Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 4
V. Erica spune:
Patricia, noi mergem prin Mareea, cu masina ca suntem 5 si ne-ar rupe avionu`.
Hehe, ce scumpa Rebe! A mea zice "mergem sa ne balacim la mae". Mi-e cam teama de cum se vor comporta copiii la un drum asa lung cu masina...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
M&M spune:
M-am intors!!! A fost superb!!! AM gasit cazare la o pensiune inainte de LImenaria!!!! Eram pe o plaja doar 10 persoane!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Crinutz spune:
cristina, doar atat ??? mai povesteste-ne. Pe mine ma intereseaza ce drum ati ales si cam cat ati facut (la ce ora ati plecat)? Ce preturi mai sunt anul asta prin thassos? Ce ati vizitat pe acolo?
pupici si bine ai revenit!
Am tot auzit niste zvonuri ca ar trebui sa ai rezervare ca sa treci cu ferry. Ati avut si voi asa ceva? Ca noi anul trecut ne-am dus in port si gata am trecut. Sa se fi schimbat anul asta ceva?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
mirela68 spune:
Te rog, Cristina.
si eu astept sa mai povestesti...
Care loc ti-a placut cel mai mult pe insula, care plaja?
Albine, erau?
Crinutz spune:
Da, da, chiar, mai erau albine??? Ca astea chiar te dispera la un moment dat. Te asteptam, desi cred ca la ora asta esti obosita si poate dormi.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
M&M spune:
Cu ce sa incep???? SUnt atatea de povestit...
Bulgaria: trebuie vignieta de 5 euro, ti-o dau chiar de la granita, sunt politisti prin localitati, dar te atentioneaza ceilalti conducatori auto( noi oricum in localitati am mers cu viteza mica), drumuri muuuult mai bune ca in Ro si mult mai multa curatenie, darATENTIE la indicatoare, sunt cam zgarciti la capitolul asta, noi ne-am ratacit pe centura Sofiei( unde de altfel se lucreaza si este o nebunie cumplita, am facut 1.30 h pe centura si la dus si la intors, deci nu conteaza ziua sau ora).
Drumul ales: Giurgiu- Russe - Byala- Pleven - Sofia - Kulata - Kavala- Drama - Keramoti( cele ingrosate sunt in Grecia) si am facut 14 ore.
In Grecia, ferryboat-ul costa 14 euro pt masina si 4 euro de pers.NU TREBUIE REZERVARE!!!!
ORELE:
Din Keramoti: 7.00 ; 9.30; 10.30 ; 13.15 ; 14.15 ; 15.30 ; 17.00 ; 19.00 ; 21.00 . Din KAVALA: 5.45 ; 9.00 ; 11.45 ; 13.30 ; 16.15 ; 20.00
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Crinutz spune:
Vad ca ti ales un drum diferit de cel obisnuit care trece prin ormenio. Cat va luat, ca ore, sa ajungeti in Keramoti? E mai scurt prin Sofia sau e mai ok dpdv al indicatoarelor? Zi-ne de albine!!!! si de preturi.
Scuza-ne ca te batem la cap dar suntem curioase iti dai seama si nerabdatoare.
M&M spune:
In Thassos. mi-a placut la nebunie!!! Apa marii calduta, plaja curata, apa curata, vedeai pe unde mergi!!!
Noi am stat la o pensiune inainte de Limenaria!!! SI in fata pensiunii era o plaja pe care nu erau decat vreo 10 oameni pe vreo 150 de metri lungime plaja. Noua ne-a placut acest aspect!!! Dar plaja super era si in Potos si in Paradise Beach. DE mancat mancam in Potos, am tot incercat diverse restaurante pe malul marii. Sincer am mancat bine peste tot. AM mers prin brutarii sa cumparam prajituri , suuuuper bune, gen baclava!!! AAAA...ce era enervant erau mustele !!!
MI-a placut Thassos-ul , oraselul. Ne-am plimbat o zi prin Thassos!!! Preturile, zic eu, sunt rezonabile!! AM dat 30 de euro pe noapte ,2 pers, la pensiune, iar masa la restaurant ne ducea in jur de 25 de euro( sotul meu este un mare gurmand!!!). ALbine nu am vazut decat vreo 2-3!!!daca mai aveti intrebari va astept!!!
Oricum merita !!! NU SE COMPARA CU ROMANIA!!!!
Cristina
M&M spune:
quote:
Originally posted by Crinutz
Vad ca ti ales un drum diferit de cel obisnuit care trece prin ormenio. Cat va luat, ca ore, sa ajungeti in Keramoti? E mai scurt prin Sofia sau e mai ok dpdv al indicatoarelor? Zi-ne de albine!!!! si de preturi.
Scuza-ne ca te batem la cap dar suntem curioase iti dai seama si nerabdatoare.
Ne-a luat 14 ore drumul!!! Am facut insa mici pauze, iar in Sofia pe centura am pierdut 1 si 1/2!!! DE ce am ales drumul asta??? Trece prin mai putine localitati si de la LUKOVIT , parca , pana in Sofia ai autostrada!!!
Albine, asa cum am mai zis, am vazut vreo 2 sau 3. In schimb mustele si tantarii m-au stresat la culme!..Preturile zic eu, sunt acceptabile !!! Atentie , sa verificati bonurile cand faceti cumparaturi de mai multi bani!!! Pe noi ne-a pacaliut cu vreo 7 euro un nene de la un supermarket, parca THE BEST, chiar in incinta undei benzinarii e supermarketul si cred ca este la intrarea din Limenaria...
Cristina
M&M spune:
Mai astept intrebari!!!!O sa incerc sa pun si poze.Sa vad daca reusesc sa le descarc de pe camera!!!
Cristina