Rahova sau apropiere (28)
Raspunsuri - Pagina 25

violeta69 spune:
gata si noi cu Tom degetel!
acesta a fost cel mai frumos spectacol din cate am vazut la Tandarica!
Cu multe papusi si multe scene frumoase....una care m-a impresionat a fost cea in care Tom a ajuns in mare si dansau tot felul de creaturi acvatice...caluti de mare,scoici,balene,caracatite,meduze....si in final un peste mare care l-a inghitit pe Tom...
Mihnea a avut 2 buchete de flori,dar de emotii le-a dat pe amandoua imparatesei....care l-a pupat si i-a lasat o urma de ruj pe obraz
andreea,bafta la examene...si de la mine!
cistina,aceleasi urari ca si ieri....
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
violeta, ma bucur ca a fost super tare spectacolul, abia astept sa-l vedem si noi...iti dai seama ce emotii avea mihnea
cris, drum bun sa ajungeti cu bine si sa va distrati super fain si sa va balaciti in mare si pentru mine
va pup pe toate ma duc sa pregatesc ceva pentru gratarel
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Buna seara la toate fetele!
Noi am aterizat inapoi in Buc. in seara asta, a fost ft. frumos, mai ales ca a fost destul de rece, astazi la intoarcere cum am trecut de Sinaia a si inceput caldura , se simtea deja ca ne intoarcem la caldura
,O sa va pun si cateva poze zilele astea dar trebuie sa le pun in album si nu ma simt in stare in seara asta.
Cristina, drum bun si sa va distrati frumos , sa aveti vreme asa cum va doriti voi, abia astept sa va intoarceti sa ne aratati poze si sa ne spuneti impresii de acolo.
Monica, ma bucur ca va-ti distrat la piscina si ca au fost cuminti copilasii
Violeta, ce frumos trebuie sa fi fost..., noi mai avem pana ajungem sa mergem la teatru.
Andreea, nu ai terminat inca examenele?
Lexi, Mirela, voi ce mai spuneti??????
Va pup, noapte buna.

monica-elizabet spune:
Dory,multumesc... bine ati venit acasa, ma bucur ca v-ati simtit bine
monica

Dory232002 spune:
Fiind Alexa prin preajma calculatorilui , nu stiu pe ce taste a mai apasat , asa ca:
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

anangel_lexi spune:
Dory, ce sa zic decat ca o invidiez pe Aissa, care probabil ca e pe plaja la ora asta! In rest, ne pregatim sa intampinam cu surle si trambite dintisorul nr. 4. Ieri l-am vazut atat de clar incat am crezut ca a iesit deja, dar cand am pus degetul nu s-a simtit dintisorul, asa ca mai asteptam.
Editez: wow, Dory, ce frumoase sunt pozele de la munte. Offf, ce-as mai merge si eu
Hai sa v-o arat si eu pe fii-mea cu basmaluta de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Dory232002 spune:
Lexi, pupam micuta grasunica cu baticut, si sa sparga cat mai repede dintisorul cu nr. 4, sa nu va mai supere, noua ne-a spart saptamana trecuta si ultimul canin .
Am o intrebare pt. fetele cu, copilasi mai mari: cate maselute trebuie sa aibe un copil pana la 2 ani???, caci Alexa are 4(cred ca premolarii), si vreau sa stiu la ce sa ma astept .

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cristina sper ca ati ajuns cu bine...distractie placuta
Dory, tare frumoase pozele de la munte se vede ca v-ati distrat si alexa frumuhsica si vorbareata a fost in elementul ei
lexi, pup ochishoriifrumoshi...tare bine-i sta cu basmalutza.
ref dintisori eu stiu asa(cel putin asa au si ruxi si alex)
4 incisivi jos(centrali)
4 incisivi sus(centrali)
2 canini jos(stg-dr)
2 canini sus(stg-dr)
2 premolari sus(stg-dr)
2 premolari jos(stg-de)
2 masele sus(stg-dr)
2 masele jos(stg-dr)
si pe la 6 ani trebuie sa mai iasa un rand de masele(4 la numar) care vor ramane ca primii "dinti" definitivi in guritza...deci eu ma astept de-acum sa-i iasa lui alex.
pupici la mamici si bbici
monica