Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Fania spune:
Subscriu la cele spuse de tine soleil. E intr-adevar o chestie de viziune.
Noi am stat in Porto Carras hotel Meliton, care pentru 5 stele mi s-a parut murdar, bufetul de breakfast si cina saracacios iar faptul ca bauturile la cina (altfel inclusa)se plateau (un suc 3 euro si o apa 4 euro) mi se pare chiar o porcarie. Mancam zilnic la pranz in Neo Marmaras pe care reusisem sa-l invat pe dinafara si mi s-a parut un orasel mic si cam "prapadit" altfel pitoresc.
Drumul cu vaporasul ne costa 2 euro/pers. din Porto Carras in Neo Marmaras.
Porto Carras mi s-a parut cel mai "aranjat" loc din Sithonia.
Am mai fost in Grecia in 1999 dar fara copil situatia se vedea altfel.
Pentru copii mai nimic ca si mijloc de distractie...un orasel de distractii in Neo Marmaras in care nici nu am pus piciorul vazand cum arata...
Preturile mi s-au parut putin exagerate....O plimbare cu salteaua gonflabila trasa de barca pentru 3 copii 40 de euro ?!inchirierea unei barci pe o zi ne-a dus la 130 euro.
Sincer anul trecut la Nessebar hotel IFA pentru copii a fost mult mai "marfa".
Raman deci la concluzia mea ca Turcia este the "best off" pentru familiile cu copii.
poze
diana2004 spune:
Lucas ,am fost in Schiatos numai o zi in croaziera ,am acostat in portul principal ,foarte pitoresc ,dar nu stiu nimic de cazare sau plaja .Apoi am mers cu vaporasul pina la o plja super linga o padurice de pini ,am inteles ca era o rezervatie naturala .Ne-a placut f mult ,apa era atit de limpede .Toata insula are golfulete ,erau acostate iahturi ,impresia a fost de pitoresc .Daca mai mergem in Grecia ne-am propus sa mergem neaparat in insule .
Annes ,am fost in Paralia acum 4 ani ,ne-a placut statiunea ,plaja mare ,apa buna .Am stat la niste vile care aveam si o chicineta ,gresie pe jos ,curatenie trebuia sa ne facem singuri ,inclusiv sa ducem gunoiul jos .Apa calda era caliie pt ca se incalzea de la soare ,toata statiunea are sistemul asta .La vremea respectiva ne-a placut ,la banii pe care i-am dat stiam ce ne asteapta .
Theodora spune:
Buna fetelor...ma bucur ca multe din voi ati avut vacante frumoase si sper cele ce nu au gasit ce au dorit sa nu renunte din cauza unei nereusite...Grecia e un loc minunat,trebuie doar descoperit...
Acum eu vin la voi cu o intrebare inversa........vrem sa venim in Romania cu masina pe 11/12 august...vom face calatoria in doua zile pt ca e obositor si in plus nu vrem sa fin in Bulgaria noaptea...noi am gasit pe http://maps.google.com/ harta cu indicatii excelente exact ca GPS...
Intrebarea mea e...cat e drumul de la iesirea din Grecia pana la intrarea in Romania...adica Bulgaria in cate ore o facem? E greu drumul,asfaltat,cum e cu benzina...in general m-ar interesa experientele voastre pe teritoriul bulgar!
Astept cu nerabdare sa vin,nu am fost de 9 ani si sigur voi avea impresia ca merg in locuri necunoscute...ai mei nu stiu nimic,le voi face surpriza!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
M&M spune:
quote:
Originally posted by Theodora
Buna fetelor...ma bucur ca multe din voi ati avut vacante frumoase si sper cele ce nu au gasit ce au dorit sa nu renunte din cauza unei nereusite...Grecia e un loc minunat,trebuie doar descoperit...
Acum eu vin la voi cu o intrebare inversa........vrem sa venim in Romania cu masina pe 11/12 august...vom face calatoria in doua zile pt ca e obositor si in plus nu vrem sa fin in Bulgaria noaptea...noi am gasit pe http://maps.google.com/ harta cu indicatii excelente exact ca GPS...
