*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 25

Madi spune:
 Liviana ai o minune de baietel! Sa iti traiasca! E frumos foc!
Madi si 
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

carrie spune:

imi trimiteti va rog si mie user si parola de yahoo?
multumim
ps.kay ne gandim toate la tine, Doamne ajuta!!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

moko spune:
  monytza- am citit pe nerasuflate povestea ta...si acum imi sterg cele cateva lacrimi care mi-au aprut in coltul ochilor
!
ma bucur ca am facut o alegere buna in ceea ce priveste doctorul( ceea ce povestesti tu imi intareste si mai tare convingerea!!) si ca macar ea s-a purtat exemplar cu tine! Face bine la moral sa afli ca mai exista si astfel de oameni! Din pacate, niciodata nu va fi totul perfect si asistentele au compensat intr-un fel
...important e ca voi sunteti bine si ca ai scapat!! Cat despre sotz....sa-ti traiasca si sa aiba grija de voi la fel si de acum inainte!E bine ca macar in astfel de momente realizam ce barbati de isprava avem langa noi!! cand ai timp si-ti da voie [red]bebelina[red], poate imi poti trimite si mie un pm cu "tarifele" practicate in spital...macar daca preturile la care ne gandeam noi initial sunt aproape de cele reale!
sunt intr-o mare dilema acum: sa fug in pat la invatat(
)- ca poate apuc sa-mi dau si examenul de sambata
 sau in bucatarie, la smotruit putin
...mai bine mai colind putin pe forum![]()
![]()
 despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel! 
poze

doxinu spune:
 Monytza am ramas fara glas la povestea voastra!Am plans in hohote si cred ca nu ai fost mai fericita in viata ta!!!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca minunea de copil sa va bucurati de ea si sa  dea Dumnezeu sa va aduca numai bucurie si implninire!
 37+
  Stefan Bogdan

carrie spune:
 daca vreti sa ne vedeti d-soarele- Thea la gradi aniversare 4 ani+acasa cu Carinutza la 2-3 saptamani!
http://community.webshots.com/album/559321416tlpcbI
pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

florina spune:
 Ce de copii frumosi! :) Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va umple inima de bucurie mereu!
Si pe mine m-a emotionat foarte tare povestea nasterii tale, Monytza. Le-am citit pe toate de fapt cu mult interes si cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca asemenea impartasiri nu pot decat sa ne bucure. Si sa ne pregateasca de ceea ce va urma, chiar daca nu sunt 2 nasteri la fel.
Esti cu adevarat norocoasa :) Felicitari inca o data!
Legat de nasterea la Municipal - imi puteti spune daca trebuie sa vin cu mai multe schimburi pentru cea mica sau e suficient un singur schimb, pentru externare? Acum 5 ani cand l-am nascut pe Tudor a stat 3 zile doar in hainutele de spital (sterilizate si nu stiu cum tratate). Mai e de actualitate sau trebuie sa vin eu cu hainute? 
Voi cauta si eu pompa de la Primii Pasi. Pe net o fi?
Pupici,
Florina +36 
 Teodora si Tudor (5 ani)

