Rahova sau apropiere (28)
Raspunsuri - Pagina 23

Dory232002 spune:
Monica, ma bucur ca ti-a fost bun, sa-l porti sanatoasa si cu mare placere.
Cristina , bravo!,bine ca nu a fost doar ceva de moment, asa stiam si eu in legatura cui adeverinta de la notar dar cineva mi-a spus ca iti trebuie chiar daca copilul pleaca insotit de ambii parinti, desi eu nu prea vad logica

violeta69 spune:
Dory, da la electromagnetica a fost!
bine ca a scapat!
asa a avut el parte de din astea care nu l-au avut la suflet..."norocul"lui...
bine ca a scapat,insa de acum am sa fiu f atenta la ce-mi spune el,ca uite daca nu l-am ascultat la timp?!(ma refer la fazele cu bataia si cu umilirea...)
eu,sper ca la un psiholog adevarat va iesi ceea ce e adevarat,iar ce mai e de corectat(faptul ca nu are astampar,de ex) sa corectam,dar parca totusi asa nu as lasa-o pe vrajitoarea aia linistita.....
monica,vreau si eu prajitura,mai ai?!
fetele,va pup
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

monica-elizabet spune:
multumesc frumos Dory
Cristina, ma bucur ca ale e ok...se mai intampla sa fie si mai moale dar uite cum ne speriem noi
violeta, mai am...hai vii?
noi am fost la alex la gradi la petrecere a fost tare dragutz, astia mici s-au simtit bine dar acum sunt varza de obositi.
va pup pe toate sa aveti o seara placuta si racoroasa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
cristina, mi-a zis mama ca au adus nisip acolo la ea la bloc deci in curand fac parculetz
monica

aissa spune:
Suuuper veste Monica! Cu parc asa aproape nu imi mai fc griji, o sa aiba si socrela unde sa o duca, daca incepe vreo ploaie ajungem repede! Misto!
Mai, pe mine m-a sperit aseara o vecina ca cica dupa 15 iulie vin calduri mari, peste 45, cica ce a fost marti e mic copil . Realmente mi-e teama, eu luni noapte am decretat cea mai groaznica noapte din viata mea, iar marti....uff, ingrozitor. Asa o fi?
Poze

Dory232002 spune:
Mai. eu nu am auzit decat la tv ca zile ca ceve de alalteieri vor mai fi si in iunie si in august .
Acum fug ca am fierul de calcat in priza, am calcat o parte din rufe si sper eu ca pana se trezeste Alexa sa le calc pe toate .
Va pup.

Dory232002 spune:
Noi maine vrem sa plecam la Busteni, poate e mai racoare pe acolo, sa scapam si noi de 2 zile de caldura ca de luni...., o luam de la capat.
Voi ce faceti?, pe unde sunteti ca vad ca nu mai spuneti nimic.

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
da cris asa am citit si eu ca vor mai fi zile,chiar o per caniculara
Dory, spor la treaba
eu am gatit ieri o supitza de pui si o lasagna cu dovlecei(nu mai facusem niciodata) a fost un real succes in fam meaazi vreau sa ma duc sa ma tund dar sa vad cum stau cu timpul...va pu pe toate
numai bine
monica