Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, vreau sa va cer si eu parerea.
Cum vi se pare numele Axel pentru un baietel?
Si mai ales cum s-ar potrivi cu numele de familie Huianu.
La primul copil, tot baietel a fost simplu, imi placea Cristian si asa il cheama , iar tatal nu a fost impotriva.Dar acum nu gasesc nimic sa-mi placa , iar tati a venit cu sugestia asta, si de ceva timp ma tot gandesc , si parca imi suna bine.Am citit tot ce ati scris la acest subiect, dar nu am gasit acest nume sugerat de nimeni.

roxy
sunt in saptamana 30

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ai c-am gasit www.reclama mascata//avertizare///nastere/cezariana/tipurile-de-anestezii-pentru-cezariana.html" target="_blank">esplicatiile (in caz ca mai intereseaza pe cineva ):

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Olgutza din cate stiu eu la amandoua iti amortesc toate alea de la brau in jos.

Aici mai este o varianta folosita la nasterea naturala se numeste walking epidural, adica e o doza mai mica de anestezie care iti permite sa te deplasezi.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Mada felicitari! Super bun pretul! Cum de e asa ieftin? Maxi Cosi e ieftin pe e bay dar ai incercat tot la ei? Poate il au si pe ala ieftin? Ai comandat carutul doar sau si landoul?

Luna 29 sapt+

Am comandat numai caruciorul pentru ca Maxi Cosy-ul nu il livrau in afara Germaniei ! Si l_am luat portocaliu dupa ce m_am razboit cu barbati_miu care il vroia negru !!! Iar despre landou nu cred ca o sa il iau pentru ca ne imprumuta cineva un landou asa ca nu are rost!
Maxi Cosy-ul il caut acum pe e-bay sau sa vad prin magazine ca mai sunt oferte..

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ROXY-suna frumos numele;fratele mai mare are un nume romanesc,cel mic,Axel,mi se pare mai german.Sa nu te intrebe bb2 de kestia asta.Eu am vrut sa pun numele de Alex la bb2,dar primul baiat are nume japonez suta-n suta,si am renuntat.

Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

dragele mele .....Pe mine azi m.a apucat panica botzului...poateo sa vi se para ciudat daaaar eu nu am fost in viatza mea la un botez...nici la nunta!si nici tati nu a fost!As dori sa shtiu si eu cam cum stau treburile...adica... cam ce cheltuieli se fac...cat costa un meniu la rest..( poate aveti vre.o idee) care sunt obiceiurile?!...so HELP! astept pm raspuns pe aici pe oriunde numai scoteti.ma din ceatza:))

Mergi la inceput

Portocaliu. Bine ca n-ai luat negru ca ma enervam io. Portocaliu am luat scaunul de masina, carutul albastru ca era redus doar culoarea aia. Si oricum nu stiam ca e fata inca. Asta vroiam sa te sfatuiesc si eu, sa nu cumperi neaparat landou ca sincer (sa nu-i spui lu' barbatu-miu ca ma bate) m-am gandit mult si nu cred ca merita, nu cred ca-l voi folosi prea mult. O sa vad. O sa trebuiasca sa-l scot la plimbare sa vada al meu ca-l folosesc altfel .

Jadi ai gasit detaliile pt livrare? Ti le-am scris pe pag 1.

Roxy Axel sau Alex? Alex imi place mult si Axel dar nu stiu daca se potriveste cu numele de fam prea mult.

S-ar putea sa schimbam si noi Raluca cu Sophia (ce ziceti fetelor?). Era cat pe ce sa-i fur numele lui Mada cand am auzit Emily, mi se pare asa finut si gingas pt o fata, dar m-am razgandit.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

LUNA-imi place Sophia,si cred ca e si mai ushor de pronuntzat pentru englezi.

Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna Sophia mi se pare un nume frumos, dar greu....ma duce cu gandul la cineva foarte matur...fara suparare

Si eu vreau sa stiu Alex sau Axel?

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Simo nu am de ce sa ma supar, ma gandesc sa-l schimb pe Raluca fiindca tac'so nici nu poate sa-l pronunte bine, englezi nu pot pronunta r-ul romanesc.

Roxy, m-am razgandit, Axel suna bine cu numele de familie, il tot repet de cand am citit si acum imi suna bine.

Edit: Tot Simo, as putea sa-i pun Sophie, sa nu mai sune dur, ce zici suna mai bine?
Lary mersi pt opinie, asa e ar fi mai usor aici.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput