Rahova sau apropiere (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am uitat sa va zic ca si ruxi si alex au mucishori si tusescazi nici nu l-am dus pe alex la gradi...sper sa nu evolueze nasol...mai ales la ruxi care nus tie nici acum sa sufle nasul

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, imi pare tare rau sa aud vesti nu ft. bune de la voi, multa, multa sanatate la amandoi.
Din ce mi-ai scris tu despre dinti , banuiesc ca la Alexa mai sunt cele 4 masele care trebuiesc sa-i iasa ca are 2 sus si 2 jos dar cred ca astia sunt premolarii.
, si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ohoo, noi mai avem de tras cu dintii, avem abia 3...
Monica, sanatate multa puilor! Nu mai faci niscaiva bunataturi?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

buna fetelor,
multumesc de urari numai bine si vou si puiutilor
azi noapte nu a mai tusit nici unul, alex deja a plecat la gradi ca nu mai suporta sa stea acasadar ruxi de cand s-a trezit tuseste incontinuu...de la mucisori...zici ca are robinet si cum ea nus tie sa sufle nasul toti ii vin in gat si o apuca tusea
lexi, m-am facut o puturoasadar mancacioasa tot sunt asa ca nu rezist eu...
violeta, voic e faceti? cum mai merge invatatul? cand e marea intalnire...parca stiu ca zilele astea dar nu mai retin exact.
dory, nu am vb cu mama de vreo 3 zile dar cand o vad ii zic sa te sune...
va pup, sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Ok Monica, ieri chiar ma sunat cineva de pe un nr. de fix ca cel al mamei tale si nu am auzit tel, si am crezut ca dansa a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Gata fetelor sunt neoficial licentiata. Rezultatele le aflam joi sau vineri, dar noi stim jumate de nota la fiecare limba, deci stim ca am luat. Ramane sa aflam nota la traduceri. Din pacate s-a scos lucrarea care mai marea nota finala. Asa sigur voi avea o medie sub noua.
Ei, bine ca am scapat.

Lexi, ai o printesica tare frumoasa!
Dory, mama ce poze racoroase! Te invidiez.
Monica, Cristina, Violeta, va pup! Merci ca v-ati gandit la mine!

Io i-am dat ieri lui Tudor sa guste de vreo cateva ori din vafa mea si acum tuseste si cred ca il si doare gatul .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

andre-ea felicitari! lasa ca nu conteaza asa de mult nota...ai sa vezi...asa gandeam si eu dar nu m-a intreaba nimeni niciodata ce nota am luat la licentza
sanatate multa tudoreluluisa se faca bine, poate a fost doar o coincidentza ca a papat ieri inghetzata si azi tuseste...
dory, eu ti-am lsat nr ei parca, nu?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,va scriu si voua ce am scris la cabinetul psiho...

gata am fost la psiholog....

hiperactiv cu deficit de atentie!

i-a dat niste teste,destul de greute si pt mine,cu atat mai mult pt el care nu poate sta locului nici 5 minute!

nu are memorie pt ca nu vrea sa se concentreze...din 15 cuvinte,repetate de 5 ori abia daca a spus 5...apoi un text scurt cu aceste cuvinte intercalate si cand auzea un cuvant din cele de dinainte tb sa spuna stop...el nu a spus nici macar o data stop....ca si cand a trecut pe langa el!
era concentrat la un fluierici,la ce se aude si se vede pe geam afara,la cum sa scape mai repede...

i-a dat sa faca niste forme geometrice mai complexe,de fapt sa le reproduca si a facut ceva dar in felul lui...apoi sa reproduca ce a facut inainte si ....

cand a fost vorba despre familia lui,primul lucru a fost prietenii lui din parc si mai ales Alex,care plangea ca pleaca acasa.....mami si tati la urma,dar acestia nesemnificativi....clar ii lipsesc prietenii de joaca!

la copac nu stiu ce sa spun ,a facut unul cu frunze...asta o sa vedem ce inseamna!

l-a intrebat ceva cu vampirii,a spus ce sunt,daca sunt vampiri rai si din cei buni...care e diferenta intre ei...

cei rai iau sangele cu seringa,cei buni cu servetelul....

deci cica face diferenta dintre real si fictiune...
are imaginatie,si tb lucrat pe chestia asta....

concluzia e ca testul o sa iasa prost....

partea proasta e ca daca nu ne ocupam de el,sa fim fermi cu el...nu sa tipam sa-l jignim,sa nu-l batem,insa sa stie de la inceput ce are de facut si care sunt consecintele daca nu va face ....apoi taiat ceea ce-i place lui...desene,calculator,mac-ul,parcul,teatru,etc....

pt ca la scoala va fi marginalizat si asta se va repercuta asupra psihicului lui....

ca era bine daca ne ocupam de el de cel putin un an,acum e mai greu dar nu imosibil...

a ramas sa ne mai vedem si sa incepem sa lucram cu el ce nu prea a lucrat nimeni....noi acasa din lipsa de timp,cei de la gradi din ....nu mai zic...
apoi,nu cred ca era de datoria celor de la gradi,sau poate ca era...
era datoria mea in primul rand si l-am cam pierdut pe drum...nu e prea tarziu,dar e mult mai greu acum!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio...citind ce ai scris ma gandesc ca poate ar fi bine sa merg si eu cu alex...
oricum eu zic ca totul o sa fie ok...daca o sa aibe o invatzatoare intelegatoare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,nu stiu daca ai nevoie de psiholog pt Alex
oricum mai aveti un an si in anul acesta se pot face multe...
idee e ca tb sa te ocupi de el,sa faceti joculete,figuri geometrice,sa cititi,sa il pui sa povesteasca,sa reproduca anumite chestii....si in final sa reuseasca sa stea locului ...asa putin cate putin...incepi cu 10 minute si pana ajungi la 45 de minute....

mihnea nu are rabdarea asta,desi testul a durat vreo ora si 45 de minute....extrem de mult pt el....
la inceput mai facea ce mai facea,dar cand i s-a pus pata la revedere,a facut orice sa scape,adica a spus ce i-a venit fara sa se gandeasca.....

acum o sa lucram la chestia asta .....e greu ca eu nu acum sunt cu examenele astea,taoca-su e mai mult plecat....in fine o sa vad....chiar daca o sa pierd totul,pana la urma e mai important copilul...asta e!!

pupici

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput