Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Super multumesc de raspuns. Si noi vom avea 3 locuri, adica fiecare cu locul lui iar peste noapte probabil unul din noi se va sacrifica si va sta pe jos pt a avea ea bancheta intreaga sa poata dormi. Am inteles de la tipa care organizeaza tabara ca avem si tv si poate pune desene animate pana capoteaza copiii asa ca sper sa ne descurcam si noi asa cum au facut-o si altii.
roxana c. spune:
Aissa, in pozele pe care le-ai vazut, eram la intoarcere, in vama la greci, unde am stat aproape 7(sapte) ore. Acum - din cate am inteles- se trece fara sa mai faca vreun control ca atunci, si fara sa stai in vama de nebun( suntem in UE, domnle)
Dar oricum, ultima zi a fost grea ptr ca am predat camera la 9 dimineata si am stat pe plaja si pe terasa pana cand am plecat, adica seara, pe la 18. Deci cred ca dormeau si pe maracini daca le puneam
Parerea mea este ca te vei descurca, stiu persoane de pe forum care au plecat cu bebei mai mici, in jur de 1 an, cu autocarul, si tot in Grecia, asa ca fetita ta....la 3 ani si jum....este deja domnisorica
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
noi2 spune:
Zilele trecute am luat si noi biletele pentru vacanta, in Grecia, la Nei Pori..cazare la vila, fara masa, doar transport si cazare..a fost ieftin, nu ma astept la cine stie ce, doar liniste sa avem.. si camera dubla.. Am fost in acelasi loc acum vreo 7 ani, dar voiam sa va intreb ce preturi se mai practica...un pranz, o cina..banuiesc ca au crescut ca peste tot..macar asa sa imi fac o idee de ce banuti avem nevoie.
Va pup si sa auzim de bine
..shi te iubesc...
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Fratele meu ar vrea sa mearga in vara aceasta in Creta,dar nu stie unde.Daca ati fost careva,imi puteti da mai multe detalii,despre hotel,preturi,agentia cu cate ati fost...Ar vrea intr-o zona mai aglomerata,ceva gen Mamaia.
Eu am fost acum 2 ani in Halkidiki,la Possidi...cine are intrebari,ii stau la dispozitie.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
_giulianna_ spune:
Eu si sotul vrem sa mergem anul asta de Pasti in Grecia pe cont propriu. Voi ati mers asa sau numai prin agentii?
Anul trecut am fost in Halkidiki, ne-a placut dar acum vrem sa vedem si altceva.
Fetele care ati fost pe cont propriu dati-mi si mie un semn. Nu stiu ce sa aleg...
12+
Mamica de septembrie 2008
stefiuta spune:
Buna fetelor!
Si noi mergem de Pasti in Grecia, in Halkidiki, nu am mai fost niciodata si sunt f curioasa si emotionata. Vom merge cu auto-propriu, ne-am rezervat doar cazarea si masa acolo. Asa ca astept si eu sfaturi, idei si tot ce credeti ca ar trebui sa stim.
leuta
karmenutza spune:
Giulianna, noi anul trecut am fost prima data in Grecia. Am luat cazarea de la o agentie din Bucuresti si am mers cu masina noastra. Anul asta ne-am facut curaj si plecam pe cont propriu si cu cazarea, adica cu rezervare direct pe net. Ca destinatie, mai aproape de Romania ai putea incerca Tassos, Corfu, Halkidiki etc.
Catalina
Candy spune:
Zuppy, noi am facut o rezervare la Hotel Aristoteles in Atena (langa piata Syntagma), 3* (locale) ne costa 52 eur/noapte cu mic dejun. Hotelul e chiar langa Agentia Atlassib, sotul meu s-a cazat de 2 ori acolo cand a fost in delegatie: www.aristoteleshotel.gr
Nu e un hotel de lux, e cam de 2*, dar curatel si situat central, noi vrem doar o cazare intermediara. In general la ei camerele sunt very basic, doar strictul necesar, nici un rafinament, nimic. MD consta intr-un ou fiert, sunca, cascaval, gem, chec, cafea sau ceai.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
karmenutza spune:
Noi pentru intoarcerea spre casa am programat o oprire de 2 zile la Atena si am facut rezervare la Apollo hotel. Tot asa, nu lux, cu mic dejun inclus; sunt destul de scumpe hotelurile in orasele mari. Nu se compara cu preturile de la vile, hoteluri, pensiuni din statiuni etc. http://www.apollonhotel-athens.com/
Catalina