HSG si histeroscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 12
gabri-ela spune:
Danotinomulta bafta maine si asteptam vesti bune de la tine
Eu marti am vrb cu d-na Viorica si mi-a spus sa sun dupa 1 ianuarie
Eu sunt pacienta doamnei Cocei si poate dumneaiei nu mai face histeroscopii
Tu la ce doctor esti?
Vreau sa-mi povestesti si mie cum a fost
Pupici multi
elly_me spune:
Si eu sunt pacienta dr.cocei- dar m-a "pasat" la marinescu deoarece la mine e mai complicat si nu se risca sa-mi faca nici HSG nici histroscopie.
danotino - referitor la tanti de la garderoba- este prea "ciubucareasa" pt functia pe care o are.
Eu am avut show cu ea- in loc sa stea la garderopa sa se schimbe cele care se internau ea statea la internare si spala geamurile.
Si mi-a spus sa o astept ca este fff ocupata (normal astepta sa-i bag ceva in buzunar).
Normal ca m-am enervat ff rau si i-am spus ca-i fac reclamatie si ca profu' nu o asteapta pe ea.
Cand a auzit de reclamatie si a vazut ca sunt pacienta lui marinescu zbarnaia- m-a excortat peste tot; nu stia ce sa mai faca sa nu o spun lui marinescu.
Imediat a devenit cea mai draguta persoana.
Elly
danotino spune:
multumesc pt info, gabi!
m-am si intors, baineanteles pt ca sala de laparo si
histero este in renovare.
dl dr imi facea internarea acolo jos la garda si cand si-a dat seama
pt ce sunt, i-a cazut cerul in cap...asa ca m-a trimis acasa si a zis ca o s-o facem la anul! :))
asta e...n-am noroc sa fac histero anul asta, poate la anul nici nu mai e nevoie, nu?
sa privim partea frumoasa a lucrurilor , nu? poate pana la anul raman gravi, iar astazi m-am ales cu o zi libera :))))
danotino
elly_me spune:
danotino
Eu am fost marti dimineata la marinescu pt HSG si nu am facut (v-am povestit de ce ) - insa mi-a spus sa o sun pe madam' geta (asistenta lui) in prima zi de CM pe 9-10 dec. si sa ma "strecoare" pt histeroscopie si HSG in decembrie.
Nu mi-a spus ca ar fi sala in renovare
Ufff si asteptam sa ne povestesti cu lux de amanunte cum a decurs.
Asta este - poate ma programeaza si pe mine la anu'.
Elly
danotino spune:
elly, hsg vei putea face in decembrie, nu are legatura
cu sala de laparo si histero, asa ca nu te vei duce degeaba!
a uitat sa-ti spuna de renovare. nici eu nu credeam ce a zis gabi...adica ma gandeam ca poate salile sunt si pe sectii.
la giulesti sunt vreo 3 sectii de gineco, fiecare cu seful ei.
de-aia nu credeam ca ar fi in renovare.
asta e.
bafta in decembrie!
danotino
elly_me spune:
Dupa 2 ani de incercari azi am reusit sa fac HSG.
A durat cateva minutele (3 min), a fost ff usor, nu m-a durut f mult (ca in prima zi de menstruatie).
Rezultatul a fost total neasteptat: trompele sunt ok insa uterul are o forma mai ciudata si este inclinat, cu niste "cornite" alungite.
Asa ca in feb.2008 voi face histeroscopie si laparo sa-mi intoarca, dezlipeasca uterul si sa-i taie cornitele.
In concluzie sunt ok- insa chiar daca voi ramane insarcinata nu voi putea duce sarcina la capat datorita formei uterului.
Acum ma pregatesc sufleteste pe urmatoarele interventii.
Elly
arinna spune:
Bravo Elly, ai scapat de hopul asta.Multumim pt incurajari, ca se poate si fara dureri insuportabile. Mult succes in continuare, uite ca a fost foarte buna si ai aflat ce urmeaza sa faci ...ce chestie si cu cornitele astea
Eu nu am facut-o nici luna asta ca am petele maronii zilnic iar pe 4 merg la medic sa vad ce parere are ca iar au luat-o razna fibroamele.De cateva luni tot probleme am si nu reusesc sa o fac iarr luna asta chiar zilnic intre cicluri.
Va pup pe toate si va doresc Sarbatori fericite si multa sanatate!
arinna spune:
Maine merg si eu la HSG...adica peste 8 ore
Am citi pe alte forumuri ca s-ar introduce in lichidul de constrast pe langa iod, un antibiotic si un antiinflamator...poate de-asta intrebau de alergii...bine ca am vazut ca sa spun maine,eu am alergie la penicilina si sulfamida
Acum m-am "linistit " cu un bromazepam ca eram panicata bine dup ce am rasfoit alte forumuri si maine o sa iau doua paracetamoale -ei au recomandat unul dar eu iau unele pt artrita, cu eliberare prelungita si de 600 mg fiecare,ca-s mai eficiente ( aici in canada le zice acetaminophen sau Tylenol-celebru, bun la toate.
Sper sa nu dau ochii peste cap maineintr-un lesin ca uit engleza de tot si nu mai stiu ce zic.
Si petele tot nu m-au lasat iar aici HSG ul se face oricand nu numai dupa ciclu.Am facut un test de sarvina ca sa elimin varianta asta dar nu e eficient decat cu 4 zile inainte de ciclu, toate sunt asa, parca in Romania se puteau face oricand nu spunea nimic de perioada. Pana la ciclu mai e-cam pe 15 asa ca l-am facut degeaba.Deja ma dor ovarele si am iar sangerari mici dar cica merge si asa .Om vedea ce-o mai fi........Sper sa am o experienta rezonabila sa pot incuraja alte fete in aceeasi situatie.Va pup si ne auzim cand oi fi pe picioare
leonardo2007 spune:
buna fetelor
eu pe 10 ian merg la histeroscopie la medlife (imediat dupa CM). cred ca e vorba de histeroscopie de diagnosticare ... deci nu stiu daca e cazul sa fac anestezie locala sau nu ... eu ar prefera sa fac..sunt cam sensibila la durere. cred ca fara internare ..din moment ce doctorul a zis ca e de scurta durata procedura.
cu toate ca am facut acum cateva luni HSG si nu m-a durut mai deloc cand mi-a injectat substanta aia... o mica durere pana iti baga toate instrumentele alea ... rezultatul la HSG la mine a fost ok ..trompe permeabile.
http://tt.lilypie.com/3N44p2.png
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by leonardo2007
buna fetelor
eu pe 10 ian merg la histeroscopie la medlife (imediat dupa CM). cred ca e vorba de histeroscopie de diagnosticare ... deci nu stiu daca e cazul sa fac anestezie locala sau nu ... eu ar prefera sa fac..sunt cam sensibila la durere. cred ca fara internare ..din moment ce doctorul a zis ca e de scurta durata procedura.
cu toate ca am facut acum cateva luni HSG si nu m-a durut mai deloc cand mi-a injectat substanta aia... o mica durere pana iti baga toate instrumentele alea ... rezultatul la HSG la mine a fost ok ..trompe permeabile.
http://tt.lilypie.com/3N44p2.png
Buna ,
la cine mergi la Medlife?
m-ar interesa o parere.
multumesc
....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png