Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Crinutz spune:
Theodora, pai cu banii astia normal ca mergem toti in Thassos. Eu o sa dau pe sejur 215E/persoana. Am cautat si eu oferte pt Corfu, Creta, Skiathos insa nu prea te apropii de ele, nici macar pe la pensiuni. Si thassosul este f frumos pt cine cauta liniste, relaxare si peisaje. Eu ma oftic ca merg prea multi roamani in Thassos, as vrea ca macar acolo sa scapam de cuvintele vulgare. Dar asta e, sper ca in perioada in care merg eu sa nu fie prea multi romani pe acolo.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Theodora spune:
Ai dreptate crinutz legat de preturi...si sincer nu am idee cum e cu agentiile in Romania...am dat si eu cu parerea si am zis asa ca va citesc si tot de aceleasi locuri aud....A zis Adriana de 5 stele si de Corfu si am zis sa dau asa un pret de idee...dar iar...la agentii poate e mai ieftin...
si ca sa nu crezi ca eu imi permit,noi am avut camera gratis,sotul meu lucreaza si pt Federatia greaca de Biliard si anul asta au facut Campionatul Mondial de Biliard...cu trei bile...in Corfu si Federatia a avut 40 de camere pt organizatori,jucatori si altele.....ca altfel nu vedeam eu asa lux.........A castigal begianul!!!
Va pup si vacanta placuta....eu oricum petrec bine,stau la 5 minute cu autobuzul de mare,de luni avem autobuz gratis de la primarie,ne ia de acasa si ne aduce...ma duc sa fac un frape ca lesin de cald...zilel astea ne-a omorat calcura...acum sunt afara 38 gr...ieri si alaltaieri au fost chiar 45gr!!!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
oana.iat spune:
Valiburu, am fost in 2005 in Halkidiki si a fost superb. Am stat la un alt hotel, dar din discutiile cu alti romani de la Kriopigi Beach am inteles ca e f. bine acolo. au fost f. multumiti. In statiune nu prea ai unde sa te plimbi, insa se fac excursii care se platesc. Au excursii pt fiecare zi de sejur in locatii diferite. Iti recomand sa te duci neaparat la Meteora si in croaziera de la Muntele Athos. Este superb in ambele locuri. Croaziera e cu un vapor imens cu sute de pasageri din toata lumea, iar excursia de la Meteora a durat de la 5 dimineata pana seara la 23. La Meteora se merge cu autocarul si distanta e mare. Insa, sunt manastiri care merita vazute. Noi am avut all inclusive si pt zilele cu excursii ne dadeau de la hotel un pachet. Iti doresc un sejur placut, a tare frumos!!
oana.iat spune:
Amalia, noi am fost in Halkidiki, citeste postarea de mai sus. In ceea ce priveste masa, avand in vedere ca mergi cu un copil eu as opta pt all inclusive. In felul asta scutesti timp de asteptat pe la restaurant si chiar bani, ca nu-i tocmai ieftin sa mananci la restaurant. In plus, la all inclusive ai incluse si bauturile. Noi am cumparat doar cate o sticla de apa seara sa avem in camera, in rest nu am avut nevoie de nimic in plus.
ocu spune:
Cristina26, am vizionat pozele, sunt foarte frumoase, abia astept sa mergem doar ca mai avem de asteptat pana pe 3 sept.Sa ne mai dai ceva indrumari, am retinut unde se mananca cel mai bine.
Sa aveti o vara placuta in continuare!
M&M spune:
quote:
Originally posted by ocu
Cristina26, am vizionat pozele, sunt foarte frumoase, abia astept sa mergem doar ca mai avem de asteptat pana pe 3 sept.Sa ne mai dai ceva indrumari, am retinut unde se mananca cel mai bine.
Sa aveti o vara placuta in continuare!
Multumesc! Cu mare placere te ajut cu ce stiu.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
grati.ela spune:
Eu am venit din Corfu si am povestit cum a fost aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103409
M&M spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Eu am venit din Corfu si am povestit cum a fost aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103409
Gratiela, am citit patania voastra!!! Nu - mi vine a crede!!!... Doamne!!! Mai rau decat in Romania!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
melina34 spune:
gratiela, inainte sa pleci ai intrebat despreconditiile de cazare, despre masa? ai verificat pe forumuri toate info despre roda si hotelul la care vei sta?
inca ceva, poti sa ne spui cu ce agentia ai fost ca sa NU ne ducem si noi?
M.
grati.ela spune:
cu avia tour...au si cei de la christian tour...am cautat pe tripadvisor (singurul loc unde am gasit ceva detalii) si descrierea a fost foarte indulgenta...nu ma asteptam la lux dar macar am indraznit sa sper ca va fi curat si mancarea inghitibila.
9+