Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Vreau si eu la musical dar barbatu' asta al meu a uitat ca-mi plac.
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Pei ce crezi ca eu merg la teatru ca m_a invitat el..am facut rezervari singura si mergem!!
MADA 27+, cu Emily
Noi doi+1
gabiarama spune:
Mey , dilema numelui continua .Eu l-am lasat pe sot sa decida ,dar ma opun de fiecare data cind vrea in sfirsit un nume .El a vrut ,pe rind :Bogdan,Traian,Stefan,Mircea . Eu :Calin,Matei,Dragos,David.Nasii copilului :David.
Voi ce spuneti ? Ce merge mai bine cu celalalt prenume si cu numele de familie Arama ?
GABI AMR 3 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
jadi spune:
Pe mama o cheama Sofia si toata lumea ii zice Fifi, eu ii zic Fifishor cand o alint iar fimiu ii zice mamaie Pipi ca nu poate sa pronunte pe F!
Eu ascult Pro FM, e emisiune cu copii de 1 iunie si scot niste perle, cica : " barza vine cand se iubesc oamenii mult!". Va recomand si Itsy Bitsy FM, se asculta si pe calculator!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Anto asteptam surprisa cu numele uite ca mie nu mi-a trecut in cap sa-l pun la secret. Deci si tu te dai bine pe langa Sophia, Sophie, Sofia si alte derivate. M-am gandit si eu ca bun si pt Romania.
Landoul stiu ca e bun pana la 6 luni dar ma gandesc cand sa-l folosesc? La piata o sa fie in scaun, la restaurant in scaun, daca ne grabim in scaun. Probabil duminica sa fie mai mult timp si sa stea in landou.
Luna 29 sapt+
Samurai-lady spune:
Inca un vot pentru David Constantin
Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Mie David Constantin Arama imi sunt f bine!!
MADA 27+, cu Emily
Noi doi+1
Si mie la fel. David e super.
Edit: Mada am inteles deci procedez asa, iau bilete si apoi zic "deci mergem".
Luna 29 sapt+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Pe mama o cheama Sofia si toata lumea ii zice Fifi, eu ii zic Fifishor cand o alint iar fimiu ii zice mamaie Pipi ca nu poate sa pronunte pe F!
Deni & Vlad & Tudor
Deci am toate sansele sa se recomande Pipi!(de la Sophie) sau cand vii tu aici cu fie-tu sa mi-o strige el Pipi.
Luna 29 sapt+