Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
nma spune:
gabiarama bine ca s-a terminat si totul e ok. ma bucur ca e cumintel iezisorul. la nume eu prefer matei sau david.
luna mie imi place raluca dar daca ei nu pot sa-l pronunte mai bine il schimbi.
roxy mie imi place cum suna axel si merge cu numele de familie.
olguttza eu la prima sarcina m-am pus pe bocit cand medicul m-a rugat sa aleg data cand vom face cezariana (nu aveam alta solutie). mi s-a parut ciudat sa-i aleg eu ziua de nastere. pana l-a urma s-a nascut tot cand a vrut el.
anto contractiile astea au ceva cu tine.
poate se sperie.
agri stai in pat caci va fi mai bine. si mie imi e greu, dar pana la urma trece timpul. eu recunosc ca mai si fentez. cand ma simt mai bine mai fac cate ceva prin casa.
jadi dute mama la mare daca poti si fa o baie si pt noi. eu pana la anu nu pup asa ceva.
tare rau imi merge netul. nu stiu ce se intampla.
pupici la toata lumea.
28+
21.07.2003
poze
nma spune:
valen parca in 4 iti doreai sa nasti, nu?
ai grija ca nu mai este mult.
28+
21.07.2003
poze
cristina26 spune:
sper sa va placa.
http://www.protv.ro/filme/portret-www-protv-ro-copiii-vechi-si-noi.html?id_file=21101#21101
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
32+
Ingrid Ecaterina si mami
karligutza spune:
Buna dimineata!
Azi eu sunt cea mai harnicutza? sau sunteti si voi pe aici, doar ca inca stati ascunse sub plapumioare? 
karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani
karligutza spune:
hai sa vina repejor o "duamna" din aceea priceputa tare la
ca io daca nu beau, nu va fac nici voua
ca oricum v-as face rau... cafeaua e cah cah... asa-i?
karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani
karligutza spune:
am citit ieri pe seara tot ce-ati scris, insa nu am avut nici o tragere sa infig pana in cerneala... deci din ce imi amintesc v-a preocupat tare cum e cu balansoarul pt.bebe si cu alte minuni d-astea... nu v-a mai durut prea tare nimic, asta-i bine, colurile au ramas la fel banuiesc
si asta-i bine, iar poftele se pare ca s-au mai mutat... din zona gastronomica, in zona vacantelor si agrementului... hmmmm, voua va arde de vacante, cand altele au de nascut, e frumos asa?
Valen ne cam tii cu sufletul la gura si pe noi, dar las' ca tot 'raul' spre bine. Bebelushei ii place mult la caldurica din burtica si asta e tot ce conteaza! Ea are prioritate!
Duamna Luna am cumparat patutul dar poza inca nu am facut pt.ca e inca in cutie... cand il punem pe pozitie il tragem repejor in poza "Pentru dumneavoastra DUAMNA!" (era si-o emisiune mai demult la noi la Romanica
intitulata astfel parca...); bineinteles vom insira ca la piata
(atentie! doar pt.poza!) si hainutzili pe gardutzul de la patut .... si tot ce mai vreti voi... daca vreti ma asez si eu un pic in patut cu riscul ca daca se rupe de
ce sunt, voi imi cumparati altul la loc, ok? ![]()
- apropo, are 10 kile de tot patutul asta, chiar mai putin decat kg mele acumulate in sarcina (pana acum am luat 13 kg! 'is' mai faina asa rotofee, nu?
ce sa zic si eu... 
)
si mai am sa va mai zic ca imi place ca Duamna Jadi va aduce la cunostinta de cate ori mergem noi la gym... si ce mai facem pe acolo... asa e, ieri am plecat eu grabita de acasa ca sa ma intorc repede ca urma sa vina patutul de la IKEA si tb.sa fiu acasica... si cu toate astea tot am intarziat la gym si tot n-am plecat mai repede pt.ca v-a marturisit deja colega ca io juma de ora vorbeam si 5 minute exersam... oricum, va asigur ca pana la urma a iesit totul bine, atata timp cat v-am promis poze cu patutul
; deci e acasa, nu va faceti griji
.
Si tot legat de gym, next week incepem sa ne scremem
, noi cele care vrem o nastere NATURALA! insa tot Duamna Jadi ne-a asigurat ca ne va sustine 'moral' cat poate (probabil necontenind din
.........
) pt.ca ea va naste programat prin cezariana si chiar n-are de ce sa ne acompanieze la minunatele exercitii!
eu abia astept sa inspir, sa ma tin, sa ma screm, sa expir, sa zic poezioare...
ca doar n-am glumit ca vreau o NATURALA NATURALA...
karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani
karligutza spune:
Ba da, gatesc dulce; uite asa: ma duc fugutza la piata sa prind cele mai frumoase si mai aratoase, dulci si carnoase
CIRESE asta ca sa te iert pt.gandul tau 'obraznic'
de a merge la mareeeeeeeeee 
karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani
jadi spune:
Sa vezi ce frumos o sa zici pe nerasuflate "Rica nu stia sa zica rau ratzusca ramurica" ca asta e poezia de scremut!
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
am umplut pagina de roz bombon-ul din semnatura, nu va enerveaza? 
si ce daca! eu tot mai scriu!
mai am 4 mesaje si ma duc sa ma botez in profilul personal! ![]()
la 500 mesaje capat si eu o stea in plus... uraa! 
cine vrea sa-mi fie nas? ![]()
si-apoi mai am un pic si ajung la 3000 de mesaje 

karligutza,
sapt.35
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani