Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Da Anto dar Mothercare in estul Europei exagereaza la greu. Adica ala de l-am luat eu (impacheteaza pampersi si miroase si a primavara) e aici 34 redus acum la 14. Hai zic, 34 (desi n-as fi dat) dar 70? Adica iti dai seama ce profit au daca le vand dublu in Romania? Eu totusi ma intreb in afara de Columbeanu cine are frate bani de mothercare in Romania? Ca nici aici nu prea se inghesuie lumea si e considerat de mijloc spre scump, d'apai in Romania?

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Agri (Vio) imi pare rau ca ai repaos la pat, dar daca trebuie asta e, hai ca nu mai ai mult, 5 sapt e putin fata de fetele care au stat toata sarcina. Incurajeaza-te asa macar, ia-o ca pe un semn ca trebuie sa te odihnesti inainte sa vina soneria.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Mutumesc mult Ioana de incurajare.
Am reusit sa scriu l capitolul trecut cre ca nu o sa mai citeasca nimeni pag . 20 si nu am reusit sa iau mesajul sa il mut si nici nu il rescriu ca ma apuca iar jaletea. ma duc s-ami caut un dvd cu vreun film ca Eva cu mama sunt afara si e asa luniste si naspa in casa...
Aveti fetelor grija de burticile voastre nu faceti ca mine nu exsgerati cu munca cu efortul fizic cu ridicat 13kg ca mine pe Eva cate 2 et. va rog sa aveti grija de voi.
revin mai tarziu. va pup.Ma scuzati daca o sa bat campi dar simt ca o iau pe musetel si doar aici cu voi imi permit hai va pup

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Fetelor ce cosmeticale luati voi pt bebelus? Adica pt baita in special? Ca aici zice sa-l spal cu apa chioara in prima luna ca nu are nevoie de cosmetice. Eu as lua un gel din ala universal pt cap si corp. Altceva?

Si baita cu ce apa ca am auzit de apa direct de la chiuveta dar si de apa fiarta si racita la temperatura optima. LA Cosmin era de la chiuveta.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Hai ca am limbarita azi.

Jadi m-am uitat pe site si scrie ca la Rest of Europe (adica probabil si Romania) delivery tax e 24,95 lire si se livreaza intre 8-12 zile. Doar la un produs nu merita insa daca va cuplati mai multe si impartiti taxa zic eu ca iesiti ieftin, mai ieftin ca mothercare in Romania.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Agri, in primul rand incearca sa te linistesti, ca nu e chiar atit de grava situatia! Sa inteleg ca esti in saptamana 35? Ca daca asa e, atunci nu mai e nici un pericol pentru bebe, chiar daca se hotaraste sa vina mai devreme. (normal ca e de dorit sa vina la termen!). Ceea ce ma mira pe mine e de ce nu te-au internat in spital sa-ti faca perfuzii cu litice, mai ales daca zici ca ai asa contractii dese! De gynipral nu ti-a zis sa iei? Ca pe mine asta ma salveaza cind ma apuca contractiile alea urite! Hai, ca pana la urma statul in pat nu e chiar asa o tragedie, te mai odihnesti si tu, macar pana se mai potolesc contractiile. Uite, si Valen are colul deschis de o saptamana si inca n-a nascut!
Jadi, nu mai sta pe ganduri si fugi la mare, acum, cit inca se mai poate! Eu daca nu eram in situatia in care sunt, cred ca in fiecare week-end plecam pe undeva (mare, munte). Ca-s tare plimbareata de obicei!

Cristina, 30+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anto, vad ca nici pe tine nu te ocolesc contractiile astea, dar si tu poti sta linistita, ca de-acum a trecut pericolul. Eu daca ajung sa ma vad cu bine in saptamana 35, nu ma mai prinde nimeni prin pat, ma apuc de colindat prin magazine!
Nma, la noi la serviciu se da la nastere un salariu intreg! Super!
Vad ca voi vorbiti de lucruri pentru bebe. Si eu mai am nevoie de cite ceva,de ex. carucior, dar pana nu se naste am interdictie de la sot sa mai cumpar ceva pentru bebe. Dar si dupa aia....!!!!! Ii iau la puiul meu tot ce e mai frumos prin magazine!!!

Cristina, 30+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Azi facem 32 de saptamani. Mai avem 8 si gata.:)))))))))))
Bebe este bine, eu ma simnt mai rau. ma dor picioarele, mijlocul si burta. Asa ca voi intra mai devreme decat as fi vrut, in prenatal. Vroiam sa intra pe 1 iulie, dar nu mai rezist, asa ca intru pe 18 iunie, cu 2 saptamani mai devreme. Abia astept sa stau acasa sa ma odihnesc si plus ca mai am treaba si pe acasa, care am lasat-o balta ca seara ajungeam obosita moarta.
Pupici.

Diana 32+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si noi facem 32 de sapt azi!
Sper sa pot sa imi fac curaj maine sa ma duc sa imi cumpar tot ce imi trebuie pt mine pt spital...adik ce tine de imbracat. Ieri am stat vreo 3 ore in picioare prin Cora si toata noaptea m-au chinuit durerile de spate si de burtik. Mi-e ca devin dependenta de No=spa, dar e bine ca inca isi face efectul.

AMR 8 saptamani...sper.

32+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna, eu cred ca sunt nebuna care mareste profitul la MC in Romania, la Vlad am cumparat preponderent de acolo, la botez si mot am primit colectiile de iarna si cele de primavara de acolo. Cred ca Moni si Iri cumpara din alta parte, mult mai scump . Dar fata de alte marci, toate body-urile lui Vlad de la MC, au forma initiala, au puful de la inceput si nu este unul patat. Asa ca le va purta si Tudor, sunt ca si noi. Inclusiv culorile sunt OK! Pe cand alte lucrusoare s-au largit, nu le mai pot scoate petele. De aceea ma declar fan MC mai putin sotul care mi-a dat interzis de la 15 m de orice MC, am voie sa il vizitez doar impreuna cu el!
Asa ca daca te poti interesa daca livreaza si in RO, iti raman indatorata .

Fetelor, eu incep sa cred din ce in ce mai mult in ideea de a pleca la mare cu mamele mele si copilul! Sper sa nu ma dezumfle dr, am si costul de baie (tot de la MC) de acum 2 ani! Si daca e sa ma iau dupa DPN, m-as intoarce acasa inainte cu 3 saptamani, adica la 37 fix!

Vio, stai la pat si totul va fi OK!

Luna, eu merg pe gama Mustella si nu fierb apa in nici un fel! Apa de chiuveta e ok pentru mine .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput