Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Sa vezi ce frumos o sa zici pe nerasuflate "Rica nu stia sa zica rau ratzusca ramurica" ca asta e poezia de scremut!

Deni & Vlad & Tudor

va fi ca si cum am alergat cu ? sau ca si cum as fi cazut de pe bicicleta? (pt.ca eu nu stiu sa merg pe bicicleta)

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

da' numai noi doua umblam bezmetice sambata dimineata pe forum?

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata va spunem si noi .

karligutza numai daca scrii mesaj dupa mesaj nu se numara si ramai tot la 498 mesaje .... si nu cred ca deranjeaza pe nimeni roz-bombonul ...

Otiliainceput 30+Laurentiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

buna dimineata va spunem si noi .

karligutza numai daca scrii mesaj dupa mesaj nu se numara si ramai tot la 498 mesaje .... si nu cred ca deranjeaza pe nimeni roz-bombonul ...

Buna dimineata Otim... ia sa vezi cum se numara! se numara, cum sa nu se numere...
ia uite mesajul 500!!!!!!!

ma naseste cineva? sau sa-mi storc creierii pt.o titulatura inkarligata?

bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

bravo karligutza membru junior cu doua stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetele :D ...intrebare intrebatoare voi avetzi dureri acolosha?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neatza mamii, acolosha unde?

Karliga, vezi sa pui o titulatura sa plang, ceva siropos cu roz bombon . Felicitari pentru 500 de mesaje!

Neatza Otilia, e gata cafeaua? Ca noi nu ne-am invrednicit nici una la cafea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'Neeeeaaaataaaaaaa! Multumim de cafea, Karligutzo , de-acu cer de mancare cand mai vin in vizita pe la tine. Sa scapam de stresul asta cu afeaua cah, cah. Da' se poate sa strici tu tabieturile unei umflate ca mine?! Vezi ca ma rostogolesc peste tine si e jale! Tot cu 13 kile in plus vin, asa ca pazea!

Asa... Despre nasit acuma nu stiu ce a zic. Am numa 2 fini, un baietzel si o fetita pe care i-am vazut in putza goala. Dar daca tu n-ai nimic impotriva, te trec pe lista! Sa-mi spui cum ramane! Las cumparaturile pentru fiica-mea si ma apuc de facut cumparaturi pentru fina?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

jadi acolo in zona crepusculara kre deja nu se mai face vazuta din cauza !...Adica shtiu ca e normal sa doara zona pubiana dar pe mine ma doare doar dak stau prea mult jos sau stau si eu in pat la un film....si in principal de dimineatza!

p.s i want a coffe 2 ( fara cofeina avetzi?! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am cam o febra musculara pe zona chilotului dar sunt normale ligamentele sunt solicitate de la ditamai burta care sta si atarna!
Ma duc sa bag o masina de spalat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput