Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
jadi spune:
Oricum m-au dat pe spate preturile la cosuri! Asa ma enervez ca degeaba intram in UE, livrarile se opresc la granita noastra!
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Jadi vezi ca ti-am scris mai sus conditiile de livare in Romania.
Si eu cumpar de la Mothercare tot din motivul asta ca raman hainele frumoase pe tot parcursul purtarii, insa la fiu-miu deja cumpar din alte locuri mai ieftine ca le distruge la greu.
Felicitari pt 32 sapt Diana si Brazuca.
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
cristina_ana spune:
Jadi, sa te bronzezi si pentru noi!!!
Eu acum doua saptamani m-am dat pe picioare cu lotiune nuantatoare de la Dove, ca sa ma bronzez chipurile. Intr-adevar, citeva zile am avut picioarele faine, dar pe urma a inceput sa se ia inegal si am ramas cu picatzele, oribil!
Brazuca, pai cum sa stai 3 ore in Cora???? Normal ca te-au apucat toate cele!!!! Vezi ca e un subiect cu bagajul de spital, si e foarte complet! Fa-ti o lista cu ce-ti trebuie, ca sa stii exact ce sa cumperi, sa nu mai stai pe acolo sa te invirti cu orele! Si eu mi-am programat pentru duminica cumpararea celor trebuincioase pentru spital. (sper sa fie mai putina lume duminica seara, ca altfel ma apuca nervii de la aglomeratie)
Cristina, 30+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
jadi spune:
Mi-am luat si eu lotiune nuantatoare de la L'Oreal dar ma dau la 2 zile, nu as zice ca se vede ceva, oricum nu mai sunt asa alba la branza!
Deniss
Deni & Vlad & Tudor
olguttza spune:
La Multi Ani de 1 Iunie!
vad ca-ncepe sa se "miste" ceva in front, p-aci: Irinusha, da Doamne-Doamne sa fie cum e mai bine pt. bebe! Gabi, sa-ti traiasca fecioru si sa va bucure! nici nu zici ca e nou-nascut!
am inceput si noi contractiile...alea dureroase! nu c-ar fi o veste buna, ba dimpotriva... de 4 zile am dureri seara, mai ales; mi se strange toata burta, pietroi se face, si ma doare, cu tot cu mijloc, ca la ciclu. acu 2 seri mi-au dat lacrimile, nu mai puteam! azi am fost la dr. pt. eco si control pe masa; toate-s bune si frumoase, colu e inchis, dar foarte ingust si foarte rigid. bebelusha are 2200 kg si toate masuratorile o arata mai mare cu 10 zile; exceptie face circumferinta craniana care corespunde varstei de 37 sapt! o sa fie o capoasa ca tat'su! in concluzie, din cauza colului care se prezinta cum se prezinta, cezariana scrie pe mine, am fost anuntata oficial. deja a inceput sa-mi fie teama, pt. ca mi s-a dat un verdict si ca, mai ales, dupa 1 iulie pot naste oricand. am inceput si io cu no-spa, gynipral si repaus, ca sa fiu in randu lumii. ieri am implinit 33 sapt. si simt ca "timpul nu mai are rabdare"...
la urmatorul control mergem peste 2 sapt, dupa care dr. intra in concediu pana pe 30 iunie.
in continuare, n-avem nimic pt. bebe, asa ca nu ma bag in discutii elevate.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
cristina_ana spune:
Eu m-am dat de trei ori, in trei zile consecutiv si se vedea bine de tot.
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Olgutzza, daca ai colul rigid, inseamna ca nu prea sunt sanse sa se deschida inainte de termen, chiar daca ai contractii. Tu vroiai sa nasti normal? Mi se pare un pic prematur sa-ti propuna cezariana de acum, doar din cauza colului, ca asta se mai poate modifica (zic eu!).
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Sau poate o fi luat in calcul si circumferinta capului lui bebe, care zici ca e mare. Atunci da, e mai bine cu cezariana!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
madabout2003 spune:
Fetelor tocmai mi_am comandat caruciuorul!!! Ca tot ma intrebai de el Luna n_am mai asteptat prima!! Trebuie sa ii multumesc lui Anto pentru situl ala din Germania ca de acolo l_am comandat !! Am gasit caruciorul la 360 de euro si transportul gratis !!!
Acum mi_a ramas Maxi-Cosy-ul !! Abia astept sa mi_l trimita!!!
MADA 27+, cu Emily
Noi doi+1
olguttza spune:
Cristina, am colul rigid de cand ma stiu; anul trecut, cand am pierdut sarcina, nu mi l-au putut dilata ca lumea pt. chiuretaj; la fel, cand mi-a montat sterilet, incepuse sa treaca efectul anesteziei totale (1,5 h) si colul meu tot nu se dilatase. nu cred sa se schimbe el acum...nasterea prematura este exclusa din punctul asta de vedere, insa contractiile pot afecta bebelushul, pot provoca ruperea apei etc. - ceea ce ar impune cezariana de urgenta, de exemplu. cat despre nastere, nici io nu stiu cum voiam sa nasc, mi-e frica in aceeasi masura si de nasterea normala, si de cezariana. faptul in sine, ca mi s-a dat un verdict, este ceea ce m-a socat...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...