Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 2
lili78 spune:
Eu am fost doar pe plaja "Karidi", langa Vourvourou intr-un tur al bratului Sithonia. Una din cele mai faine plaje. Mi-a placut foarte mult. Apa mica si limpede pe o lungime foarte mare. E perfecta pentru copii.
Lili
valiburu spune:
merci Melina34 pt raspuns! Dar magazine,supermarketuri, taverne, locuri de distractie exista in zona? Noi vrem sa mergem si pana la Atena intr-o zi!
Oricum merci si alte sfaturi sunt bine venite
M&M spune:
Noi plecam in noaptea asta spre Grecia, Thassos, cu masina proprietate personala. NU am facut nici o rezervare; speram sa gasim locuri , mai ales ca inca nu a inceput sezonul in mod oficial!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
mirela68 spune:
Cristina, drum bun si vacanta placuta.
Eu astept povesti despre Thassos. Drumul pana acolo, trecerea cu ferryboat-ul, ce cazare gasiti si daca sunt albine
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Noi plecam in noaptea asta spre Grecia, Thassos, cu masina proprietate personala. NU am facut nici o rezervare; speram sa gasim locuri , mai ales ca inca nu a inceput sezonul in mod oficial!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Drum bun, vacanta placuta si te asteptam cu impresii!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Karina spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Karina, in ce perioada mergeti la Halkidiki?
Mergem si noi, tot cu masina, in 7 iulie, si daca gasim amatori pt un convoi, suntem incantati...
Pana atunci incerc sa ma blindez cu harti, info sa n-avem surprize pe traseu. Pt. cele interesate, uite www.reno.ro/Bulgaria-Grecia-page-66-t2474-s1950.html" target="_blank">aici o harta pt traversarea Bulgariei.
Noi plecam pe 29 iulie
Cu harta nu prea avem probleme, ca am primit de la iepuras un GPS .
Astept sa-mi povestesti cum a fost
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Crinutz spune:
Dintre cele care ati mai fost prin Thassos ati vazut acel loc cu niste pietre cu semnele zodiacale? Eu am gasit niste poze pe alte site-uri si sunt trecute si ca obiectiv turistic insa nu stiu in ce localitate sunt. Pareau dragute si semanau un pic cu celebrul Stonehenge. Si mai am o intrebare: stiu ca exista si o fabrica de blanuri dar unde? Anul trecut erau niste romanai pe plaja care ziceau ca se duc sa vada ce au acolo, dar atunci nu ma prea interesa ca i-as fi intrebat.
Cristina vacanta placuta si sa vii repede cu vesti. Drum bun!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
adirys21 spune:
Salutare la calatori!
As avea si eu o intrebare...are idee cineva cam cat costa taxa de ferry-boat pentru masina si 2 adulti din portul Pireu la Creta?
http://community.webshots.com/user/adirys21
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by Karina
Noi plecam pe 29 iulie
Cu harta nu prea avem probleme, ca am primit de la iepuras un GPS .
Astept sa-mi povestesti cum a fost
Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Karina, ai idee cat a scos iepurashul din buzunar pt GPS si ce zona acopera? Merci.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Carmon spune:
quote:
Originally posted by adirys21
Salutare la calatori!
As avea si eu o intrebare...are idee cineva cam cat costa taxa de ferry-boat pentru masina si 2 adulti din portul Pireu la Creta?
http://community.webshots.com/user/adirys21
Pe http://greekferries.forth-crs.gr/english/npgres.exe?PM=BO afli exact cat costa traversarea cu ferry-ul din Pireu in Creta, variaza in functie de companie, de tipul ferry-ului (normal sau high-speed) si de portul unde vreti sa ajungeti in Creta: Iraklio sau Chania.