Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 5
adiutza spune:
Ziua buna!
Mai am si eu o intrebare: stie cineve cum este Hanioti dupa incendiile de anul trecut??? Plecam pe 14 iulie si mi-e teama sa nu fie afectat prea rau....
Multumesc frumos!
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Crinutz spune:
cristina, zi-ne ceva de preturile la mancare, cam cat era o masa obisnuita? Ati mancat la "Irene" ? Ciudata chestia cu tantari si muste. Noi anul trecut nu am vazut picior de asa ceva doar vestitele albine, multe, multe si carnivore . Poate sunt doar in anumite perioade ale anului sau din cauza temperaturilor.
Intrebari ar fi dar nu mai stiu acum ce vreau sa stiu, dar o sa te mai terorizez cu inttrebari. Mai e atat de mult pana la sf lui august!!!!
a, cam cat va costat toata vacanta asta, asa cu totul (daca nu e secret)?
te asteptam cu pozute cat mai repede.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
M&M spune:
quote:
Originally posted by Crinutz
cristina, zi-ne ceva de preturile la mancare, cam cat era o masa obisnuita? Ati mancat la "Irene" ? Ciudata chestia cu tantari si muste. Noi anul trecut nu am vazut picior de asa ceva doar vestitele albine, multe, multe si carnivore . Poate sunt doar in anumite perioade ale anului sau din cauza temperaturilor.
Intrebari ar fi dar nu mai stiu acum ce vreau sa stiu, dar o sa te mai terorizez cu inttrebari. Mai e atat de mult pana la sf lui august!!!!
a, cam cat va costat toata vacanta asta, asa cu totul (daca nu e secret)?
te asteptam cu pozute cat mai repede.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Sunt doua restaurante " Irene"!!!Unul e restaurant , e chiar primul din sirul de taverne , restaurante si baruri, despartit de o straduta de restul sirului. Si mai e Taverna Irene, intre 2 baruri, Margarita si inca un nume...La amandoua am mancat super bine!!!
Preturile , zic eu , acceptabile. Sotul meu este un mare gurmand. Cam 25- 30 de euro , masa , care continea asa: o salata greceasca, un thathiki( sper ca am scris bine), doua platouri, fie cu friptura de porc sau cu peste, sau frigarui, o bere si un suc pt mine. Cele mai bune preturi mi s-au parut la Taverna Irene.
INtreaga vacanta ne-a costat cam 650 de euro, in conditiile in care ne-am cumparat si cateva suveniruri.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
karmenutza spune:
'Neata, fete plimbarete!
Vin si eu cu o intrebare intrebatoare: A auzit cineva dintre voi despre Vila Erato din Kalithea (Halkidiki, Kassandra)? Sau ati fost pe acolo? Am rezervat acolo un apartament, plecam la inceputul lui august si as fi vrut sa stiu dinainte cate ceva despre locatie, in afara de cele spuse de agentie. Am mai cautat si pe net, am gasit ceva fotografii dar fara pareri ale turistilor.
Mai merge cineva in aceasta perioada in zona? Noi prin Bulgaria ne-am tot vanturat asa, de colo - colo pe weekend, chiar ne-a apucat si noaptea pe acolo dar nu am avut niciodata nici un fel de neplaceri.
Vacanta placuta celor care plecati curand. Ca eu nu mai am rabdare sa vina august!
Catalina
adi69 spune:
Inca nu ne-am hotarat unde,dar am vrea sa mergem in Grecia in septembrie ,o saptamana.Am vrea sa stam la hotel de 4/5 stele..UAI daca se poate,am inteles ca pe insula Corfu e frumos..
Aveti ceva recomandari?Mergem cu fetita de 5 ani si vrem sa fie si ceva gen parc de distractii,parc acvatic in zona..Cunoasteti ceva?
Amalia spune:
Buna, vad ca multe din voi ati ajuns deja prin Grecia. Ne-am dori ca anul acesta sa ne facem si noi acolo concediul. Plecarea ar fi cam dupa 9 august si ne intereseaza un sejur de 7 nopti.
