Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ei, m-am intors de pe strazi.

Gabi, sincer aseara vroiam sa-mi dau si eu cu parerea ca al doilea nume sa fie David insa am zis sa nu ma bag. Si iaca. Spuneai ca sotul vrea ceva cu rezonanta - David a fost imparat iar tu ceva finut - David inseamna iubit.Deci DAVID

Monjum06 - mg barza e pe Calea Vacaresti, dupa facultatile particulare Dimitrie Cantemir, Nicolae Titulescu, Titu Maiorescu urmeaza piata Timpuri Noi , mai mergi vreo 200 de metri si ii pe dreapta. Ce mi-a placut acolo au fost doua lucruri - bouncer-ul de 100 ron si paturica de joaca de 120 ron.

Si acum ma grabesc ca plec la Ploiesti sa ma iau de zugravi. Sa vad eu ce au facut acolo.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cand te voi vizita eu cu baietii in Anglia, fi sigura ca vor vorbi corect, nu de alta dar nu ma apuc sa ii iau cu mine la varste mici si mai ales in concediile destinate doar pentru mine si prietenul meu drag, pardon sot! In concedii de mare/munte iau si pustimea dar astea sunt alte concedii!

Ce o face Valen?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Mie imi plac toate 3 numele. Eu cred ca si Dragos David Constantin suna bine.
Acum cateva zile m-am uitat la un dvd "nasterea". E de 4.1/2 ore si explica totul despre nasteri. Ceea ce mi s-a parut interesant este ca in filmulet zice ca toate femeile, fara exceptie au contracti false incepand de la saptamana 25, acestea pregatesc uterul pentru nastere.
M-am inceput sa pregatesc camera lui Ingrid. Este aproape gata, cand o sa o termin am sa va trimit poze.
Mai are cineva vesti de la Alina.a?
La multi ani tuturor copiilor si mamicilor cu suflet de copil!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

32+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

BB3 s-a nascut ,cum stiti deja ,pe 21 mai la ora 13,20 ,cu scor Apgar 9 si greutatea de 3150 g ,lungimea de 50cm. In dimineata acelei zile , pe la 5 m-au apucat brusc niste dureri crincene de spate si picior ,apoi a inceput sa se intareasca si burta ,iar in momentele acelea nu mai puteam sa stau nici in pat , nici sa ma plimb.Am luat no-spa , scobutil ,dar nu au avut nici un efect.Am stat asa vreo ora , dupa care mi-am sunat dr ,la 7 eram la spital intr-o stare oarecum imbunatatita ,insa dupa ora 9 au inceput iar contractiile ,mai rare ,dar la fel de dureroase .Aveam alte 2 cezariene inaintea mea , dar ghinionul a facut ca tipa dinaintea mea sa aiba ceva probleme , o desprindere de vezica , asa ca de aceea am intrat in sala abia la ora 13 .

Dupa operatie ,au venit si mi l-au aratat pe bb si mi-au spus ca geme si ca il duc la et 6 ,adica la Terapie Intensiva .In final o sa intelegeti de ce nu m-am ingrijorat absolut deloc .Stiam ca acolo sus e o persoana care va avea foarte multa grija de el si chiar daca nu ar fi avut nimic ,tot acolo l-ar fi dus pina in momentul in care as fi urcat si eu la et 4 ,acolo unde stau cele care nasc prin cezariana.

GABI AMR 3 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Chiar ce face Valen? Si Alina?

Jadi cu copii, fara copii poti sa vii si fara prieten ca tot mothercare scrie pe noi.

Anya si tu absentezi?

Am trimis ceva frumos pe mail, Simo in special tu vei aprecia pozicile.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

dragelor, hop top si noi. am intrat sa va salut!
ma bucur tare de vesti, gabi! si eu votez pentru david constantin! david imi place tare tare mult, la noi va fi al doiea nume daca surpriza e baiat
agri, stai cuminte in pat si nu face prostioare! tot la calomfirescu mergi?
[b]luna
, si eu am vrut sofia pt surpriza, dar s-a respins la vot! mie imi place tare. dar pipi ... fifi... si alte variatiuni pe tema, parca nu suna asa bine! oricum ar fi frumos sa fie un nume pe care sa il poata pronunta si englezii
in rest am uitat ce am citit
va pup si inceput de weekend cat mai bun!

Iulia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu vreau acasa, ma ustura si operatia de cezariana din cauza vremii de afara si a venit si mama2 de la Braila, abia astept sa o vad!

Si merge si forumul asta naspa, abia se misca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Bey io azi am frecat menta la greu. Sa vezi sapt viitoare ce bag la munca.

Jadi pai de ce nu mergi acasa?

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Da dom`le! Frumoase poze! Asta am vazut eu, da nu mi-s artista sa fac poze frumoase

Asta imi aminteste de un banc:

Doua fete la colt de strada, vine un politist si le intreaba cu ce treaba prin zona. Una spune:
-Pai infrumusetesc peisajul locului, mai duc o conversatie interesanta cu cate un domn, din cand in cand mai fac exercitii fizice ca sa imi pastrez silueta...
Politistul:
-Foarte frumos! Si dumneavostra? intorcandu-se sprea cealalta
-Si eu tot curva, da nu stiu sa zic asa frumos ca dansa!

Asa si cu mine. Daca faceti comparatie cu ce am pozat eu si pozele din mail zici ca-i alta lume.

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Simo eu i le-am trimis si sotului ca de cand ma rog de el sa mergem si noi. Asa ca sigur diseara zice ca i-au placut si mergem. (cine stie cand).

Bun bancul.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput