*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 23
doxinu spune:
Doamne fetelor cand aveti timp sa scrieti asa de mult?Io satu acasa si nu am timp sa citesc tot ce scieti voi!!!!!!!!!!!Poate din cauza ca mainile mele sunt ocupate cu scrpinatul si nu mai am cum a si scriu.
Sper ca dupa nastere sa scap de acest scrpinat ca ci nu mai pot!!!!!!!!!!Ma manamca si cand inghit o gura de apa!
Stiti ce vroiam a va mai intreb?Voi sunteti somnoroase acum in perioada asta?Io as dormi non-stop si pot sa dorm si noaptea insa nu foarte bine.MA trezesc de cateva ori!Daca afara mai este si intunecat a ploaie atunci 3-4 ore sunt ale mele
!
Io tot la pompa de la Primii pasi ma gandeam insa nu am auzit vorbe de lau da pentru ea si nu stiam ce sa fac.De facpt acum pe ultima suta de metrii parca nu mai stiu nimic si parca tot ce fac imi iese prost.Abia astept sa-l tin in brate pe bb!!!!!!!!!
37+
Stefan Bogdan
carrie spune:
fetelor cam la cat timp le dati sa pape la bebei?
Carina la 3 saptamani are ceas fixat pe 3 ore dar cateodata daca plange dupa o ora ma panichez ca nu mi-e bun laptele ca nu se satura ...din astea de mama paranoica
si asta cred pentru ca Theodora imi manca f des si plangea fiindca nu se satura si asa am ajuns la formula si s-o dus laptele
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
eimotto spune:
Carrie - ma bag si eu in vorba aiurea
ca io ii dau lu Yannis numai formula de sambata
. Cand se scoala si plange dupa o ora Thea manaca sau doar o vrea pe titi asa ca pe o suza?
Dar daca e setata la 3 ore in general, parerea mea de parerista e ca ii ajunge lapticul altfel s-ar repeta ff des episoadele cu trezitul la 1 ora.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
lbelciug spune:
Buna fetele.
Tot n-am reusit sa citesc ce-ati mai scris, insa am o surpriza pt voi care sper sa va placa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
petit_ange spune:
Liviana` e un scump Bogdanel, de fapt si Matei!!!
Bebe Isabella creste
36+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Timut, Tincutza, Eimotto voi de unde ati cumparat pompa manuala Primii Pasi?
Bebe Isabella creste
36+
Isabella
doxinu spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Timut, Tincutza, Eimotto voi de unde ati cumparat pompa manuala Primii Pasi?
Bebe Isabella creste36+
Isabella
Pompa se gaseste in farmaciile Dona cel mai frecvent insa si in magazinele cu articole pentru nou nascuti!La Dona costa pana in 40 de lei iar in magazine am vazut la mai putin!Pupci pe burtica!
37+
Stefan Boddan
Monytza spune:
Buna mamici si burtici!!
Ne intoarcem si noi pe forum..dupa o absenta de ..aproape o saptamana..Antonica mea astazi a implinit 5 zile
...e cuminte si scumpa..alintata de toata lumea...
Problema mea cea mare e ca de doua zile...se trezeste noaptea si caraie din ora`n ora...plange doar pana`i bag tzitzica`n guritza....adoarme pt ink maxim o ora..si iar vrea...
Mi`e greu si mie..dar ma descurc..insa ma gandesc la tati..ca el de dimineata la 6 pleaca la munca...
si mi se rupe sufletul sa`l vad asa obosit..
Pana ieri...el s`a ocupat mai mult de ea...eu ink ma resimteam dupa operatie...azi parca mi`e mai bine...
Noaptea deocamdata mi`e mai comod sa o tin langa mine`n pat..pt ca se trezeste prea des...si nu ma pot ridica de cate ori plange ea...deocamdata.N`as vrea sa o invat in brate ca dup`aia e ca si cum m`as autoflagela![]()
Ma alatur si eu celor cu panica de a nu avea lapte bun...Cand vad ca se trezeste atat de des si plange de foame....Ma gandesc ca laptele meu e cam apos..sau asa mi se pare..si mititica cand regurgiteaza,uneori arata ca zerul de lapte...Plus ca mie nu imi curg deloc sanii,desi s`au marit tare mult..si`i simt cum atarna.
Si pe mine ma durea in zona axilei..a treia zi dupa nastere...dar..a trecut de la sine...acum vad ca n`am probleme..
Vreau si eu sa urez Felicitari noilor mamici!!
...nu am avut cum sa le anumar pe toate...pt ca ma lasa memoria de la nesomn![]()
Noi asteptam pediatra dupa`masa...si sunt curioasa Ce intrebari sa pun pediatrei despre bebe??
Am sa revin cu pozici cu bebita mea iubita indata...si...dak intereseaza pe vreo burtica...povestea nasterii mele la Municipal..care ..mi`a lasat un gust oarecum amar.Macar ca am reusit sa scap a doua zi de acolo...ca de nu veneam acasa cred ca si`acum stateam lesinata`n pat!![]()

la toate ..si...sper sa fim cat mai active!!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
moko spune:
Salutari si de la noi! Ufff, ce bine e in concediu!
androix multumesc de lamurire! Am reusit azi, in sfarsit, sa ajung si la Victor Babes!acum nu pot decat sa sper ca voi avea rezultatele inainte sa nasc!!
kateryna , multumim de urari! Si tie sa-ti traiasca piticul si sa va lumineze zilele!
kay, sper din tot sufletul ca pana la ora asta sa fi aprobat vladareanu operatia si sa o poti tine in brate pe Sosonica cat mai curand!! Curaj- mult a fost, putin a ramas!!!De dimineata butonam tv-ul si l-am vazut si pe alex al tau- mi s-a parut tare agitat si ma gandeam cat de nerabdator trebuie sa fie si el!!!
doxinu- eu te inteleg foarte bine cu somnolenta! Cu greu m-am putut trezi in ultimele zile mai devreme de ora 10!.
despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze
Sobi spune:
Am primit mesaj de la Kay ca intra maine dimineata in sala cu tutunaru, desi vlada nu a aprobat. sper sa fie totul ok de data asta, pentru ca prin cate a trecut draga de ea in ultima luna....
nu pot sa-i inteleg pe doctorii astia celebrii care se cred d-zeu in spitalul lor...adica kay a intrat deja in sapt 38, are tensiunea f. mare, copilul nu s-a mai prea dezvoltat de 2 saptamani, are ir-urile mari... cate motive ii trebuie sa aprobe o cezariana??
Liviana, ti-am admirat copilasii scumpi si pe tine - se vede cat esti de fericita!
Andreea 37+
Vladut
POZE