Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy spune:
Axel e numele la care ne gandim , dar e inca in faza de prospectare a pietei, deci nu e hotarat.Dar nu stiu daca merge foarte bine cu numele de familie Huianu.Deci Axel Huianu...
numele de Alex imi place foarte mult si mie, dar nu am intrebat inca partea adeversa. adica pe tati ce parere are,dar in tara era foarte folosit de aceea aveam o rezerva, cu toate ca aici in Germania nu prea am auzit , deci ar fi o idee.
roxy
sunt in saptamana 30
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
roxy spune:
Luna multumesc ca te gandesti la ce am scris.De aceea am si postat aici , ca de aseara de cand tati a venit cu propunerea, ma tot gandesc si repet, iar daca la inceput nici nu am vrut sa aud, acum parca incepe sa-mi sune mai acceptabil...si cu cat ma gandesc mai mult parca imi face cu ochiul.
roxy
sunt in saptamana 30
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Samurai-lady spune:
LUNA-ce-i cu strainii si cu pronuntziaaaaa.
Uite japonezii nu au litera L in alfabet;deci numele meu LARISA,a devenit de 8 ani,de cand locuiesc aici RARISA.Sa ma dau cu capu de peretzi
Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
madabout2003 spune:
M-ai omorat cu landoul...clar ca trebuie sa il folosesti...Cum si eu trebuie sa folosesc masina de cusut ca de aia i_am zis ca o vreau ca mi_e utila ca alea alea... acum astept sa vina maica-mea ca ei chiar ii place ! Si faza cu carutu negru m-a spart!!! Nu_mi venea sa cred ca e serios!!!! Cica i se parea super class!!! (am uita sa spun ca el a avut numai masini negre pana acum...! Da una-i frate masina si alta caruciorul copilului!!) Si apropo de masina tocmai m_a sunat concesionarul sa imi spun ca la inceputul sapt viitoare am masina!! Yuppyy!! Cred ca am o zi buna azi!! Plus ca in seara asta iesim ca doi porumbei la teatru!! Cred ca n_am mai fost de vre-un an!! Cand zicea Jadi ca se duce la teatru muream de invidie..
Mie imi place numele Axel!!! Ma gandesc la Axel de la Guns'n'Roses...eram fan in tinerete...ce vremuri!!! Si Sophia era si pe lista mea dar s-a opus mon cheri...i_ar fi placut probabil Morticia sa se asorteze cu caruciurul!!
MADA 27+, cu Emily
Noi doi+1
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Simo nu am de ce sa ma supar, ma gandesc sa-l schimb pe Raluca fiindca tac'so nici nu poate sa-l pronunte bine, englezi nu pot pronunta r-ul romanesc.
Fix problema asta cu Matei si rudele lui arabe.
quote:
Edit: Tot Simo, as putea sa-i pun Sophie, sa nu mai sune dur, ce zici suna mai bine?
Asa im place mult mai mult, e dulce si delicat ca o printesa
Simona 30+ Matei Hisham
madabout2003 spune:
Si aici cu pronuntatul numelor romanesti e durere... mie imi place Miruna, Ioana ...dar can l_am auzit cum pronunta mi_am zis mai bine lasa!!!! Si mie imi zic aici Magdalina, Madalina, Magdalena...dar majoritatea imi zic Mada asa ca e ok
MADA 27+, cu Emily
Noi doi+1
Luna1 spune:
Fetelor rad singura ca..stiti voi ce aici.
Lary tare faza cu Rarisa. Si Mada cu Magdalina, al meu imi zice honey dar cand ne ciondanim si devin Alina accentul se pune pe primul A. Iar soacra-mea s-a dat batuta imi zice "leini" (exact asa pronunta) iar distractia mare a fost sa o facem sa pronunte Raluca intr-o seara.
Simo de ce nu pot pronunta arabii Matei? Si mie imi suradea Matei dar aici l-ar fi pronuntat astia "meiti" si inseamna "prietenas" (de la mate=prieten).
Ah si inca una, pt sotul meu si multi alti englezi Elena=Alina si viceversa, adica stie ca se scrie altfel dar pt el se pronunta la fel.
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Antoanela23 spune:
Si noi aproape ne-am hotarat la nume dar le vom dezvalui dupa nastere. De fapt principalul e fixat (clue: Luna, daca-l schmbi cum ai zis te apropii f tare de al nostru ), iar al doilea, cel de sfanta e 90% sigur, a fost dificil pt ca trebuia sa mearga cu primul si sa se pronunte omeneste si in tara asta.
Mada, ma bucur ca ti-a folosit site-ul german, mie mi se pare ca are cele mai bune preturi din ce am vazut pana acum.
Landoul se poate folosi maxim 6 luni. In lunile calde il poti inlocui cu scaunul de masina, desi astfel bb nu va sta complet la orizontala.
Roxi, e frumos Axel si merge bine cu numele de familie. Parca e un pic cam barbatos, dar nici el nu va fi bb mic forever.
Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Mada cu landoul m-am gandit cum fac, al meu vine la 6 de la serviciu, la 6 fara 10 pun copilu' in landou, il scot in fata casei si cand vine zic ca acuma am ajuns si eu.
Nu de alta dar sunt singura ca datorita faptului ca scaunul de masina se ataseaza la sasiu o sa-l folosesc doar p'ala cand plec mai ales ca n-o sa car in masina si scaunul si landoul,pana le montez, deci adio landou. Bine macar ca l-am luat redus.
Sa ne spui cum a fost experienta cu masinuta pt prima oara si distractie placuta la teatru. Vreau si eu la musical dar barbatu' asta al meu a uitat ca-mi plac.
Luna 29 sapt+
Simo78 spune:
quote:
Simo de ce nu pot pronunta arabii Matei? Si mie imi suradea Matei dar aici l-ar fi pronuntat astia "meiti" si inseamna "prietenas" (de la mate=prieten).
Luna 29 sapt+
Ei il pronunta un fel de Mateh cu accent pe prima silaba si un t foarte taios.
Stiu ce zici cu accentul pus in fata cuvantului, cu asta am avut cel mai mult de munca cu iubi cand invata romana. Gramatica si vocabularul le stapanea zic eu foarte bine dupa 3 luni, dar la accent m-am chinuit un picut.
Simona 30+ Matei Hisham