Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 17
claudia_a spune:
Bozomic, noi plecam vineri seara spre Olympic Beach... am vazut ca ne-ai dat niste info...sper sa fie o vacanta placuta... noi stam la Vila Panorama, sper sa fie ok...Mai teama imi este de drum, caldura, Bulgaria...
Plaja este curata? apa e calda in perioada asta?
Orice alte info sunt tare bine venite!
Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
bozomic spune:
Toate vilele din olimpic sunt OK, si cam la fel.Autogospodarire adica faci singur curat in camera. Ai o chicineta dotate cu de toate oala, cratita, ibric, cani , tacimuri etc.. plita electrica.Noi nu am ,,gatit "decit ceai si cafea. Vecinii de palier au facut chiar si ardei umpluti!! Ai ales bine Olimpic, e mai linistit. Plaja este foarte lata, nisipoasa, ca la noi la Mamaia. Apa curata, dar daca prinzi furtuna aduce alge, ca pe orice plaja. Nu stiu cum este apa in iunie, noi am fost la 1 august si era foarte buna. Este si un mic parculet pentru copii pe faleza. Am mincat foarte bine la taverna care are un papagal imens intr-o colivie pe terasa. Sa ceri neaparat crochete, sunt delicioaseeee(ca si gavros, calamari si suvlachia, un fel de frigarui la ei)Cam 8-10 euro de persoana masa la prinz. Sunt si girospita, pe plaja, un fel de saorma de la noi la 3 euro parca, nu mai stiu ca noi n-am mincat decit la taverna. Sunt citeva marketuri foarte bine aprovizionate cu orice. Piinea este mai scumpa ca la noi, in rest ca la noi. Apa plata sa nu o cari din tara ca e la acelasi pret. Apa minerala in schimb e scumpa la ei. Noi am facut cumparaturi in orasul Katerini la un supermarket Champion. In Paralia Katerini ajungeti in 5 minute cu masina, sau pe faleza, la plimbare. Aici sunt magazine de blanuri, la care daca te tocmesti bine, iei cu 100 euro o scurta de blana bunicica.Vizitati neaparat Meteora! Si Salonicul!
Despre drum, am mai scris. Noi plecan de obicei simbata(nu sunt tiruri) la ora 4 suntem la Giurgiu. Drumul prin Sofia, unde ocolim pe centura. Cam in 5-6 ore traversam Bulgaria, fara opriri, decit la benzinarii. Sa ai citiva leva pentru orice eventualitate. Dupa ce intri in Grecia, nu mai e nici o problema.
Drum bun, vreme buna, concediu placut! Daca mai intrebi ceva si stiu, iti mai zic.
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Vivisor
Buna! In vara asta vrem sa plecam si noi in Creta. Avem de ales intre Heronissos, Stalida si Anissaras. Noi suntem o familie cu un baietel de 5 ani si am vrea liniste si plaja cu nisip. Daca puteti sa ne ajutati, cei ce ati fost acolo, va multumim.
ieri m-am intors din Creta. a fost superb.
am stat la hotel serita beach, intre hersonisoss si anissaras. totul a fost bine, mai putin intratul in apa marii, pentru ca erau numai stanci. era plaja mica cu nisip, sau un pietris mai marunt. asa ca am facut baie in piscina hotelului.
am inchiriat masina, un matiz si ne-am plimbat.
am fost cu tot cu piticul de 1 an si 5 luni, care s-a simtit foarte bine. in creta merita inchiriata masina si bantuit.
Andrei (16.12.2006)
dariana spune:
papanogu, prea multe info nu am gasit, insa asa cum ziceai si tu, nu am vazut nici un post de-al cuiva care sa fi fost nemultumit.
monique, cum era apa? l-ai bagat si pe cel mic, era destul de calda?
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
m_monique spune:
apa in mare a fost buna de baie. in sud mi s-a parut o idee mai rece, dar se putea face baie.
l-am bagat si pe pitic in apa, dar lui i-a cam fost teama de valuri.
in schimb a fost foarte cald. de la ora 10 ardea soarele pana seara.
Andrei (16.12.2006)
dariana spune:
aha, merci mult, sper sa avem si noi parte de timp frumos. dimineata plecam, revenim cu impresii dupa o saptamana
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
noi2 spune:
PLecam si noi in Grecia pe 7 iulie...la Nei Pori...Cine ne poate ajuta cu preturi aproximative, un pranz, o cina ?? Si daca nu e secret, cam cati banuti ati cheltuit in 7 zile??
Concediu placut celor care plecati zilele astea!Toate cele bune
..shi te iubesc...
MihaelaV spune:
Depinde de ce va place sa mancati. Noi am fost anul trecut si o zi in Nei Pori. Pentru pranz am platit cam 30 de euro, dar noi suntem innebuniti dupa fructe de mare si peste. O portie de mancare cu friptura de porc sau frigarui, cartofi prajiti si tzatziki era 6,5 euro, berea 2,5 euro la taverne, apa minerala 0,5 euro.
Excursiile erau 25 euro la Meteora, 40 euro pe Skiatos, 15 euro Muntele Olimp cu masa de pranz inclusa, 40 de euro Atena si mai era seara greceasca cu 20 de euro.
Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie.
noi2 spune:
Multumesc frumos Mihaela. Si noua ne plac fructele de mare si pestele foarte mult, tocmai de aceea am intrebat, sa stim la ce sa ne asteptam. Eu am fost in Grecia acum vreo 6 ani, dar cred ca s-au mai schimbat lucrurile intre timp.Iar un pranz normal cu 6,5 Euro mi se pare rezonabil, chiar foarte rezonabil.
Aaa, voiam sa te mai intreb, pe plaja erau umbrelute si sezlonguri, sau e nevoie sa le luam la noi???
Mersi inca o data si o seara frumoasa.
..shi te iubesc...
MihaelaV spune:
Erau sezlonguri si umbrelute, mi se pare ca trebuia sa consumi ceva de la terasa respectiva. Noi nu am stat pe sezlonguri pt ca era nisipul fin si ne placea sa il simtim sub cearceaf