*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Numai eu,tie iti adresasem primul mesaj dar nu a aparut numele!

38+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna fetele

Noi nu avem nimic spectaculos de raportat si nici sfaturi de dat

Sobi - o sa incerc sa actualizez eu lista de la inceput.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!
NASTERI USOARE VIITOARELOR MAMICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Ramsy multumesc de incurajari.
Maine implinesc 39 de saptamani dupa UM, dar ecografic bebele meu a fost mereu cu 10 - 14 zile mai mare si DPN-ul era intre 1 si 5 iunie. Si mi-am mai luat si concediu si stau acasa singura, sotul vine numai in weekend si mor de plictiseala si de nervi.
Dar hai ca nastem si noi pana la urma, ca nu a ramas inca nici un bebe nenascut, nu vom fi tocmai noi premiere in lumea medicala.
Eu acum plec la medic si sper sa imi dea vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by alynta27
[a l-am mai admirat o data pe baietel! E simapatic!
Alyna 24 la tine nasterea s-a declansat natural? Stiu ca in prejma nasterii erai nelinistita caci colul era lung, rigid...
Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica[/red]

Pozele mele[/b]

La mine s-a declansat natural nasterea intr-o dimineata cand s-a rupt apa si m-a trezit intr-o mare balta!Si...cred ca ma confunzi caci eu am avut mereu colul scurtsi placenta f jos!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor, stiti cumva cat ar trebui sa manance un pitic la 3 saptamani?

Incerc sa culc Filipu si astia de langa mine iar bat de zor

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

'Neatza!
Motanel, nici al meu n-a lasat singur sanul niciodata pana acum, in plus, adoarme mereu la san, asa ca eu chiar nu-mi dau seama cum arata un bb satul...uneori am sanii destul de tari, dar trage bb din ei si in 4-5 minute de fiecare reuseste sa-i faca moi.
Chiar, daca mai spre sfarsit trage de cateva ori in gol si inghite o data, inseamna ca s-a golit sanul?
Am incercat sa ma mulg, am 2 pompe, un Avent manual care la mine nu scoate nimic si una care seamana cu o injectie cu care mai reusesc sa scot cate 10 ml; nici cu mana nu reusesc mare lucru...si cu toate astea am niste sani mari cam cat capul lui bb...

Androix, te inteleg foarte bine, la mine asta a fost cauza opririi lactatiei la primul copil. Incearca cu garmastan si stai cat mai mult la bustul gol. Si eu ma chinui acum, la bb 2 sa-l alaptez...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

eimotto sau oricare alta mamica - da-mi si mie un sfat te rog: as vrea sa cumpar o cutie cu lapte praf pentru bebe sa am acasa cand vin de la spital just in case. ce-mi recomanzi sa iau? merci!

Andreea 37+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Vas, eu ii dau sa pape si afara daca il apuca fomitza
su stam mai mult!Initial mi-ra rusine insa...am lasat-o
deoparte cand am vazut ca uneori e necesar!

Monytza, ai o scumpete de bebelina!Sa va traiasca!E asa cingasa si mititica!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

motanel,

eu am cumparat odata cu pompa Avent si 5 recipiente care se monteaza la pompa si mulg direct in ele laptele, dupa care il pun la congelator; chiar ma gandeam sa mai cumpar un set, ca acum toate sunt pline ochi si puse in congelator si de ceva zile ma mulg direct in biberon si il tin la frigider doar 1 zi dupa care il arunc daca bebe nu l-a papat (si de regula nu-l papa fiindca are ce manca de la tzatza direct).

Cu termometru cu varf flexibil , eu am unul de la PreNatal si unul tot digital dar fara varf flexibil de la Chico cu care potrivesc apa bebelusului pentru baie; si mai am o suzeta care are termometru digital dar pe care n-am folosit-o; gasesti toate astea pe net de comandat.

Cat priveste trezitul la zgomotele bebelusului, pai o sa va tot treziti fetelor, ca face parte din instinctul matern; bebe doarme cu noi in camera iar din patutul lui noaptea se aud zgomote ca la gradina zoologica si daca in primele nopti cu el acasa si eu si tati ciuleam urechile la fiecare chitait, acuma am invatat ce inseamna fiecare zgomot, daca ii e foame, daca face caca, daca doar se intinde , etc.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput