Vacanta in Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rov spune:

Anul acesta vrem la Paralia Katerini...prima data in Grecia...
Puteti sa-mi recomandati o agentie, un hotel...preferabil demipensiune
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

In Tolo a fost cineva? Cum e drumul pana acolo, unde ar fi indicat sa luam o noapte cazare ?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

roxana c, in tolo am fost eu acum citiva ani, am facut un circuit si citeva nopti am stat in tolo; este aboslut superb si foarte romantic, drumul pina acolo este insa lung, am vazut ca ai copii,o sa plecati impreuna cu ei?eu iti recomand oprire in katerini sau mai bine in larisa,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Melina, da, cu copiii, cu fetele n-am probleme, anul trecut am fost la Kusadasi, cu oprire o noapte, dar anul asta vreau sa-l iau si pe cel mic si aici e problema. Oscilez intre Turcia si Grecia , ai idee cati km sunt pana in Tolo? Si trebuie sa trec cu ferry sau nu? Cum e drumul, cu sau fara serpentine? (am mai fost in Paralia, deci pana acolo stiu drumul, dupa nu mai stiu)

Sa plec cu avionul ma rupe la buzunar, in Turcia as da aprox 1200 euro numai transportul, ceea ce mi se pare enorm, presupun ca si in Grecia e tot cam asa.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Roxana c, http://www.viamichelin.com Aveti aproape 1400 km pana acolo. Puteti sa faceti o oprire in Katerini, poate. (mai ales ca acolo cunoasteti zona)
Nu se trece cu ferry. Exista pod peste canalul Corinth. Chiar doua poduri, mi se pare. Uita-te pe google earth si pe viamichelin pentru variante de drum. Cand plecati?
Editez sa mai sterg din link-ul ala ca s-a latit rau pagina.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Fetelor, buna!
Am vrea sa mergem in CReta in iunie, incepand cu 20... Suntem 2 adulti cu un copil de 5 ani. Doua intrebari la voi:
1. Cam ce temperaturi sunt aer/apa in a doua jumatate a lui iunie? Pot copiii intra in mare/piscine?
2. Recomandati ceva hotel pentru zona de nord a Cretei? Ma gandeam ca acolo vom inchiria o masinutza, de aceea nu ne-am arunca la mai mult de 3 stele eventual cu demipensiune.
Va rog mult sfaturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

roxana c., da, se poate trece canalul Corinth cu masina. Nici nu-ti recomand avionul, pierzi tot peisajul. Din punctul asta de vedere, consider ca Peloponezul este superb. Daca ajungi in Tolo, mergi si in Napflio, nu vei regreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Concediu in Grecia
simona7
Trimis la - 18/03/2008 : 08:21:36
--------------------------------------------------------------------------------

pentru cine a fost in grecia -halkidiki, philoxenia, mai exact, va rog sa-mi dati si mie mai multe amanunte?
cum e vrema pe la mijlocul lui iunie, sunt tantari,
sunt locuri de joaca pt copii,amenajate? piscina e cu plata?
dar despre plaja?

exista market-uri in zona de unde te poti aproviziona cu iaurt, lapte si altele necesare copiilor?

astept detalii de la cei care au fost si sunt drahuti sa impartaseasca din experienat lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

o persoan#259; pe care o cunosc a fost la Philoxenia Bungallow în august 2006 - impresii si fotografii gasesti aici: http://supereva.ro/impresii.php?id=227
Daca doresti, il pot intreba daca este dispus sa-ti dea detalii prin mail/YM [nu are cont aici, pe despre copii]

---

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bozomic
Trimis la - 27/03/2008 : 13:55:35
--------------------------------------------------------------------------------

Bun gasit tuturor!
As vrea sa va intreb daca a stat cineva in Vourvurou.
Ma intereseaza ca locatia sa fie aproape de plaja si de taverne.
Orice informatie despre localitate este binevenita! Multumesc anticipat,
Bozomic.

Mergi la inceput