*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 27

ella_74 spune:
 motanel,
nu folosesti pompa? nici la mine nu iese daca vreau sa mulg cu mana, in schimb cu pompa am mare spor; folosesc Avent manuala.
Noaptea ma mulg, ziua n-am de ce ca e disperat sa manance la 2-3 ore.
Asnoapte de ex. am scos 100 ml in cateva minute fiindca erau prea tari ca sa pot dormi.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Amely spune:
 Madi, eu am pus la 2 l de apa un saculet de tifon plin cu tarate, cam de marimea unui mango (scuze, dar nu gasesc alta comparatie
). Oricum, nu e nici o regula, pui si tu la ochi, cum se zice. Tarate am cumparat de la plafar (de la firma Sano Vita parca). Baita i-o fac normal, cu apa obisnuita si doar il clatesc cu apa in care au fiert taratele. 
Am uitat sa va zic, noi ieri pe 4 am implinit o lunisoara!
mami de David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Motannel spune:

LA MULTI ANI David Christian de Amely!

Ella, ce faci cu lapticul pe care il scoti? Il pastrezi? Eu asa as face ... l-as pastra pentru momentele din zi cad Teodora vrea tzitzi si eu nu mai pot (uneori ma termina cu maraiala, matzaiala si cu statul cu tzitzi in gurita) ... dar cum il pastrezi? La congelator sau la frigider? Eu nu mi-am luat pompa pana acum .... voiam sa vad daca am nevoie! Se pare ca e nevoie! Din aceasta cauza ... recunosc ... nu prea am fost atenta la discutiile despre pastrarea lapticului! Imi voi lua o pompa! Vad ca sut diferite preturi si calitati! Despre Avent am auzit/citit cele mai multe! Sa vad daca o gasesc in oras!
Stiti ce nu am gasit la noi? Termometru digital flexibil! Se poate comanda pe net? Stiti de unde? Gasesc digital, dar nu flexibil!
Kay, nastere usoara! 
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si  
Teodora Elena

Monytza spune:
 Buna dimineata
Slabutza tare activitatea pe forum...imi aduc aminte cand dadeam gata capitole`ntregi pe zi...acum..abia de scriem 2 pagini
...se vede ca bebicii ocupa mai tot timpul mamicilor...
Totusi mi`e dor de discutiile infocate mai de demult..Poate si din cauza ca eu tot am timp inca sa ma plictisesc..
Antonica mea a fost cumintica aseara..s`a trezit de 2 ori ca vroia tzitzi..a papat cuminte...si`apoi a mai papat dimineata la 6.
Aseara am luat primele picaturi de sab-simplex...si azi dimineata am baut si putin ceiuc
Dupa ceiuc am fost cuminti...am vb cu mami..si`apoi pe la 8 fara un sfert am mai papat putin dintr`o tzitzi ca sa adormim![]()
Sunt mai linistita azi...pt ca a apucat si sotul meu sa se odihneasca mai bine...si eu sunt mai binedispusa,pt ca fata n`a plans noaptea,ci doar s`a trezit si`a inceput sa`si molfaie un degetel ca sa ma faca atenta..![]()
Nu stiu cum pot sa ma trezesc la fiecare sunet al ei...dar parca sunt setata de cand am nascut.Tresar la fiecare chitaiala...ziua prin casa mi se pare ca aud numai planseste de bebe...
Azi e cam innorat afara...sper sa ploua putin mai la amiaza...ca astfel o sa`mi vina mai devreme barbatu` acasa
..Ma amagesc si eu cum pot
Voi ce mai faceti?Dormiti?Hai..TREZIREA!!!!

Antonia minunea noastra mica
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Androix spune:
 Monytza, face parte din calitatile mamei sa se trezeasca la fiecare fosnet. Noi dormim toti patru in aceeasi camera si inca din prima noapte stiam care copil se foieste in pat dupa sunetele scoase 
 Cu toate astea azi-noapte cred ca am fost foarte obosita ca m-a trezit Mihai sa dau tzitzi la pitica.
Laptele se pastreaza 24 de ore la frigider si o perioada mai lunga (citisem aici pe forum de cateva luni chiar, dar eu nu l-as pastra atat) in congelator. Nu v-as sfatui sa dati laptele muls decat daca plecati de-acasa si ramane cineva sa hraneasca bebelusul. Eu i-am dat o data lui Filip din biberon pentru ca mi s-a parut mie ca nu facusem destul lapte in tzitzi si am patit-o foarte nasol, cu frisoane, febra 40, sani pietroi din care nu mai iesea nimic, Filip nu mai putea sa suga pentru ca fiind prea tare nu mai putea apuca si nici cu pompa nu puteam sa trag nimic, desi culmea doar in urma cu cateva ore mulsesem o cantitate apreciabila. A fost naspa rau. Asa ca de-atunci am zis ca nu mai sar peste o masa decat in caz de forta majora, decat daca e sa plec de-acasa fara copil.
E liniste intr-adevar, se vede ca majoritatea am nascut si piticii ne ocupa tot timpul ![]()
Kay, bafta multa! Sper ca sunteti bine.
Eu iar m-am intors la stadiul la care eram la inceput cu sanul meu dureros. Am facut o rana la sfarc foarte nasoala, o crapatura adanca si din cauza asta ma doare de mor, parca imi taie cineva sfarcul cu lama cand suge Georgia.
Andreea, mama de Filip si Georgia