Amely spune:
quote:
Originally posted by Madiquote:
Originally posted by Amely
A avut probleme cu dermatita atopica si eritem de la caldura, dar i-am dat cu o cremuta si acum ne-a trecut. L-am scos sambata si duminica in Herastrau si a dormit foarte bine, se pare ca-i prieste de minune la aer curat. Prin iulie-august, dupa botez il duc o luna la casa de la munte, ca sunt satula de Bucurestiul asta poluat, de asta cred ca a si facut bubite.
Fetelor, voi cum le dati Vigantolul? noi ne chinuim sa ii punem 2 picaturi direct in gurita, cum ne-a invatat pediatra, dar trebuie sa il fortez mereu ca sa-i deschid falcutele, plus ca uneori am impresia ca nu il inghite si il scuipa. De obicei prind momentul cand plange si tine el gurita deschisa, dar mi se pare cam sadic...
Amely spune-mi, te rog, cum aratau bubitele bebelului tau, ca vad ca si noi ne-am pricopsit de vreo 3 zile cu niste bubite mici pe ambii obraji. Am zis ca daca nu ii trec azi, o sun pe doctorita. Bebelina mea mai regurgiteaza si mai sta cu obrajorii in lapticul acela si ma gandesc ca nu fie de la el, dar pe de alta parte m-am gandit si eu ca poate fi dermatita atopica. Tu cu ce i-ai dat?
Eu Vigantolul i-l dau in lingurita, seara, inainte de masa. Pentru ca ii e foame, linge lingurita imediat.
Madi siAna Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi, bubitele erau mici si rosii, unele aveau si cap alb ca niste cosulete, dar nu toate, majoritatea erau ca niste mici pete, inclusiv pe scalp, fetisoara, manute, ceafa si f putin pe picioruse. Se pare ca este o combinatie intre dermatita atopica, sudamina, acneea sugarului si dermatita seboreica (ultima arata ca niste scuame pe urechiuse). I-au trecut cu Advantan crema, dat de 2 ori/zi timp de 5 zile, dar nu sunt convinsa ca nu-i vor mai reapare, caci eu nu prea am incredere in cremele cu cortizon. Oricum pediatra ne sfatuia sa evitam sa-l tinem in caldura (ceea ce e destul de greu fiindca nu avem aer conditionat, dar cred ca o sa punem in curand) si sa il spalam/ungem in mod curent cu produse din gama Mustela, care sunt non-alergenice. In seara asta ii fac baita in apa in care au fiert tarate, se pare ca si asta e un remediu bun pt. pielicica. Desi acum nu mai are nici o bubita, e foarte posibil sa-i reapara.
Fetele, multam fain pt. raspunsurile legat de cum le administrati vigantolul, m-am lamurit
 Androix, am sunat-o azi pe pediatra si mi-a zis exact acelasi lucru ca si tine, direct in gurita ca altfel se mai poate pierde din el. Monytza, ce dulce e bebe Antonia! e ca o papusica delicata, asa cum sta ea la taticul ei in brate, imbracata toata in roz! felicitari, sa fie sanatoasa!
Liviana, m-au emotionat pozele tale cu Bogdanel si Matei, sa-ti traiasca amandoi, sunt tare dragalasi!

mami de David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

petit_ange spune:
 Doxinu, Timur 
Monytza, e superba fetita ta! Recuperare usoara!
Bebe Isabella creste
36+ 
Isabella 
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

alynta27 spune:
 Buna!
Monitza impresionanta povestea ta!
Carrie draguti copii!
   Alina-Mirela 
 37+ cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

bogalina spune:
 In primul rand felicitari proaspetelor mamici ,bine ati venit in club,sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!
Multumesc fetelor pt.cererile trimise,sunt curioasa ce imi vor raspunde!
Despre noi va putem spune ca suntem f.bine,mancam lapte de mama la greu(deja a facut falcute),dormim,ne plimbam iar de ieri facem si baita.Am amanat baita pt ca ii mai ramasese un "matisor" care nu dadea semne de uscare si a trebuit sa-l ardem putin cu nitrat de argint.In rest...Alex deocamdata se comporta bine cu noul "musafir "despre care spune ca e tare "dragut",vedem noi mai incolo.Mai are momente cand face figuri(nu asculta,se face ca nu aude etc) dar astea sunt de la gradi ca le facea si inainte.Incerc pe cat posibil sa-mi fac timp si pt. el,acum ma ajuta sotul dar urmeaza sa plece o luna cu seviciul departe si nu stiu cum ma voi descurca atunci.Partea buna e ca doar luna asta mai merge la gradi,dupa aceea e in vacanta.
In ceea ce priveste Vigantolul,eu stiam ca se da pt profilaxia rahitismului iar dozele sunt stabilite de medicul pediatru in fct de starea de sanatate,dezvoltare,varsta copilului.Tocmai de aceea nu e bine sa -i dai nici prea putin ca risti sa faca rahitism dar nici prea mult ca poate aparea o intoxicatie.
Fetelor,vreau sa va intreb,voi ce folositi pt toaleta intima?adica ce sapun sau gel ca eu experimentez niste usturimi si nu-mi dau seama de ce.(ma rog,zona e sensibila,stiu dar totusi...)
Alina,mamica lui Alex si a lui Teo