HSG si histeroscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norutza spune:

hello
ma refeream la HSG. am facut una saptamana trecuta...si acum...lucrez....sa vedem daca se lipeste ceva...stiu pe cineva care dupa HSG a ramas insarcinata, de aceea intrebam...este singurul caz de care stiu...nici nu stiam prea multe despre HSG...a durut pana in creier...dar acum ma smit bine...iar trompele par ok!
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am ramas imediat dupa HSG,iti tin pumnii si sa ne dai de veste

anca 23+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, stiu ca se tot punea intrebarea (parca AncaWish intreba, daca nu ma insel) daca histeroscopia este dureroasa. Eu am facut-o ieri cu Monseniorul si pot spune ca doare ceva, dar nu imposibil de suportat. Ideea de baza e ca dureaza f. putin !

A, inca ceva, i-am zis profului asa, intr-o doara, sa-mi faca anestezie locala (stiam ca in general nu e adeptul ei), si s-a conformat imediat, dar vreau sa va zic ca mai rau m-au durut intepaturile alea in uter, si partea pregatitoare de dinainte decat analiza propriu-zisa.

Cred ca mai bine nu faceam anestezia, toata analiza a durat 1/2 de minut ! E drept ca nici nu prea a avut ce vedea, a zis ca totul e super ok. Pe de alta parte, el nici nu a asteptat deloc sa-si faca efectul xilina, a trecut imediat la actiune Mi-a aratat una-alta pe ecran, a fost dragut omul.
In orice caz, nu mi-a amortit nici un picior si nici altceva Ma intreb daca o fi prins de fapt anestezia...desi la vreo 2 ore dupa analiza m-a durut putin partea dintre umeri si gat, dar nu suparator.
Dupa analiza n-am luat nimic, in afara de antibioticul pe care il incepusem oricum pentru raceala. Pana acum n-am nici un simptom suparator, balonare, dureri sau altceva. Doar o scurgere sangvinolenta extrem de redusa.

Cam asta e experienta mea...eu zic ca nu e de speriat, mai ales daca e doar histeroscopie exploratorie. Pentru alte probleme insa, cred ca o mica anestezie nu strica. Nu de alta, dar sa putem fi si noi cooperante, nu ?

V-am pupat !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Deranjez si eu pe aici cu o intrebare: stiti cumva un cab part in iasi unde sa se faca hsg si/sau histeroscopie.
VA rog mult daca puteti sa imi rasp.

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna fetelor! acum cateva luni 3-4 eram si eu pe aici...dar,dupa o histerografie ,am trecut la Odisee....asa,ca mergeti fara nici o teama!ganditi-va ca peste cateva luni o sa va puteti tine bebelusul in brate,merita orice ! va doresc mult sucees!

Simo, 9+
mamica lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

buna ziua,fetelor!
eu am mai scris pe forum,dar mai demult.
revin acum,cu o intrebare la voi.cred ca de fapt vor fi mai multe.
cele care au facut hsg,mi-ati putea spune cam cat v-a costat sau cat ati dat pe la medic,radiolog,asistent...
eu sunt intr-o ceata totala
de multa vreme ma tot gandesc la hsg,dar pana acum am tot amanat.insa,gata.pana aici.peste 2 saptamani ma infiintez la verificat trompe.

ANCADRAGOMAN,ce mai faci?nu stiu daca ma mai tii minte,dar eu am urmarit mai mereu evolutia ta si a gandacelului tau!
ma bucur atat de mult pentru tine ca totul decurge ok si nu sunt probleme!stiu cat de mult ti-ai dorit bebele!poate cat de curand vin si eu la odisee! dulce,dulce!

dulci pentru toate fetele si sa dea DD sa va vad pe toate la odisee cat mai repede!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Deranjez si eu pe aici cu o intrebare: stiti cumva un cab part in iasi unde sa se faca hsg si/sau histeroscopie.
VA rog mult daca puteti sa imi rasp.

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe mic ...

daca nu raspund tarziu vezi ca se face la avicena si costa 100ron chiar am vazut pretul pe usa cabinetului acum 1saptamana

bafta multa

iulia eu am dat 100ron la dr si atat...am vrut sa mai dau si celeilalte dar n-a acceptat...ce sa-i fac doar nu puteam s-o rog

important este ca nu doare tare duceti-va fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Fetelor, scrieti-mi si mie mai multe despre histeroscopia operatorie, pentru ca trebuie sa-mi scoata 2 polipi. Trebuie sa te epilezi inainte? Cum sunt protejate acele instrumente, intr-un prezervativ? Care anestezie imi recomandati? Multumesc si va rog dati-mi mai multe amanunte, pentru ca tare imi este frica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

buna Micky

Tbe sa fii epilata (cu alte cuvinte cheala), instrumentele sunt sterilizate in prealabil,cat despre anestezie nu stiu ce sa-ti spun , eu am avut numai HSG ala normal(adica se uita daca trompele sunt permeabile sau ba) poate ca tu vb despre Laparascopie?

In orice caz sa nu-ti fie frica , eu gandesc cam asa:daca esti pregatita sa fii umflata 9 luni ca un balon, sa faci varice, hemoroizii, sa te ingrasi,hormonii sa-si faca de cap si sa mai aduci pe lume si un copil HSG sau Laparo sunt apa de ploaie(parerea mea)

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna iulia25,
Eu am facut anul trecut la Medsana HSG pretul era 300 ron adevarul este ca este cam scumpa dar merita sa mergi acolo sunt foarte de treba, intri exact la ora la care ai fost programata este foarte curat.
Iti urez bafta.

Mergi la inceput