*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, ai un bebelus superb(imi plac obrajorii bucalati si podoaba capilara), iar fotografia cu el si cu Matei e foarte frumoasa.Ai niste copii foarte reusiti.Felicitari!

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

monytza bine ati revenit!! Sigur ca ne intereseaza povestea nasterii la municipal( pe mine, mai ales)- asa ca astept cu nerabdare!! Bebe Antonia e o dulceata de copil- a meritat sa astepti atat momentul intalnirii cu ea!!
kay - toata bafta din lume pentru maine!!!

despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Off, Doamne ajuta pentru Kay! Si mie mi se scoala parul in cap de revolta. Vladareanu ia si cate 500-600 de euro la o cezariana la cerere, dar cand vine vorba sa aprobe cezarienele pe motive intemeiate ale altor medici face atatea figuri Ar trebui reclamat undeva, facut public lucrul asta, mai ales acum cand il vad in plina campanie de popularizare a propriei persoane ca nu e saptamana sa nu ma impiedic de el pe la vreo emisiune la televizor!

Carrie, ma dor tzatzele de imi vine sa plang. Trage fi-mea de ele din ora in ora ca de prastie. Eu am ajuns la concluzia ca atunci cand e cald cere la o ora dar nu de foame ci de sete, ca bea exact cat tine laptele transparent, apoi nu mai vrea. Si la fiecare al treile alaptat d=asta de sete trage un alaptat mai lung care ii tine si de foame. Ieri ajunsesem la disperare si am zis ca-i fac ceai. Noaptea insa se trezeste la 3-4 ore. Am momente cand imi vine sa-mi iau campii si momente cand ma calmez si fac amr-ul pana la 6 luni cand o sa incepem s-o rarim cu alaptatul asta la keremul piticilor.

Monitza, dar ce face bebele tau dupa ce ii bagi tzitzi in gura? Suge sau adoarme instant? Ca poate vrea suzeta sau poate ii este foame dar nu apuca sa suga cum trebuie pentru ca adoarme.

Gata, asta mi-a fost timpul pe dc trebuie sa hranesc un capcaun mare.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas

fetelor, am niste nervi.... cand vreau sa ies afara incepe sa ploua. in fiecare zi e asa, dimineata super frumos si dupa masa vine ploaia.
as iesi si singura pana e tati la munca dar nu ma descurc cu caruciorul ala. E prea greu pentru mine, iar la 1.58m ai mei ce sa mai zic, arat si aiurea sa ma chinui sa ies cu el din bloc.
Sunt mamica

Vas, si eu aceleasi probleme cu caruciorul, pentru ca eu am 1.56. Dar incerc mereu sa o scot afara de 2 ori pe zi. Si ca sa imi fie mai usor, o iau pe ea in brate si trag/imping carutul pe scari.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor!

In leg cu pompa Primii Pasi: am luat-o din supermarker (Auchan) si am dat pe ea 280.000.

Multa bafta viitoarelor mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Madi, ce simpatica esti .Imi imaginez cam cum te chinui, ca mine de altfel.Acum ne pregatim sa plecam sa vezi stradanie cu namila de carucior.Si recunosc ca l-am luat pe cel mai mic.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas

Madi, ce simpatica esti .Imi imaginez cam cum te chinui, ca mine de altfel.Acum ne pregatim sa plecam sa vezi stradanie cu namila de carucior.Si recunosc ca l-am luat pe cel mai mic.

Sunt mamica

Ce carucior ai?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

moko

Multumesc din inima fetelor pt aprecierile la adresa mea si`a puiului meu

Povestea nasterii Antoniei

Joi,31 mai 2007...6 dimineata,eu cu sotul meu plecam grabiti cu un taxiu spre spitalul Municipal..Asteptam rabdatori controlul la camera d garda..dupa jumatate de ora plecam in "haine de gala" spre salon...Eu ma intorc intre timp pe hol la sotz...imi venea sa ma intorc acasa...imi pierise tot curajul cand am vazut ce e la post operator
In jur de 8:30 apare doamna doctor..sunt chemata de o moasa undeva,mi se ia sange pt analize...apare doamna doctor care aletreaza toate asistentele ca sa nu pierdem sala de operatie..
Am vb cu moasa sa`l luam pe sot dupa noi la sala de operatie..sa astepte acolo(nu a mai avut curaj sa intre).
In sala de operatie...un amalgam de asistente...mi se pune sonda......si astept sosirea anestezistei...Sunt intrebata dak sunt singura...zic ca e sotul pe hol..O asistenta e trimisa de doctora la sot..in vederea cinstirii anestezistei...Nu stiu cum a impartit el banii pe acolo...mi`a zis a doua zi asa mai pe larg.
Am ales anestezia generala in ultimul moment pt ca de emotie incepusem sa respir aiurea...Si..am adormit....

