Rahova sau apropiere (28)
Raspunsuri - Pagina 27

Dory232002 spune:
Andreea, bine ca ai terminat, asa cum a spus si Monica, ai sa vezi ca nu te intreaba nimeni cu ce nota ai terminat.
Monica, da mi-ai lasat nr. de tel. al mamei tale, dar nu am vrut sa deranjez, mai bine i-l dai tu pe al meu sa ma sune cand poate dansa sa ne vedem.
Violeta, sunt convinsa ca totul o sa fie bine.
Sa nu uit sa va informez ca sau apucat de facut si de parculetul de langa blocul meu .
Fetelor, o fi bine la mare???, Cristina, ma gandesc la tine si abia astept sa va intoarceti sa ne spui cum a fost.
Acum ma duc sa culc fata, va pup.

monica-elizabet spune:
dory, am vb cu mama si zicea ca nua re nr tau deci nua vea cum sa fi fost eapliz sa-mi trimiti tu un pm cu nr tau ca eu nu-l mai am acum si urmeaza sa te sune ea...multam fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Monica, stiu ca nu a fost mama ta , caci ma sunat cineva de pe acelasi nr. aseara si am descoperit cine a fost , iti dau pm acum.Cum se mai sinte Ruxita?, dar Alex?

monica-elizabet spune:
am primit si notat...multumesc
monica

Dory232002 spune:
Neata!
Noi ne pregatim de iesit afara.
Voi ce faceti?
Ce ati mai gatit ca treuie sa fac ceva de mancare si nu mai stiu ce

violeta69 spune:
Andreea,ieri nu m-am uitat la ce ai scris tu ca eram cam suparata si obosita...deci felicitari...tb sa dai de baut!!!
dory,sa va distarti afara...si bafta la cautat ce mancare sa mai faci....
monica,pipici de la mihnea pt alex ...voia sa-i spuna de aseara cand l-a vazut in poza,dar nu l-am lasat eu....
si de la mine pt voi toate si pt prichidei
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

anangel_lexi spune:
Buna!
In primul rand, felicitari Andre_ea, pentru licenta! Dai de baut! Ce facultate ai terminat, cumva limbi straine?
Vio, nu mai fii suparata, nu cred ca hiperactivitatea sau lipsa de atentie sunt probleme asa de grave la un copil de varsta lui Mihnea. Sunt sigura ca in timp o sa reuseti sa le remediezi.
Imi aduc aminte ca si mama a mers cu mine la un psiholog cand eram mica, am avut de facut niste teste asemanatoare cu ceea ce ai descris tu, dar habar n-am care a fost verdictul. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
dory, eu am facut piure de spanac cu oua ochiuri si tortelini cu piept de pui si sos.
azi noapte mi-a tusit ruxi in cap de m-a zapacit, araca imie ra asa mila de ea, am trezit-i i-am dat miere, apa...nimik...alex era cam obosit azi dim cand a plecat la gradi credca tot din cauza asta...
va pup pe toate
numai bine
monica

Dory232002 spune:
Neata !
Monica, cum mai este Ruxi?Trimite-mi si mie reteta de tortelini cu piept de pui si sos.
Aseara nu am mai reusit sa intru la calculator doar atat cat le-am tras pozele de la nunta pe un cd finilor care au venit la noi, si sincera sa fiu nici nu prea am mai avut chef, caci ma sunat sotul pe la 7 sa-mi spuna ca mai intarzie pana ajunge acasa caci se duce la politie ca a gasit masina lovita in partea din spate, fusese toata ziua parcata prin 13 Sept., iar seara cand sa o ia sa se intoarca acasa...., a gasit-o asa .