama spune:
 Dupa ce l-am vazut pe bb mai mult in ceata ,am ramas singura si pina seara mai mult am dormit .Cind a venit sotul l-am trimis sus la 6 sa faca poze copilului ca sa il pot vedea si eu mai bine .Intre timp ,au venit in vizita si mama cu sora ei si cu ....Mihnea .Le-am interzis insa sa imi aduca copilul in salon atita timp cit eu eram cu perfuzie , sonda si flexula la mina .Nu stiu ce gindisera ele 
Raminea copilul traumatizat de ce vedea pe acolo .
Revine si sotul de la terapie intensiva , fara poze insa , spunindu-mi ca e conectat la aparate si nu era o priveliste chiar placuta .A doua zi , ma dau jos din pat ,remarc ca e chiar mai dificil decit imi aduceam aminte ,dar perseverez sa fac miscare .Stiam ca doar daca ma misc am sanse sa imi vad cit mai repede copilul.Pe la amiaza , insotita de sot ,urc la et 6 .La intrarea la terapie intensiva se afla un afis cu multe chipuri de copii , printre care se afla si iezii mei cei mari .Fetele de la piticodrom poate isi mai aduc aminte de el .Intru in sala unde sunt tinuti copiii prematuri sau cei cu probleme la nastere ,insa privelistea nu era chiar atit de imbucuratoare .Am surpriza sa-mi vad copilul respirind haotic si imediat ce am inceput sa pling am fost sfatuita de sefa de clinica de la neonatologie sa ma abtin spre binele lui si sa vin acolo doar cind ma linistesc .
Miercuri , am urcat din nou la el , parea ceva mai bine , insa d-na dr  Stamatin era de-a dreptul bulversata .Mi-a spus ca i-a dat palpitatii ,pt ca starea lui marti seara se inrautatise si au fost nevoiti sa ii administreze surfactant .Eram necajita pt ca mie deja imi venise laptele si copilul era inca pe perfuzie .Abia de joi i-au dat treptat , prin gavaj , adica printr-un tubulet ii administrau laptic direct in stomac cite 5 -10-15 ml .Simbata cred ca l-am pus prima data la sin ,dar pina atunci , de miercuri dimineata si pina luni la amiaza , urcam sus ,la pompitele electrice,la fiecare trei ore sau chiar si mai des din momentul in care il alaptam .Au fost zile de cosmar ,pt ca nu apucam deloc sa ma odihnesc, in plus naveta aceasta am facut-o la inceput de la et 2 . Programul acesta incepea la 5 dimineata si se termina la 12 seara .La toate astea adaugati si canicula de afara si implicit caldura dintr-un spital .Am ajuns sa beau cam 4 l de apa plata pe zi , pe linga ceai , iaurt , compot etc.Asa ca in afara de drumurile pina la 6 mai erau si cele la buda ,din juma in juma de ora .
GABI
 AMR  3  ZILE,de 3 ori mama 
Poze
iedul cel mic

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by valen
Luna, tu razi de englezi ca spun munte unui deal de 800m?pai au dreptate mai; imagineaza-ti ca astia ai nostri considera ca noi locuim la munte (adica pe un musuroi care nu are mai mult de 200 m)

Valen cred ca tu vrei sa stai gravida pana nastem toate. Vezi ca eu nasc intre 15si 21 august.
Gabi tare frumoasa povestea, desi ati avut peripetii multe, bine ca au trecut.
Simo iti dai seama ca atunci cand voi merge in Dubai (si trebuie sa treaca ceva ca iau si copiii of course) pe tine te intreb prima ce si cum, unde sa merg si ce sa fac. Cine stie poate vei fi si tu acolo.
Eu va pup, plec acasa mai exact la soacra sa-mi iau baiatul si sa mancam de seara (am scapt de gatit azi
Va pupesc
Luna
29 sapt+
 www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Simo78 spune:
 Gabi bine ca ati trecut peste episodul asta urat! E clar! Tu vrei sa iei premiul de "cea mai cea" mamica din grup 
.
Simona 
 30+ 
 Matei Hisham

gabiarama spune:

Am facut si prima iesire afara !
Fratiorul cel mare a impins mindru la carut ,in timp ce iedul cel mijlociu a disparut cu bunica .A plimbat-o cred un pic prin cartier , ca asta ii este obiceiul .Acum el e inca afara ,nu stiu cine o sa fie mai obosit ,el sau bunica ![]()
GABI
Poze
iedul cel mic

gabiarama spune:
 (continuare)
De luni ,la ora 15 , am stat intr-o rezerva de 2 locuri singura (spre norocul sau spre ghinionul meu 
) doar cu bb ,care dormea si minca .Nu l-am auzit deloc plingind ,decit la baie si la vaccin .Asa e si acasa .Doarme si maninca .Si noaptea la fel .Inca nu are colici si sper sa nu ne dea prea multe batai de cap .Trebuie sa insist insa ceva mai mult pina scoate aerul afara dupa ce papa .Pozitia lui preferata de somn e ca si cea a fratilor , pe burta .Azi le-am facut niste poze bestiale la toti 3 dormind in aceeasi pozitiwe
GABI
Poze
iedul cel mic

jadi spune:
 Gabi, ai trecut prin momente grele, acum chiar nu mai conteaza, totul va fi bine! Si copilul cumintel!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

roxy spune:
 Gabi(gabiarama)nu te superi ca te intreb da nu  risa nu ma gandesc.Ti-au spus cumva de la ce a avut probleme copilasul cu adaptarea la respiratia extrauterina, pentru ca am inteles ca ai nascut la termen, adica la 40 saptamani, deci asta pica din calcul.De ce te intreb, pentru ca la primul meu copilas , pe care l-am nascut prin cezariana , a fost stabilit gresit termenul si cum era pelivian mi sa spus ca trebuie scos mai repede, si a fost facuta cezariana cand deabia intram in saptamana 37.Copilul meu a avut mari probleme respiratorii , a stat 2 saptamani la incubator, 3 zile cu cort de oxigen, iar explicatia care mi s-a dat a fost ca era prematur.Dar acum ma gandesc ca poate si cezariana are riscul in acest aspect, copilul neavand timp(timp pe care cel care se naste normal il are)sa-si adapteze plamanii la viata de afara.
 Te rog daca nu te superi spune-mi daca ti s-a spus ceva in acest aspect, pentru ca acum find din nou insarcinata sa fiu mai bine informata, dar daca si la 40 de spatamani se poate intampla la fel nu mai stiu ce sa cred.
roxy

sunt in saptamana 30
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

i_ulia spune:
 hello again!
cum da weekendul in noi, cum e o liniiiiste pe forum, ceva de speriat!
valen, vad ca vrei neaparat sa mai stai la odisee. 
 noi ne bucuram ca acum mai ai timp sa ne mai scrii, cand vine ines probabil ca o sa ai mai putin timp pentru noi.
gabi, multumim ca ne impartasesti povestea ta. bine ca s-a terminat cu problemele de respiratie ale iedului cel mic. acum nu ii ramane decat sa creasca 
 din ce povestesti tu pare tare cuminte baiatul. imi dai si mie reteta? ![]()
Iulia 
 29+