M`am trezit cu un amalgam de voci ce ma felicitau..un brancardier glumetz ce ma "speria"-"bau mamico"..apoi il vad pe sotul meu..cu lacrimi in ochi...se uita la mine...vrea sa zica ceva...dar se incurca intr`un zambet de om aiurit..
Sunt pusa pe pat...ma durea rau de tot..peste tot....trebuie sa astept o ora ca sa imi faca un calmant!N`am avut timp sa`mi plang de mila....ca a aparut sotul meu...m`a pupat...si mi`a zis"E atat de frumoasa..mi`e si frica sa o ating"
Eram mandra...mandra de mine..Am zambit victorioasa in timp ce sotul meu extrem de emotionat ma alinta in fel si chip"Luptatoarea mea...ce minune a facut"
In momentele alea simteam ca pot sa daram si muntii...Dupa o ora..sotul meu a reusit sa "convinga" pe medicul neonatolog sa il lase sa faca nite poze piticii ca sa o vad si eu...Am vazut`o...si am ramas blocata...nu`mi venea sa cred ca e adevarat..mocutza aia mica....care semana atat de bine cu omul pe care`l iubesc..era leita Ionutz...asa cum mi`am dorit de la inceput
Dupa inca o ora doua mi`a adus`o la san....atunci am ramas uimita de cat de micutza e gagalicea...sugea lacoma...au laudat`o toate asistentele ca stie sa suga..nu ma mai saturam sa o privesc..N`am dormit toata noaptea...aveam dureri..pe care le anesteziam privindu`mi pitica ce statea`n covatica ei de sticla langa mine..
Dimineata am fost mutata in rezerva...Ziua de vineri a fost de cosmar...
Sotul meu..care si`n ziua precedenta a stat pana seara cu mine...a stat si vineri la fel...Fara el nu m`as fi descurcat...El m`a ingrijit si pe mine si pe pitica..m`a ajutat sa o pun la san..a schimbat`o si m`a ajutat sa ma deplasez pana la baie....Pana seara plangeam ca o nebuna ca vreau sa plec acasa...Acolo erai singur...asistentele,chiar si mituite nu se sinchiseau prea tare sa te controleze....sa te ajute cumva..Plus ca de indata ce se schimba tura,se schimba si mentalitatea...fiecare te sfatuia altceva...si de fiecare data erai certata ca nu faci ceea ce trebuie..
Cu ochii umflati,in pragul depresiei mi`am implorat sotul care nu mai stia cum sa ma imbarbateze sa o sune pe d`na doctor sa o roage sa ma externeze sambata dimineata...ca eu nu mai rezist sa stau nici macar o noapte in spitalul acela plin de oameni ipocriti si ingrati.
S`a dus pe hol..a mituit alta asistenta ca sa`l lase sa stea pana mai tarziu cu mine pt ca ma simt rau...a sunat...a vorbit ...a rezolvat...Seara cand a plecat mi`a lasat speranta ca a doua zi de dimineata vom pleca acasa...si asa a si fost!
Spitalul Municipal...un episod despre care am sa`mi aduc aminte cu frica o bucata de vreme..ma rog sa nu mai amd e`aface cu spitalele prea curand...
In schimb,Dna doctor Vasiliu Cristina...a fost o dulceata de femeie...m`a sfatuit,m`a ajutat si m`a vizitat de 2 ori in fiecare zi..plus ca a venit sambata numai pt ca sa ma externeze...Imediat dupa operatie a venit la mine si mi`a zis greutatea si apgarul fetei..m`a tinut strans de mana si m`a felicitat...Imi vorbea duios ca o mama...mi`a zis ca e totul bine...si sa incerc ca a doua zi sa ma mobilizez sa merg...sa`mi revin cat mai repede...O apreciez tare mult...si`i multumesc din suflet pt ca mi`a adus bebelina pe lume!
Sambata am plecat din spital....tati mandru si emotionat...eu viteaza...dupa 2 zile de la operatie nu vroiam sa las pe nimeni sa`mi ia fetita in brate...am vrut sa o aduc eu personal in casa...si am reusit!!
Acum ma simt din ce in ce mai bine...am un sotz...n`am cuvinte sa`l laud...e un tatic mai mult decat perfect...si`un sotz jos palaria!
Fara el picam de mult in depresie....dar a avut indeajunsa rabdare cu mine sa ma faca sa zambesc si sa vad iar viata in roz...Ma iubeste mult de tot...si dak vreodata m`am putut indoi de el acum mi`am dat seama de cat de injusta am putut fi!E stalpul meu..imi ofera sprijin..si chiar de mai am "caderi" din cand in cand..stiu ca am sa fac "hopa sus" si am sa merg mai departe...Nimic nu ne poate invinge!!

M`am emotionat prea rau...si`am scris kilometric......
Dak am omis ceva...am sa mai spun pe parcurs...dak cineva vrea sa ma intrebe ceva..raspund bucuroasa la intrebari....Eu deocamdata am ink timp....bebelina mea e mai activa noaptea..ziua doarme si papa ..sicam atat!

...si..bafta la burticile care urmeaza sa nasca...merita fiecare durere...credeti`ma...si nu cred ca sunt singura care ar spune asta

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

AndroixNu m`am gandit ca as putea sa`i dau si suzeta...desi am una pe acas..trebuie doar sa o sterilizez..Cred ca ai dreptate cu "concluzia"..si bebitza mea suge cateodata de la ambii sani..cate 15 min..altadata doar de la unul sngur si adoarme...refuzandu`l pe celalalt...Noaptea se trezeste din ora`n ora..chitzaie si apoi plange...baga titzi in gura si suge.,..mai mult molfaie de fapt...adoarme tare greu ca intr`una da din manute si din picioruse...de aceea nici nu o mai pun in patutz..o tin langa mine..si dorm ca impietrita...fara sa ma misc deloc...dar chiar si asa...dimineata nu`sh de unde am atata forta sa o iau de la capat
Oare ar trebui sa`i dau seara suzeta si sa o las in patutz?Tare mult as vrea ca sa nu o invatz "in brate"...

Ps:Am pus poze cu pitica si cu operatia mea,cum arata la 3 zile!

Antonia minunea noastra mica

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

mone, bine ai revenit acasa si multumim pentru povestea nasterii! bebe antonia e o dulceata.... ti-am admirat si operatia, arata bine dupa parerea mea.

Andreea 37+ Vladut
POZE

Mergi la inceput