Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

si apropo, stiu ca s-a mai discutat mai de mult, da acum mi s-a sters tot din creeri si nici sa caut nu mai am rabdare: pt. cezariana, in afara de anestezia generala (pe care n-o accept), ce alte tipuri de anestezii mai sunt si cum functioneaza ele? io vreau sa fiu amortita de la brau in jos, adica vreau sa-mi vad copilu imediat ce iese. epidurala si rahia sunt totuna? sau...care-i treaba??

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada felicitari! Super bun pretul! Cum de e asa ieftin? Maxi Cosi e ieftin pe e bay dar ai incercat tot la ei? Poate il au si pe ala ieftin? Ai comandat carutul doar sau si landoul?

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Olguzza, lasa, ca e mai bine ca nasti cu cezariana, daca zici ca ai asa probleme cu colul! Ca altfel te-ai fi chinuit ingrozitor pana sa se dilate, in timpul travaliului. Macar acum stii sigur la ce sa te astepti. Eu am colul foarte moale si sper sa nasc repede! (ma incurajez si eu singura, ce sa fac!)

Cristina, 30+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Nu Cristina sunt in sapt 33.
Da Jadi usor de zi dar greu de facut.
Stiu ca ar trebui sa ma gandesc ca nu e asa de greu dar... le admir pe fetele care din pacate au probleme si au stat la pat de la inceput chiar sunt MAMA EROINE. Sper ca totul sa fie bine pentru toata lumea si sa ne tinem prunci sanatosi in brate.
Sper sa nu nasc "in orice moment" spe sa ajung la sapt38.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Olgutza din cate stiu eu alte optiuni in afara de anestezia generala sunt epidurala si rahie. Amandoua sunt facute in coloana insa in zone diferite. Nu stiu sa-ti spun exact care e mai buna si de ce. Oricum trebuie sa vorbesti cu dr tau sa vezi ce recomanda si el plus ce se face in general in spitalul respectiv.

Mada am uitat sa intreb: ce culoare?

Cine imi raspunde si mie dintre doctorite sau cele care au experiente asemanatoare? Eu am avut ruptura de col la prima nastere (nu va speriati, eu sunt un caz aparte plus ca nu am simtit nimic). E posibil sa fie afectat colul meu la nasterea asta?

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Agri, pai daca esti in saptamana 33, atunci e musai sa fii cit mai cumintica, macar 2-3 saptamani. Hai, ca nu e chiar asa de greu!
Olgutza, cezariana se mai poate face cu rahie simpla sau rahie cu epidurala. Te amorteste doar de la brau in jos, dar diferenta la aia cu epidurala e ca iti lasa cateterul ala in spate vreo doua zile, si pe acolo iti baga calmante dupa operatie, care isi fac mult mai bine efectul si scapi de durerile de dupa. Eu daca ajung la ceza, pentru asta optez, dar sper sa nu fie cazul, ca eu vreu musai sa nasc normal cu epidurala (si repede daca se poate )

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ei, asta cu rahi-epidurala nu-mi era mie foarte clara...pt. ca si io stiam ca e cea mai indicata. cu dr. n-am vb inca despre felul anesteziei, de-aia sunt asa in ceata.
ce m-a determinat sa va intreb a fost si faptu ca avusei dimineata o contra cu o graviduta de 23 sapt. (mai "citita", chipurile), care m-a tocat la creieri sustinand ca epidurala e anestezie locala (adica, fix in locu in care taie), in timp ce rahia e anestezia care amorteste de tot de la brau in jos. m-am contrazis cu ea ce m-am contrazis, da deja imi sarise tzandara...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Olguzza, fata aia vorbeste prostii. Sau cred ca vroia sa zica ca epidurala nu te amorteste de tot, adica iti simti corpul, te poti misca, doar durerile nu le mai simti in totalitate, pe cind rahia te amorteste de tot. Nici nu se poate cezariana numai cu epidurala, ca ai simti tot .

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Stiu ca la cele 2 intalniri cu fetele, ne-a explicat Alina mama de A-uri ca sunt 2 tipuri de anestezii partiale, rahie si epidurala, se fac in locuri diferite. Acum depinde de spital, unele fac numai rahie altele fac si epidurala (depinde de medicul anestezist). Alina stiu ca a facut epidurala si care difera de cea de la nasterea normala, cred ca e concentratia mai mare. Ma scuzati ca nu am retinut toate aspectele dar cum stiam ca ma baga la anestezie generala nu prea am stat sa ma gandesc prea mult, am bagat la cap ce trecea pe langa ureche!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fteleeeee,fain de voi ca puteti alege intre cezariana si nastere normala.Aici,de nu e cazul cezarienei,numai nastere naturala.Fac cezariana doar de e necesar.

Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput