*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

lA MULTI ANI bb de dideip, lauracatu, ionice, chowpersa

liviana e scumpic tare bogdanel. sa va traiasca. da l-ai si scos afara?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by addinel

lulu, te rog mult daca imi poti spune si mie pe pm tarifele. si eu tot la giulesti voi naste.. mercik mult!

Ti-am trimis pe privat !

lavini cu placere Nastere ushoara in caz ca nu sunt in zona cand esti pe ultima suta de metri. Eu intru mai greu...avem pb cu colicii , constipatie...

poohyeu am nascut cu d-na doctor Pelin! Imi pare rau ca nu am apucat sa-ti spun una alta inainte de a naste! Dar e bine ca sunteti bine si ca acum esti cu puiul tau in bratze!! Felicitari!!!

miniuta pentru incurajari. Mi s-a spus ca iau Milumil pentru completare...intre timp a devenit masa de baza si nu il mai schimb ca am inteles ca e bun si asta si nu e bine sa schimbi lapticul mai ales daca s-a obisnuit cu unul anume. Si eu cred ca ar fi fost noaptea mai ok la tzitzi...dar asta e...sterilizam, sterilizam, sterilizam

pauly felicitari!!!

numai_eu eu am luat din cora marca Nuk

Timur asa cu zicea Lavini sunt mai rar pe net...pitica imi ocupa mai tot timpul. Dar iti pot raspunde la intrebari cu mare placere. Ar fi bine sa imi trimiti intrebarile pe privat , pentru ca de cele mai multe ori spicuiesc de unde raman in urma si e posibil sa-mi scape mesajul tau.
Multumesc pentru intelegere!
Despre pompa eu am vazut-o si pe cea de la primii pasi la treaba...parerea mea e ca tot avent e mai buna..plus ca are mai ushor sistemul de atasare la biberon direct.

lavini referitor la ceai: 1/2 linguritza din fiecare(cele 3 plante) la 2 litri de apa fiarta.

Kay bafta multa, iti tinem pumnii!!!!!

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

fetele!

FlorinaIn principiu nu`ti refuza hainitele de acasa,dar asta din a doua zi,acolo ii imbraca pe bebei cu camasute si cu scutecel infasat de la jumatate`n jos.Dak ai hainite ti`l imbraca cu ale tale..in general cu body..peste care ele pun scutecel de la mijloc in jos.caciulita nu`i pune pe cap...

bogdalinaEu folosesc pt igiena intima nivea gel intim cu musetel..sau sapun tot nivea bath care.

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Monytza, draguta foc Antonia!Imi pare rau pt problemele din spital.

Lulu, multumesc pt urari!Chiar ma intrebam ce mai faceti, si tu si pitica.Imi pare rau pt colici, dar or sa treaca cu siguranta.Asa e mai greu, la fiecare inceput.

Kay, bafta multa maine, sper ca in final sa te opereze si sa iti vezi draguta in sfarsit.Asteptam vesti!

Lulu, Eimotto, multumesc pt raspunsul cu ceaiul de lactatie.Trebuie sa las instructiuni precise sotului, ca altfel..:)

Andrada, cum te mai simti?Inca mai ai probleme? pt tine.

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Amely
Madi, bubitele erau mici si rosii, unele aveau si cap alb ca niste cosulete, dar nu toate, majoritatea erau ca niste mici pete, inclusiv pe scalp, fetisoara, manute, ceafa si f putin pe picioruse. Se pare ca este o combinatie intre dermatita atopica, sudamina, acneea sugarului si dermatita seboreica (ultima arata ca niste scuame pe urechiuse). I-au trecut cu Advantan crema, dat de 2 ori/zi timp de 5 zile, dar nu sunt convinsa ca nu-i vor mai reapare, caci eu nu prea am incredere in cremele cu cortizon. Oricum pediatra ne sfatuia sa evitam sa-l tinem in caldura (ceea ce e destul de greu fiindca nu avem aer conditionat, dar cred ca o sa punem in curand) si sa il spalam/ungem in mod curent cu produse din gama Mustela, care sunt non-alergenice. In seara asta ii fac baita in apa in care au fiert tarate, se pare ca si asta e un remediu bun pt. pielicica. Desi acum nu mai are nici o bubita, e foarte posibil sa-i reapara.

Amely multumesc pentru raspuns. Mai vreu sa te intreb, referitor la apa cu tarate, cata apa si cate tarate pui la fiert, ca as vrea sa incerc si eu.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Monytza e o scumpa bebelina ta!

Carriesi domnisoarele tale sunt niste papusele!

Sa ne traiasca toti bebelusii!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bogalina eu folosesc gel intim de la Avon, de cativa ani!

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Multumesc Lulu!

M-ar fi interesat care este atmosfera in spitalul Giulesti, asistentele cum sunt, conditii de spitalizare... etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna, mamici si burtici!Andrada ce mai faci? E pustiu fara tine! Hai intra si spunene ca esti bine...

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Liviana, frumoase fotografii! Cea in care Matei il tine pe Bogdanel e superba! Sa fiti sanatosi sa va bucurati de puiuti!

Fetelor, va rog sa ma lamuriti ... Cum mulgeti lapticul? Eu observ ca mi se intaresc sanii doar noaptea si atunci imi curg si as vrea sa strang laptele pentru mai tarziu, insa cand incerc sa mulg nu ies decat cateva picaturi, apoi ma dor! Si e musai sa mulg? Teodora mea manaca acum la 2 ore, daca e agitata si la o ora si cred ca nu as avea ce sa mulg! Doar noaptea ar fi bine, dar nu iese!

Mai am o problemuta! Teodora nu prea reunta singura la san ... adica nu o vad niciodata sa abandoneze singura suptul ca ar fi satula, trebuie sa o opresc eu cand nu mai pot de durere (spre sfarsitul suptului parca ma ustura, ma inteapa, ma taie si atunci ii bag degetul mic in coltul gurii sa "scap")! Daca as putea sta cu tzatza in gura ei non stop ar fi tare bine ... ii place sa fiu suzeta ei (ca nu suge continuu, mai si molfaie sau doarme ... daca vreau sa-i scot tzatza atunci o apuca suptul!)! Din aceasta cauza am inceput sa-i dau ceai, mai ales cand suntem afara la plimbare ... ii fac Baby Drink ... e bun si pentru colici! Suzeta nu-i prea place, insa o accepta uneori ... daca e calma!

Monytza, bine ai revenit! Sa-ti traiasca Antonica! E tare frumusica! Frumoasa si povestea!

Carrie, sa-ti traiasca domnisoarele minunate! Ce tort impresionant!

La multi ani!
Paul Cristian de Dideip,
Cezar, Vlad de Lauracatu,
Antonia de Ionice,
Alex-Gabriel de Chowpersa!
La multi ani!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput