Rahova sau apropiere (28)
Raspunsuri - Pagina 24

Dory232002 spune:
Monica, merci , dar am calcat dimineata , cred ca la asta te-ai referit cand mi-ai urat spor la treaba, asa-i?
Acum sa culcat fata si ma duc sa ma asez si eu langa ea in pat ca parca am o stare de ameteala

monica-elizabet spune:
da ai dreptate dar sti tu de la ce mi se trage
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Neata!
Noi astazi dam o fuga pana la Busteni,asa ca va mai scriu maine seara , si sa aveti un we. frumos.

aissa spune:
Plimbare placuta Dori!
Eu am bagat o tura la spalat, acum sa fac o lista cu ultimele cumparaturi, poate ma duc sa spal masina si....mai vedem. Maine calc, unghii, epilat, bagaje....emotiiiii
Poze

violeta69 spune:
cistina,plecati la mare?!
sa aveti vreme frumoasa...
pupici pt sufletica
monica,cum e lasagna cu dovlecei?!nu se face cu carne?
noi o sa mergem maine la tom degetel,la tandarica...
va pe toate si pe copilasii dragalasii
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Dory drum bun si sa va distrati
cristina spor la ultimele pregatiri
violeta, ce misto ce mergeti la teatru, vizionare placuta si sa ne povestiti cum a fost
noi am fost ieri la cumparaturi, mi-am cautat role si nu am gasit nimik, numai plasticaraiesa vedem poate cu comanda pe net gasesc ceva..dar mai nasol e ca nu le pot vedea
si proba...
tot cautand role pe la raioanele de sport mi-am luat un ceas sport de care-s tare mandra(din cauza ca n-am avut never unul sport)
va pup si ma duc sa ma pregatesc ca azi ma invita sotul la piscina si la restaurant, sper sa stea astia mici cuminti ca ieri la cumparaturi a fost dezastru(ruxi a pus ochii pe un carutz de papusi si desi mai avea unul acasa nu i-a mai dat drumul din mana si a trebuit sa i-l cumparam, alex daca a vazut ca tine vrajeala ca vrut si el un joc de construit...si tot asa)
sa aveti o zi minunata
monica

aissa spune:
Da Violeta, luni dimineata plecam. Multumim de urari, sper sa fie frumos.
Monica nu-mi spune de cumparaturi cu copiii de gat ca ieri am fost cu Ale in Carrefour si m-a zapa de cap, la un moment dat a dat de raionul cu biciclete si pt ca nu am lasat-o sa se suie pe ele m-a urlat de m-a stiut tot magazinul si am tipat si eu la ea, am facut circ.
Poze

violeta69 spune:
cristina,drum bun si soare cat ma mult!
monica,lui Mihnea ii e dor de Alex,mi-a zis azi :mami,stii mie mi s-a facut dor de Alex!
a gasit o clema de lui Ruxi care a ramas pe la mine prin buzunar...era una rupta si eu am luta-o sa ti-o dau si am uitata-o....acum a gasit-o mihnea si s-a amintit!
m-a intrebat daca nu-i trebuie clema lui Ruxi
maine va povestim cum a fost tom degetel! si de la Mihnea pt voi
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
violeta, si ruxi de cate ori iese cu rolele ma intreaba de mihneade alex nu mai zic cred ca i-a facut capul mare andreei(prietena lui) cum se juca el cu mihnea
abia astept sa ne ziceti cum a fost si cui a dat mihna florile la teatru
noi am fost la piscina si la masa impreuna cu prietenii nostri, a fost tare dragut si astia mici super cuminti, ruxi a si dormit pe un pat pliant, in muzica si tipete de copilashi......cand ii e somn cred ca doarme si in picioare nu leganata cum adoarme ea de obicei la pranz
va pup pe toate
noapte buna, somn usor
monica

aissa spune:
Sal. Am terminat aproape cu bagajele (mai are Tony sa zica ce isi ia, sa punem ultimele chestii, acte...etc), acum sunt prin bucatarie, apoi intru la baie. Maine plecam devreme, eu as vrea pe la 4-4 jumate asa ca nu stiu daca mai apuc sa intru diseara pe aici. Va pup, sa fiti cuminti! Si bafta Andre_ea la examene!
Poze