HSG si histeroscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Danotinomulta bafta maine si asteptam vesti bune de la tine
Eu marti am vrb cu d-na Viorica si mi-a spus sa sun dupa 1 ianuarie
Eu sunt pacienta doamnei Cocei si poate dumneaiei nu mai face histeroscopii
Tu la ce doctor esti?
Vreau sa-mi povestesti si mie cum a fost
Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Si eu sunt pacienta dr.cocei- dar m-a "pasat" la marinescu deoarece la mine e mai complicat si nu se risca sa-mi faca nici HSG nici histroscopie.

danotino - referitor la tanti de la garderoba- este prea "ciubucareasa" pt functia pe care o are.
Eu am avut show cu ea- in loc sa stea la garderopa sa se schimbe cele care se internau ea statea la internare si spala geamurile.
Si mi-a spus sa o astept ca este fff ocupata (normal astepta sa-i bag ceva in buzunar).

Normal ca m-am enervat ff rau si i-am spus ca-i fac reclamatie si ca profu' nu o asteapta pe ea.

Cand a auzit de reclamatie si a vazut ca sunt pacienta lui marinescu zbarnaia- m-a excortat peste tot; nu stia ce sa mai faca sa nu o spun lui marinescu.

Imediat a devenit cea mai draguta persoana.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

multumesc pt info, gabi!
m-am si intors, baineanteles pt ca sala de laparo si
histero este in renovare.
dl dr imi facea internarea acolo jos la garda si cand si-a dat seama
pt ce sunt, i-a cazut cerul in cap...asa ca m-a trimis acasa si a zis ca o s-o facem la anul! :))
asta e...n-am noroc sa fac histero anul asta, poate la anul nici nu mai e nevoie, nu?
sa privim partea frumoasa a lucrurilor , nu? poate pana la anul raman gravi, iar astazi m-am ales cu o zi libera :))))

danotino

Mergi la inceput

danotino
Eu am fost marti dimineata la marinescu pt HSG si nu am facut (v-am povestit de ce ) - insa mi-a spus sa o sun pe madam' geta (asistenta lui) in prima zi de CM pe 9-10 dec. si sa ma "strecoare" pt histeroscopie si HSG in decembrie.

Nu mi-a spus ca ar fi sala in renovare

Ufff si asteptam sa ne povestesti cu lux de amanunte cum a decurs.

Asta este - poate ma programeaza si pe mine la anu'.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

elly, hsg vei putea face in decembrie, nu are legatura
cu sala de laparo si histero, asa ca nu te vei duce degeaba!
a uitat sa-ti spuna de renovare. nici eu nu credeam ce a zis gabi...adica ma gandeam ca poate salile sunt si pe sectii.
la giulesti sunt vreo 3 sectii de gineco, fiecare cu seful ei.
de-aia nu credeam ca ar fi in renovare.
asta e.
bafta in decembrie!

danotino

Mergi la inceput

Dupa 2 ani de incercari azi am reusit sa fac HSG.
A durat cateva minutele (3 min), a fost ff usor, nu m-a durut f mult (ca in prima zi de menstruatie).

Rezultatul a fost total neasteptat: trompele sunt ok insa uterul are o forma mai ciudata si este inclinat, cu niste "cornite" alungite.

Asa ca in feb.2008 voi face histeroscopie si laparo sa-mi intoarca, dezlipeasca uterul si sa-i taie cornitele.

In concluzie sunt ok- insa chiar daca voi ramane insarcinata nu voi putea duce sarcina la capat datorita formei uterului.

Acum ma pregatesc sufleteste pe urmatoarele interventii.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Bravo Elly, ai scapat de hopul asta.Multumim pt incurajari, ca se poate si fara dureri insuportabile. Mult succes in continuare, uite ca a fost foarte buna si ai aflat ce urmeaza sa faci ...ce chestie si cu cornitele astea
Eu nu am facut-o nici luna asta ca am petele maronii zilnic iar pe 4 merg la medic sa vad ce parere are ca iar au luat-o razna fibroamele.De cateva luni tot probleme am si nu reusesc sa o fac iarr luna asta chiar zilnic intre cicluri.

Va pup pe toate si va doresc Sarbatori fericite si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Maine merg si eu la HSG...adica peste 8 ore
Am citi pe alte forumuri ca s-ar introduce in lichidul de constrast pe langa iod, un antibiotic si un antiinflamator...poate de-asta intrebau de alergii...bine ca am vazut ca sa spun maine,eu am alergie la penicilina si sulfamida

Acum m-am "linistit " cu un bromazepam ca eram panicata bine dup ce am rasfoit alte forumuri si maine o sa iau doua paracetamoale -ei au recomandat unul dar eu iau unele pt artrita, cu eliberare prelungita si de 600 mg fiecare,ca-s mai eficiente ( aici in canada le zice acetaminophen sau Tylenol-celebru, bun la toate.

Sper sa nu dau ochii peste cap maineintr-un lesin ca uit engleza de tot si nu mai stiu ce zic.

Si petele tot nu m-au lasat iar aici HSG ul se face oricand nu numai dupa ciclu.Am facut un test de sarvina ca sa elimin varianta asta dar nu e eficient decat cu 4 zile inainte de ciclu, toate sunt asa, parca in Romania se puteau face oricand nu spunea nimic de perioada. Pana la ciclu mai e-cam pe 15 asa ca l-am facut degeaba.Deja ma dor ovarele si am iar sangerari mici dar cica merge si asa .Om vedea ce-o mai fi........Sper sa am o experienta rezonabila sa pot incuraja alte fete in aceeasi situatie.Va pup si ne auzim cand oi fi pe picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

buna fetelor

eu pe 10 ian merg la histeroscopie la medlife (imediat dupa CM). cred ca e vorba de histeroscopie de diagnosticare ... deci nu stiu daca e cazul sa fac anestezie locala sau nu ... eu ar prefera sa fac..sunt cam sensibila la durere. cred ca fara internare ..din moment ce doctorul a zis ca e de scurta durata procedura.

cu toate ca am facut acum cateva luni HSG si nu m-a durut mai deloc cand mi-a injectat substanta aia... o mica durere pana iti baga toate instrumentele alea ... rezultatul la HSG la mine a fost ok ..trompe permeabile.

http://tt.lilypie.com/3N44p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by leonardo2007

buna fetelor

eu pe 10 ian merg la histeroscopie la medlife (imediat dupa CM). cred ca e vorba de histeroscopie de diagnosticare ... deci nu stiu daca e cazul sa fac anestezie locala sau nu ... eu ar prefera sa fac..sunt cam sensibila la durere. cred ca fara internare ..din moment ce doctorul a zis ca e de scurta durata procedura.

cu toate ca am facut acum cateva luni HSG si nu m-a durut mai deloc cand mi-a injectat substanta aia... o mica durere pana iti baga toate instrumentele alea ... rezultatul la HSG la mine a fost ok ..trompe permeabile.

http://tt.lilypie.com/3N44p2.png

Buna ,
la cine mergi la Medlife?
m-ar interesa o parere.
multumesc

....dak da Doamne-Doamne !
http://tt.lilypie.com/pdeQp2.png

Mergi la inceput