Intrebarea mea e...cat e drumul de la iesirea din Grecia pana la intrarea in Romania...adica Bulgaria in cate ore o facem? E greu drumul,asfaltat,cum e cu benzina...in general m-ar interesa experientele voastre pe teritoriul bulgar!
Astept cu nerabdare sa vin,nu am fost de 9 ani si sigur voi avea impresia ca merg in locuri necunoscute...ai mei nu stiu nimic,le voi face surpriza!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
Noi am traversat Bulgaria in aproximativ 7- 8 ore. Drumurile sunt bune( mai bune ca la noi), nu trec prin atatea localitati . Trebuie sa respecti insa regulile de circulatie, au foarte multe echipaje de politie care abia asteaptau sa apesi mai tare pe pedala de acceleratie. Am pus benzina din Grecia , inainte de granita cu Bulgaria si ne-a ajuns(avem o masina pe motorina)pana in Romania. Pe centura Sofiei sunt oarecare probleme pentru ca nu au foarte multe indicatoare si se lucreaza( am pierdut 2 ore aici)
Drum bun!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
roxanaz spune:
Nei Pori
Eli30
Buna fetelor,
Am o intrebare...a fost cineva la Vila Stelios din Nei Pori? Ce-mi puteti spune despre conditiile de cazare de acolo? Multumesc !
Dar de agentia Gerada din Ploiesti? Este serioasa?
Eli
antosit spune:
Buna!
Anul asta ne-am hotarat pt. vacanta in Grecia si ne-am oprit la Rhodos- Hotel OceanBlue (pachet 7 nopti+allinclusive+avion).A mai fost cineva,ce va placut (sau nuva placut),cum este hotelul, mancarea...???
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
valiburu spune:
multumesc pt raspunsuri! Am fost in Grecia si vom mai merge. Recomand hotelul kriopygi beach de 3*+! Kriopygi este unul din oraselele de pe bratul Kassandra! Nu prea ai ce sa faci acolo, dar am mers in diferite locuri in fiecare zi. Am vazut toate localitatile din Kassandra! Zonele sunt f frumoase. Am fost si in Sithonia, unde totul este mai salbatic, plajele sunt bine amenajate.
Agentia prin care am fost este de pe net: www.rezervare.ro! Sunt seriosi din ce am vazut noi! Gasiti informatii si pe forumul reno.ro, sectiunea calatorii. Aveti acolo informatii multe despre fratii bulgari si despre Grecia
Vacanta placuta tuturor
aissa spune:
Ridic subiectul pt ca am o oferta pt iunie la Nei Pori si trebuie sa ma decid destul de rapid daca accept sau nu. Banii sunt ok, adica am cautat tarifele si mi se pare bine (170 eur+230 lei de pers care include 8 nopti cazare la 3* cica, demipensiune si excursie la Meteora, turul lui Salonic de asemenea). Locatia e testata ca e al 3-lea an cand merge tipa care mi-a facut oferta in acelasi loc, ea organizand o tabara de fapt.
Ce ma tine putin pe loc este drumul cu autocarul cu copil de 3,5 ani. E ok? E crunta experienta? Vad ca in chiar prima postare de pe acest capitol intreba cineva acelasi lucru dar pe toate cele 9 pagini nu i-a raspuns nimeni fetei. Ia sa vad ce noroc am eu.
roxana c. spune:
Bantui pe forum la ora asta si am vazut intrebarea ta.
Deci: acum 3 ani( in 2005) am fost prima data in Grecia, in Paralia. Fiind prima data cand ieseam din tara, am ales drumul cu autocarul si la fel ca si tie, si mie imi era teama mare de reactia Anei, care atunci avea exact 3 ani si jum. Dar....surpriza, fetele mele au fost cumintele, n-am avut niciun fel de probleme cu ele. Le-am luat carti de colorat si diverse joculete care le-a ocupat timpul. Oricum mare parte din drum au dormit, ptr ca am mers noaptea. Am si poze, sa caut si le pun.
Acum....depinde si de copil, dar tine seama ca fii-mea e mai zvapaiata de felul ei, si totusi a stat cuminte, in scaun. ( am uitat sa spun ca am luat loc in autocar si ptr ea)
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)