HSG si histeroscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 10
luci.eilm spune:
Anca, trece, te rog, la inceputul capitolului experienta unei histeroscopii (ca documentare, pentru fetele interesate).
Deci-
- histeroscopie efectuata la MEDLIFE, dr. Silviu Predoi, pret 320 RON.
- conditiile- civilizate- te interneaza, cica internare de zi, intro rezerva (ceea ce e bine; si mai bine e ca nu se plateste). Papucei si camasuta sigilate. Rezerva e dotata cu LCD. Ce nu mi-a placut- lipsa de punctualitate (eu am un fix cu asta, oricum). Am fost chemata la 8. M-am uitat la Animal Planet () pana la 10.20 cand a inceput interventia.
-interventia- a durat 20 min., la 10.40 am terminat, la 11 am fost la servici Mi s-a facut anestezie locala, o injectie, probabil in uter. Chiar si asa tot simti, un pic, durerea, cica ca la un chiuretaj. Mi-a aratat pe ecran peretii/ cavitatea uterulului si orificiile tubare. Starea lor e trecuta intro fisa de externare.
- dupa interventie- cum s-a mai scris pe aici, se simte durere in umar/ umeri si apoi, ca la ciclu. Mi s-a dat sa iau flamexin (antiinflamator) si parca, un antibiotic.
- medicul- cum am mai spus, medicul ok, agreabil si uman.
- recomandare- CERETI ANESTEZIE LOCALA.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
irinabobe spune:
fetelor eu sunt suspecta de sinechie uterina si daca se confirma luna viitoare ar trebui sa fac histero pt rezolvarea sinechiei. o voi face la medlife cu dr predoi. problema e ca acolo nu se face anestezie generala decat locala. a mai facut cineva asa? cat e de dureros ca sa stiu sa imi fac curaj sau sa o fac la un spital unde se poate face cu anestezie generala?
verga spune:
Saptamana viitoare sunt programata la giulesti pentru histeroscopie diagnostica daca descopera dr.ceva pe acolo in neregula se pot elimina atunci eventualele probleme sau mai astept alta luna pentru rezolvarea
lor?
vergy
gabri-ela spune:
Imi poate da cineva mai multe amanunte despre o histeroscopie pt extirparea unui polip endometrial?
Este preferata anestezie generala?
Am inteles ca la Medlife nu se face decat cu locala
La Giuli se face programare imediat dupa terminarea CM?
Ce acte imi trebuiesc si cat trebuie sa stau in spital?
Intreb toate astea pt ca nu sunt din Buc si nu am reusit sa vrb cu d-na dr Cocei la care sunt
Stiti daca ea se ocupa si de aceasta sau sunt alti doctori la Giulesti care fac histeroscopiile
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
elly_me spune:
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu info despre HSG.
Maine dimineata am programare la Giuli cu Dr.Marinescu, si sunt ff stresata (deoarece am VSH mare, insa dr vrea sa-mi faca HSG).
Marea mea problema este cu nu stiu cui sa dau bani cam cat sa dau - nu am mai facut pana acum nicio interventie in spital.
De obicei, ma duc la cabinetul dr. si platesc consultatia- dar acum m-a chemat la spital si nu stiu cat sa dau.
Elly
luci.eilm spune:
Elly,
- VSH semnifica o infectie/inflamatie in organism. Daca medicul iti face HSG in aceste conditii, inseamna ca nu suspecteaza vreo infectie in zona cu princina (si care s-ar putea extinde in urma procedurii). N-ai de ce sa-ti faci griji.
- Eu nu am fost la Giulesti niciodata, dar eu iti spun cum as proceda. Pun banii in plic si-l las pe masa zicand “acesta e pentru dvs.” Personal, cred ca as da undeva intre 50 - 80 RON (fiind vorba de profesor).
Bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
gabrielarusu spune:
buna la toate fetele
Gabriela, mi-e dr. de la parhon mi-a recomandat sa fac histeroscopia cu dr. Cocei tot la Giulesti tot pt. polip endometrial.
Inca nu am sunat la dr. nu stiu nici cum este procedura, saptamana asta o sa sun pt. programare.
Daca ai incercat sa vb cu ea sa ma anunti si pe mine.
Poate ne ajuta fetele care au mai facut histeroscopiea la giulesti (preturi, perioada de spitalizare dc e cazul)
Are cineva tel. mobil a dr. Cocei?
sanatate maxima.
http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png
elly_me spune:
Azi am fost la Giulesti sa fac HSG si nu am facut.
Cand am ajuns acolo m-a luat asistenta sefa : sunteti alergica la ceva??
Si eu normal i-am spus: Da - la piroxicam si augmentin.
Pana aici mi-a fost. M-a trimis la radioloaga sa discut cu ea, radioloaga m-a trimis la sp.cotroceni la alergoloaga si alergoloaga a spus NU HSG; inapoi la Giuli.
Mi-a dat tratament, analize ... si DEZASTRU.
Dupa ce am pierdut o zi intreaga pe drumuri si prin spitale mi-a spus dr.marinescu : vom face luna viitoare si HSG si histroscopie.
Ce este histeroscopia? Ce presupune??
Nu mai am rabdare sa ma documentez
Elly