HSG si histeroscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Luminel si eu am avut dupa HSG scurgerea maronie cam 2 zile,cat despre prestat sa stii ca am prestat si se pare ca a fost cu spor ptr ca ma ramas in prima luna dupa HSG.
Succes si sa ne dai de veste

anca 23+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

multumesc mult pentru raspunsuri...m-am mai linistit...sper sa fie cu noroc
HERA01 nu mi-au facut analize de sange desi si eu citisem ca asa trebuie...n-as putea sa-ti spun de ce nu, pentru ca nu am avut curajul sa intreb...
sa auzim de bine

la toate lumea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copilutzu

Luminel linisteste-te, scurgerea (sangerarea) se va oprii . Nu te ingrijora.
Despre dr. Ion , numai de la superlativ in sus.
Ai incredere in el.
Este S U P E R !!!
Parerea mea!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Copilutzu, merci de incurajari...stiu ce dr. Ion e super-doctor, de-aia am si insistat sa merg la el ... dar, citesc atatea pe net ca nu stiu ce sa mai cred...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Luminel si eu am avut dupa HSG scurgerea maronie cam 2 zile,cat despre prestat sa stii ca am prestat si se pare ca a fost cu spor ptr ca ma ramas in prima luna dupa HSG.
Succes si sa ne dai de veste

anca 23+

Maria
poze

merci, anca...sarcina usoara si sa auzim numai e bine...sper sa fiu la fel de norocoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Luminel

Stiu din experienta ca tbe sa lasi rusinea si timiditatea la o parte cand este vb de sanatatea si linistea ta psihica.Daca un doctor nu este in stare sa-ti raspunda la niste intrebari atat de simple (de ce nu-mi facet-ti analizele la sange) cred ca ar fi indicat sa cauti mai departe.NU uita ca nici ei nu pot sa ati citeasca gandurile si ca nu stiu ce se petrece in capul si sufletul tau.Inaine de a ma duce la ginecolog mi-am facut listuta cu intrebari si vrea nu vrea tbe sa asi fac timp sa-mi raspunda, se incadreaza in meseria lui , parea mea!
Te-am intrebat despre analizele la sange ptr mi se pare normal ca inainte de a-ti inspecta ovarele, uterul si trompele tbe vazut daca totul este ok cu progesteronul, prolactina .
ati doresc un sfarsit de spt placut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hera01

Luminel

Stiu din experienta ca tbe sa lasi rusinea si timiditatea la o parte cand este vb de sanatatea si linistea ta psihica.Daca un doctor nu este in stare sa-ti raspunda la niste intrebari atat de simple (de ce nu-mi facet-ti analizele la sange) cred ca ar fi indicat sa cauti mai departe.NU uita ca nici ei nu pot sa ati citeasca gandurile si ca nu stiu ce se petrece in capul si sufletul tau.Inaine de a ma duce la ginecolog mi-am facut listuta cu intrebari si vrea nu vrea tbe sa asi fac timp sa-mi raspunda, se incadreaza in meseria lui , parea mea!
Te-am intrebat despre analizele la sange ptr mi se pare normal ca inainte de a-ti inspecta ovarele, uterul si trompele tbe vazut daca totul este ok cu progesteronul, prolactina .
ati doresc un sfarsit de spt placut

HERA01, ai dreptate dar asa sunt eu mai timida...pe de alta parte, am citit numai de bine despre dr. ion si am zis ca stie el ce face...poate daca dupa HSG-ul asta nu raman gravida, o sa-mi dea sa fac si alte analize, desi mi-a zis ca o sa trecem direct la inseminare artificiala...stii cumva daca e obligatoriu sa faci analizele de care spui tu, inainte de IA?

merci mult

Mergi la inceput

Obligatoriu nu este, dar este un traiect care se urmeaza in general .Mai intai incep cu sperma sotului si daca totul este ok acolo incep cu tine.Ptr a putea elimina anumite probleme hormonale incep (dupa cum stiu eu) cu testarea sangelui .Daca totul este ok si inca nu i-au dat de capat trec la faza urmatoare si tot asa, histero, laparo , si in ultimul IVF .
Luminel , daca tu ai incredere in doc. tau si ai auzit numai lucruri de bine atunci asa o fi nu zic nu , dar eu din fire sunt mai suspicioasa si mai neincrezatoare si de aia spun ca ai damblagesc pe toti doc. cu intrebarile mele.
Ultimul lucru pe care al vreau este sa ies din cabinetul lui cu o gramada de intrebari si indoieli care stiu ca nu ma vor lasa sa dorm bine noaptea sau sa ma concentrez in viata de zi cu zi.

P.S. Ar fi pacat sa treci prin IFV sau alte metode de insamantare artificiala care nu te-ar ajuta cu nimic daca tu ai o dereglare hormonala !
(parerea mea)

Mergi la inceput

L-am intrebat pe dr. Ion daca pana la IA nu pot sa fac un tratament ceva dar mi-a zis ca pentru ca sa faci un tratament tebuie sa stii ce tratezi iar mie- toate analizele (in afara de cele de sange) mi-au iesit bine, iar CM este regulat si normal. El zice ca nu se pune problema la CM regulat sa am problema de ovulatie, mai ales ca eu am mai ramas gravida de cateva ori pana acum (si am si nascut un copil).

Nu stiu ce sa zic?!?!?!

Mai sunt si alte fete in situatia mea?

Help!!!

Mergi la inceput

aha, pai de ce nu ai zis asa ...............
pai daca ai mai avut sarcini pe care le-ai dus cu succes este alta poveste, asta mi-a scapat.

succesc in continuare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hera01

aha, pai de ce nu ai zis asa ...............
pai daca ai mai avut sarcini pe care le-ai dus cu succes este alta poveste, asta mi-a scapat.

succesc in continuare

"mea culpa" ca n-am dat toate detaliile de la inceput ...o singura sarcina am dus-o pana la capat, celelalte le-am intrerupt. Eu pana acum 4 ani nu aveam probleme in a ramane gravida, ba dincontra...ramaneam foarte repede (ca o iepuroaica). Dar dupa ultimul avort si o perioada de 2 ani de conceptionale si alti 2 ani de "metoda calendarului" ute ca nu-mi mai iese...

merci mult

Lumi

Mergi la inceput