addinel spune:
 buna dimineata. ce fac azi mamicile si burticile? 
liviana, superbe pozele... deja ma gandesc la al doilea copil, mi se umplu inima si sufletul si tot trupul de o mare emotie cand vad asa iubire intre frati si atata gingasie. 
 intreaga familie fericita.
monytza pe mine ma incurajeaza ce spui tu acolo cu devenitul sensibila la fiecare scancitura a antoniei. sper sa fie la fel si la mine. asta e una din marile temeri ale mele: daca voi dormi atat de profund si nu imi aud bebelina cand plange noaptea, daca nu voi fi o mama buna, daca nu se va trezi instinctul matern?
lulu merci mult de pm 
kay, azi ma gandesc in mod special la tine si la sosonica. fiind miercuri, am sa aprind o lumanare in plus pentru voi, sa vegheze asupra voastra. la ce ora e programata cezariana? sa ne dai de veste imediat ce o tii pe soso in brate. 
pupici la mamici si burtici
 38+
 "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi  si in cele rele...cand vin nechemati."  

Sobi spune:
 monytza, ai dreptate cu forumul, s-au dus zilele cand se scria un capitol pe zi! chiar ma uitam acum ca asta a fost inceput pe 1 iunie si ....deschis de poohy, deci s-a confirmat superstitia ca cine deschide capitol nou naste in curand.  
apropo, cine ne ajuta sa actulizam lista de la inceput, in sensul ca propun sa trecem mamicile care au avut dpn in mai la rubrica "asteptam vesti de la..."?
Andreea 37+ 
 Vladut
POZE

bogalina spune:
 buna dimineata!
pt.toate burticile si mamicile!
kay,ne gandim si noi la voi astazi!Doamne ajuta!
fetele cucuietele,vreau sa va intreb daca v-ati gandit ce metoda de contraceptie veti folosi acum dupa nastere?Astept cat mai multe raspunsuri ca eu tare sunt nehotarata......Bine ca eu mai am mult.....pana la controlul de la 40 zile dar mi-ar prinde bine si sfaturile voastre.
Alina,mamica lui Alex si a lui Teo

numai_eu spune:
 Buna dimineata burtici si mamici.
Tot pe forum imi fac si eu veacul, inca nici un semn ca as naste. Ma luasera aseara niste contractii cat de cat regulate, dar cand ma pregateam sa imi fac un dus si sa o sun pe doctorita s-au oprit iar. Ieri am fost si pana la tara si am condus eu, doar - doar s-o intampla ceva, dar de unde. Eu nu mai pot
, vreau sa nasc o data! Ma duc acum la doctorita, poate imi spune ca facem ceva sa grabim nasterea desi slabe sperante. Azi naste si o prietena a mea cu DPN-ul cu o zi dupa mine si deja am tras o repriza de plans ca toata lumea naste numai eu nu.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu tampoanele pentru sanii, azi ma opresc si eu la o farmacie sa vad ce gasesc.
Kay, probabil acum esti deja in operatie, iti tinem pumnii si asteptam sa ne dai un semn dupa ce nasti.
Addinel, asta e si cea mai mare temere a mea, ca nu o sa-l aud pe bebe cand dorm si nu o sa fiu in stare sa am grija de el cum trebuie. Dar asa cum zic si fetele pe forum toate prietenele mele care au deja bebei imi spun ca te trezesti la fiecare foiala a lui bebe. Sper sa fie asa si la mine.

ramsy spune:

,sa stii ca nu esti singura care plange ca nu mai naste...Si eu simt la fel,ca toata lumea naste, iar eu sigur o sa ajung la inducere.m-am tot rugat sa nasc astazi pentru ca-mi place data 06.06.2007,dar DD nu stiu daca vrea.Tu in ce saptamana esti??
Monytza,bine ai revenit!!!Sa va traiasca papusa,este atat de dulce...si cu hainutele alea roz este o scumpa!!!
Kay,draga de tine ma voi 
 astazi pentru tine si pentru bebelusa ta!!!Sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune!!
38+ cu 
Alexia