V-as ruga daca ne-ati putea recomanda o locatie in care sa ne simtim toti 3 bine (eu, sotul si baietelul nostru de aproape 6 ani), aproape de plaja (o plaja fara pietre).
Cum ar fi ok sa rezervam?...cu demipensiune (adica masa de dimineata si cea de seara) sau all inclusive?. Legat de transport, ne-am decis la avion ca este timpul mai scurt.
Am gasit zeci de oferte pe net si tot atatea pareri pro si contra despre locatii. Nu mi-as dori sa ajung acolo si sa traiesc pe pielea si pe banii mei, dezamagirea pe care au simtit-o altii ajungand in locuri mai putin primitoare...asa ca va rog pe voi sa ma indrumati putin.
Va pupic!
Sanatate maxima!
M&M spune:
Buna,am pus catevapoze din grecia
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
mirela68 spune:
Cristina, frumose poze.
Ne-am hotarit si noi, din 24 august Thasoos- zona Skala Rachoni,daca ai ajuns prin zona asta spune-mi cum ti s-a parut. Am rezervat direct la greci 10 nopti+mic dejun.
Vom pleca 3 masini , ramane sa vedem ce traseu alegem, prin Sofia sau cealalta varinata cu intrare in Grecia prin Ormenio. Cred ca vom alege a doua varianta.
Mirela
M&M spune:
Mirela, noi doar am trecut prin Skala Rachoni, nu am si ramas sa vizitam. Dar din ce am vazut noi, peste tot este frumos in Thassos. SPer numai sa nu prindeti vreme caniculara, saptaman trecuta a fost acolo o colega de serviciu de-a sotului si ne-a povestit ca a fost groaznic...40 de grade !!!
Cristina
Theodora spune:
quote:
Originally posted by adi69
Inca nu ne-am hotarat unde,dar am vrea sa mergem in Grecia in septembrie ,o saptamana.Am vrea sa stam la hotel de 4/5 stele..UAI daca se poate,am inteles ca pe insula Corfu e frumos..
Aveti ceva recomandari?Mergem cu fetita de 5 ani si vrem sa fie si ceva gen parc de distractii,parc acvatic in zona..Cunoasteti ceva?
Adriana
Adriana,eu abia m-am intors de o saptamana din Corfu,e minunat acolo intr-adevar si merita vazut...pacat ca mai toti va duceti in THASOS si Chalkidiki...Grecia are asa multe locuri frumoase,eu zic sa cautati mai multe oferte si mai speciale...fara sa vreau sa spun ca acolo nu e frumos...dar ar fi frumos sa dau de voi peste tot...In Corfu cu mare greutate am dat de niste romani intr-un mic markit si nu m-am abtinut sa nu le vorbesc...mare le-a fost bucuria ca am vorbit cu ei,i-am ajutat la cumparaturi si am stat o gtramada cu ei...dar numai astia au fost...Eu am fost intr-un hotel de 5*****,dar sa stii ca nu e mare socoteala,plus ca acolo vei da mai mult de oameni in varsta,plini de bani,germani de cele mai multe ori...care dupa o viata intreaga,au bani de cheltuit si intotdeauna aleg 5*...Primele zile chiar eram depresionata ca nu vedeam mai nici o mamica cu copiii in hotel...apoi au mai aparut...dar nu "vorbeau ca noi" cum zicea gemenii...oricum ei se au unul pe altul si au petrecut 10 zile minunate...
Daca vrei sa dai un ochi am fost in www.marbella.gr/start.htm" target="_blank">MARBELLA CORFU
In perioada asta e cam 230 euro/zi,apoi 320 euro/zi si in august 410 euro/zi...dar astea sunt preturi pe care le stiu din camera,pt agentii si organizat probabil au alte preturi...
Din pacate nu stiu mai multe despre Corfu,Makis era acolo cu munca si nu am facut multe plimbari...dar ce am vazut mi-a placut si va recomand cu caldura!
Si inca ceva,mancarea care se ofera la mic dejun si cina e din belsug,e bufet si fiecare isi pune ce vrea si cat vrea in farfurie...noi mancam dimineata si poana la 18.00 seara eram ok...doar gemenii mai mancau cate ceva la pranz...
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM