Vacanta in Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by V. Erica
Karina, ai idee cat a scos iepurashul din buzunar pt GPS si ce zona acopera? Merci.

Modelul e asta din link:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/za/en/ho/WF06b/1781533-1781535-1781535-1781535-1781563-12816752-77992957.html

si a costat fo 1100 RON

Cit priveste zona, nu inteleg intrebarea (eu oricum sint cam bita in aceasta materie )

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mamici plimbarete, ati auzit de hotelul Alonakia din Agios Gordis, Corfu...nu am semnul intrebarii ca sunt la net cafe...
am cautat peste tot si inafara de agentiile romanesti eu nu0l gasesc...

este apa rece la mijlocul lui iulie sau e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Anul trecut am fost in Nei Pori.

Anul acesta plecam pe 24 august in Halkidiki, Philoxenia Bungalows.

Sper sa fie fain...

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Theiutza, am facut si eu rezervare pt Afroditi Beach, Nei Pori ...adica am dat avans sa-mi faca rezervare si maine am raspunsul...cam ciudat sistemul dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris78 spune:

quote:
Originally posted by valiburu

merci Melina34 pt raspuns! Dar magazine,supermarketuri, taverne, locuri de distractie exista in zona? Noi vrem sa mergem si pana la Atena intr-o zi!
Oricum merci si alte sfaturi sunt bine venite

Pe bratul Kassandra gasesti taverne mai multe precum si magazine in statiunile Kalithea si Hanioti; mie cel mai mult mi-a placut in Hanioti pentru ca este si o plaja curata si frumoasa si de asemenea sunt si multe taverne dragute si magazine de souveniruri; de asemenea o statiune draguta pe Kassandra este si Athitos.
Pe Sithonia o statiune cu taverne si magazine multe este Neos Marmaras. De asemenea de pe bratul asta( cred ca din Nikiti, dar nu-mi mai amintesc exact) poti face si croaziera la muntele Athos, si in cadrul croazierei este inclusa si o oprire in statiunea Ouranoupolis de pe cel de-al treilea brat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna.
Vom merge si noi la sf lui iulie in Halkidiki-Gerakina Beach. A mai fost cineva aici? mi-ar prinde bine mai multe pareri. Stiu ca e un loc minunat pt familii cu copii.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

de toate, si magazine si supermarketuri si taverne si...Atena! cu autobuzul sau cu trenul;dk mergi cu trenul stiu ca este unul noaptea iar la 7 dimineata esti in Atena, tocmai bine ca sa faci o plimbare pe Acropole si sa nu te arzi prea tare!

quote:
Originally posted by valiburu

merci Melina34 pt raspuns! Dar magazine,supermarketuri, taverne, locuri de distractie exista in zona? Noi vrem sa mergem si pana la Atena intr-o zi!
Oricum merci si alte sfaturi sunt bine venite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dar in Thassos, sunt supermarketuri? Ma refer la ceva gen Champion, nu magazinase mici.

Si inca ceva: aveti idee, la vama cu Bulgaria, sunt tot 2 vami (a noastra si-a lor) , sau una ptr ambele tari? Iar bulgarii sunt tot la fel de spagari(ca doar si ei sunt in UE)

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Karina, multumesc pt link, dar la banii astia (aproape)mergem cu avionul. Nici eu nu ma pricep prea bine, stiam ca au un soft cu o anumita zona, tari sau pt. Europa. Poate sa ma corecteze cine stie mai multe.

Patricia, noi mergem tot la Gerakina Beach, din 7 iulie, deci vei avea impresii fierbinti de la noi. Si eu l-am ales dupa ce am studiat f. bine ofertele/comentariile, se pare ca-i intr-adevar superfain pt familiile cu copii. Cei de la agentie fusesera acolo anul trecut si aveau numai cuvinte de lauda.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ah, Erica, nu puteai sa mergi si tu la sf lui iulie?
Aha, deci la gerakina beach mergi. eu cred ca va fi tare frumos, asta din ce am vazut prin poze. abia astept sa imi povestesti tot, tot, cind te intorci. Mergi cu masina, nu? cit vreti sa stati?
Prin ce agentie ati facut rezervarea? noi prin rezervare.ro si am auzit numai de bine despre ei. abia astept, Rebecca deja spune la toata lumea ca "megem cu aionu in ghecia, la male, innotam"

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput